Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-207 z 207.
-
Top 1 SOLO (40#); Finek [Umbrella] vs empire of the sun [G-Over] - 4622,23% + farming + zbiórka
MEN X - - Hall of Fame
PostBrawo cherubinku ,piękne starcie widzę że forma wróciła jak za dawnych lat mam nadzieje że zajmiesz wszystkie miejsca na pudle i szybko pobijesz swoje top1 Pega obrońcy życzę spokojnej emerytury pozdrawiam ----wegi
-
Top 7 ACS: Finek i kostek92 [Umbrella], Typson i abc [NASA] vs OWieczka [CS] - 2483% + moonkill
MEN X - - Hall of Fame
PostBrawo chłopaki ,super starcie obserwowałem tą akcje niemalże od początku i bardzo się zawiodłem postawą ludzi z CS można było to obronić i jak mniemam żeby tu chodziło o starego gracza CS doszło by do super starcia ,cóż jakaś tam Owieczka z B-Ind chyba nie zasłużyła sobie na obronę ze strony najlepszego sojuszu na Unii jeszcze raz gratki ,a Owieczce doboru lepszych sojuszników pozdrawiam ---- wegi
-
TOP 1 SOLO; (SOLO 36#) Apsik12 aka Fnk [Umbrella] vs Sheppard [AHT] - 4234,21% ODWET za MisiuGD
MEN X - - Hall of Fame
PostGratki Finolku pokazałeś kto jest nr1 na tym unii :D mam nadzieję że nie osiądziesz na laurach i pobijesz swój wynik :) dla Shepa Szo bo jest graczem który się nie poddaje mimo porazki pozdrawiam----wegi
-
Top 2 ACS : wegi,Fnk [Umbrella] Wisior,aplik12 [Nasa] vs dexter [ZWB]-4527,6% +zbiórka
MEN X - - Hall of Fame
Posta więc od czego tu zacząć................hm.... sneaky.gif" title=":>"> 3 tyg temu zauważyłem flotę dextera ,zaciekawiła mnie, więc postanowiłem sobie poobserwować ,a że grałem jeszcze na starym koncie ,nie miałem żadnych szans a żeby lecieć na niego solo ,a więc zagadałem do Wisiora, ale wtedy miał inne plany ,organizował inną akcję ,dopiero 2 tyg temu mu się znowu przypomniałem i zaczęliśmy obserwować go we dwóch,konsultacje,kombinacje itp. dochodziliśmy do tych samych wniosków ,tzn.lata na wł…
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
MEN X - - Hall of Fame
PostPiękne starcie gratuluje ubicia konta black pałki szkoda trochę złomu ale cóż tak bywa przy spontanicznych akcjach teraz czekam na duże % solo pozdrawiam --------------- wegi