Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 207.

• Dnia 12-10-2018 00:44:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 9.423 Pancernik 44.914 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca mr Hyde ________________________________________________ Mały transporter 302 Duży transporter 5.124 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 64 Okręt wojenny 8 Recykler 88 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 14 Pancernik 51 Wyrzutnia rakiet 19.946 …

• Dnia 11-10-2018 20:45:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Duży transporter 10.577 Lekki myśliwiec 905 Recykler 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 2.000 ( -0 ) Sonda szpiegowska 0 (…

• Brawo Bigot Nie zwalniasz tempa ,Finek może być z Ciebie dumny Pozdro i czekam na kolejne

• Gratki Hamer Zatankowane pod sam korek Takie starcia lubię najbardziej ,zysk i procent ładny przy minimalnych stratach własnych Brawo!!!

• Kromak [P N] vs. aza ~ 6489.71%

MEN X - - Starcia U68

Kromak nawet nie wiesz jak żeś mnie teraz zaimponował Zysk miód ,straty żadne ,nic tylko przetapiać A ja muszę miesiąc zbierać taką ilość surowca i gdzie tu sprawiedliwość ? Gratki i ciśnij dalej

• Finka nie ma Bigot wymiata Widać gołym okiem że uczeń przerósł ,,miszcza" Gratki i do naSTępnego

• Lot ponad podziałami Fajny zysk ,egzotyczny skład ,jest ok Gratki Pany

• Dnia 21-09-2018 20:56:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 45.105 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Pietro [LGN] ________________________________________________ Duży transporter 3.839 Lekki myśliwiec 5.241 Ciężki myśliwiec 1.025 Krążownik 918 Okręt wojenny 11 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 887 Sonda szpiegowska 3.049 Bombowiec 167 Niszczyciel 141 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik …

• Nie ma za co Pysiek miał pewną manierę którą wykorzystaliśmy Gratuluję raz jeszcze i jak Ci gadam że wejdzie to wejdzie Teraz czekam na przelew bo kontakty tam wyżej kosztują

• RIP

MEN X - - DiD Taurus

Jak coś się ruszy to może wrócę klepać eko

• Jednak jeszcze potrafię Cię zmotywować A tak płakał ,a tak narzekał i co? A teraz piszesz że to presja z mojej strony ..... nie to nie to ,to się nazywa Nałóg Lataj ,plądruj i żebym Ci znowu nie musiał przypominać ile dni jesteś bez ST

• Jak znam życie i Ciebie to pewnie lekka rozgrzewka St jest ,zysk jest ,a więc jest OK Przetapiaj i czekam na kolejne

• No cóż rzec - po prostu mam dobrego szpiega Po raz kolejny Finek w roli głównej Dzięki za cynk , i czekam na kolejny tel od Ciebie Pozdro dla całego OGN ,Finolka ,Miśka oraz Sel Dla całej ekipy z u68 oraz X Dnia 13-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.515 Pancernik 45.226 Lekki myśliwiec 609.915 _________________________________________ Obrońca gatu1 [PRGN] ____________________________________…

• Brawo Misiek Wczoraj Lechia, dzisiaj Ty pokazałeś klasę Szkoda że nie woził więcej dexu ,wtedy miał byś na kilka pancków Do NaSTępnego brachu Do tego pana wyżej - jeśli Ci coś śmierdzi to się umyj a potem przebierz Edit

• Starcie dzięki Finkowi To on znalazł,zadzwonił a ja tylko poleciałem Pozdro dla całego OGN , szczególnie Finolka Dla Misia oraz Sel a także dla ekipy z U68 oraz X Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wegi [OGN] ________________________________________________ Pancernik 49.314 Okręt wojenny 10.363 Mały transporter 44.000 Lekki myśliwiec 665.425 _________________________________________ Obrońca Troll [RoG] ________________________________________________ Duży tr…

• Okoliczności tego starcia nie pozwalają za bardzo na rozpisywanie się Tak więc krótko -,Ancyś gratki % jak i zysku a Kojakowi szybkiego powrotu do zdrowia

• Chapeau bas Selenko Procent jak i zysk marzenie Poprzeczkę podniosłaś na prawdę wysoko ,tak wysoko że niektórzy przez to mają silny ból dupy

• A ja się doczytałem między wierszami że tam nic nie ma I w ogóle zysk słabiuśki strasznie no ale na waciki będzie Gratki i nie zwalniaj dziadzia

• Nie mam dzisiaj weny do pisania pieśni pochwalnych Bedzie krótko zwiężle i na temat Graty Sel a obrońcy Szo

• A żeś się uczepił tego Kuby , w sumie to chyba wiem czemu Chodzą słuchy że to konto Finka ,tylko ta nazwa- Kuba? a czemu nie Wicia vel DojczlandBlondNyga ? On naprawdę sądził że się nie dowiemy Gratki Misiu