Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 207.

• z pozdrowieniami dla całego OGN Dnia 02-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Conti [Grrr] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 15.403 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 46 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wegi [OGN] ___________________________________…

• Dzięki raz jeszcze Finuś za info Stało sobie to podleciałem ,Dziki pogratulował ,życzył bym mu Szo ale przy jego flocie to żadna strata Pozdro dla całego OGN , oraz dla Misia ,szkoda ze już z nami nie latasz Dnia 01-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca dziki dzik [SPECTRE] ________________________________________________ Ma…

• A miało być tak pięknie ,niestety obrońca zalogował się zaraz po starciu i wydał prawie całą surkę Vim pogratulował a więc życzę mu szybkiej odbudowy pozdrowienia lecą do wszystkich znajomych Dnia 16-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 32.400 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Vim [G-G] ________________________________________________ Mały transpo…

• wegi [OGN] vs. Zord -- 612%

MEN X - - Starcia Taurus

Z pozdrowieniami dla Wisiora ,Carycy i Pindola Zord pogratulował więc życzę mu jak najszybszej odbudowy Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 75.163 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Zord ________________________________________________ Duży transporter 17.000 Recykler 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wegi [OGN] __________…

• Brawo Sel Nie jedna osoba chciała go puknąć , nie ukrywam że i ja miałem na niego chrapkę Zysk marzenie ,kilka latajek z tego będzie ,przetapiaj i czekam na następne starcie Obrońcy Szo

• Gratki raz jeszcze Faktycznie byłem lekko zdziwiony ,ale jak to mówią -bogatemu to i byk się ocieli Mogłem spróbować to odebrać ale mam dzisiaj wyjątkowego lenia lataj,gwałć ,plądruj i już przestań rosnąć

• Specjalnie dla Selenki i Wisiora Marudziłeś wczoraj że mały % ,dziś udało się ustrzelić troszkę większy Pozdro dla całego OGN Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 8 _________________________________________ Obrońca wolff [G-G] ________________________________________________ Duży transporter 19.137 Lekki myśliwiec 9.651 Krążownik 77 Recykler 531 S…

• Małe ale cieszy pozdro dla całego OGN Dnia 17-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 32.784 _________________________________________ Obrońca BIRKUT ________________________________________________ Mały transporter 2.350 Duży transporter 2.550 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 530 Sonda szpiegowska 700 Satelita słoneczny 791 Gwiazda Śmierci 5 _________________________________________ Po bi…

• lot ekonomiczny na malutkim % pozdro dla całego OGN ,a w szczególności dla Selenki,Pandorki i Misia Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Pancernik 32.798 _________________________________________ Obrońca jimi83 [121212] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 321 Lekki myśliwiec 726 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 400 Okręt wojenny 571 R…

• Aż się prosiło a żeby podprowadzić ten złom ,teraz trochę żałuję Gratki dziku bo zapał jest i motywacja a żeby odebrać co swoje ,bo jako wytrawny lotnik na pewno wiesz ,lub masz krąg osób podejrzanych Dzisiaj i tak ładny zarobek Ci wyszedł z obu starć ,więc nie masz co narzekać obrońcy gratuluję nowej kulki i życzę mu a żeby nauczył się robić fsy

• Miał być zysk dwa razy większy ale dofarmy nie zdążyły Pozdro dla całego OGN ,carycy a dla Miśka nie ,bo już nie wróci Dnia 07-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 70.000 Mały transporter 28.000 Pancernik 500 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca Bezsumienny ________________________________________________ Duży transporter 11.000 Lekki myśliwiec 8 Krążownik 7…

• Gratulacje widziałem tego fsa ale brak czasu ,a tak naprawdę strach przed reakcją naszej carycy ,nie pozwolił mi nawet pomyśleć o locie na niego chociaż kiedyś go spakowałem na pokażny % i zysk Nie zwalniajcie ,bo współpracujecie wzorowo

• stało sobie pozdro dla całego OGN Misiek wracaj !!!!!!!! Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Niszczyciel 3.753 Mały transporter 55 Bombowiec 934 Pancernik 32.927 _________________________________________ Obrońca mikuch ________________________________________________ Mały transporter 1.289 Duży transporter 1.900 Lekki myśliwiec 207 Ciężki myśliwiec 201 Krążownik 209 Okręt wojenny 250 Sonda szpiego…

• Szkoda ze na sojuszniku ,no ale na tym polega ta gra tak więc gratuluję starcia Cytryn mam nadzieję ze wrócisz i odegrasz się a temu panu o dziwnym nicku podpowiem że wielu próbowało i kto wie może akurat tej dwójce uda się ustrzelić mr wege tak więc postarajcie spełnić życzenie chłopczyka

• No i znowu Yogogogo to tak jak patrzę na daty starć to za ok 4 dni znowu go trafisz gratki i ciśnij go dalej

• Co to ma być? Jakie -mówisz i masz? Miał być Yogogogo a nie jakiś top 300 Ale plusa masz za to że CS P

• Jedziesz ostro Czekam na kolejne starcie z Yogogogo passa trwa widzę ,ulubieńcu Seta i spółki obrońcy Szo

• Faktycznie zapomniałem w sumie Ciapka nie policzyła to i mi się nie chciało słać floo w ciemno Widzę że forma wraca Gratki i ciśnij wszystkich dookoła P

• Strusiek nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz w moich reckach Dziwnym trafem ,złomuję mu transy co miesiąc akurat po wypłacie przypadek ? nie sądzę pozdrowienia dla całego OGN oraz dla Selenki i Pandorki Dnia 14-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mr wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Mały transporter 79 Duży transport…

• Gatu nie musimy nic sprawdzać, od tego mamy GoGo Ciap i to ona sprawdza ,jak robi symulację i wychodzi jej że będzie remis a nie wygrana, używa wtedy specjalnego oprogramowania które powoduje że w momencie ataku naszych flotek siła ich rażenia jest 4 razy większa i stąd taki wynik tej bitwy a nie inny