Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
-
Widziałem te tematy, znam tę opcję, uzyłem jej do szukania. Niestety właśnie nie są to tematy których poszukuję, a jako że było to w 2006/7 roku zastanawiam się [pamięc zawodzi] czy przypadkiem forum nie było przenoszone na inny serwer? Jeśli nie, to faktycznie temat mógł zostać usunięty, choć bardziej snułbym teorię że po określonym czasie tematy znikają, bo z nicku Szkodnik123321 mam 4 posty, mimo że pamiętam iż było ich trochę więcej
-
Witam. Bardzo zależy mi na sygnaturze która jest rozwinięciem mojego avataru. Była ona zrobiona przez pewnego użytkownika tego forum w dziale avki i sygnatury. Próbowałem znaleźć, bez skutku. Głównym powodem jest fakt zmiany nicku, która co prawda miała miejsce lata temu ( temat z sygnaturą był jeszcze starszy). Uzywając wyszukiwarki dotarłem że mój poprzedni nick to Szkodnik123321, jednak próbując wyświetlić tematy zawierające tą frazę wyświetla się raptem kilka tematów, żaden nie jest blisko m…
-
Nie ma co się oszukiwać jak już ktoś wcześniej wspomniał Poslka nie ejst i w najbliższym czasie nie jest potęgą. Trzeba zacząć od budowania orlików - nie pojedyńczo jak teraz to ma miejse a masowo - nie robić szału że na 200 tysięczne miasto otworzyło się jednego orlika! Znależć ludzi zmotywowanych do szkolenia młodzieży, skomercjanolizować ligę młodzików ROZWÓJ ROZWÓJ ROWZÓJ...W MŁODYCH!!
-
Manchester United
Szkodnik - - Piłka Nożna
PostNie ma co 7 bramek w derbach to zawsze piękne widowisko.. Hah ciekawe co myśli Tevez ;d
-
A to już bardziej prawdopodobne
-
To byłoby wytłumaczenie ale to było na początku gdzie on miał jak dobrze pamiętam dopiero 1 start więc takie alibi odpada
-
Podobno rozpylili jakiś gaz w co .. szczerze wątpie.. po co mieliby rzucać gaz tym bardziej w Golloba?
-
Tego żeani Crump ani Gollob się nie zakwalifikują do półfinałów chyba nikt sie nie spodziewał :lol: Holta podium no nie mogę xd No i stało się Falbuaz wygrał po co tu dużo mówić pięknym meczu Do awansu brakowało niewiele, właściwie wystarczyło by że w Gorzowie Holcie silnik zdefektowałby 10 metrów dalej Brawa dla ZG, mimo porażki jedna rzecz jest pozytywna - Stal pojechała pięknie, z minimalnym wkłądem Golloba tak dalej :lol: PS: No Falubaz postarajcie się żeby jakiś medal został w Lubuskim
-
Tylko nie o tym mówimy, to że falubaz jest w tym roku lepszy nie ulega wątpliwości.. chodzi nam o kibiców, ich zachowania itp ;p
-
Widzę że z Falubazem jak z falubazem pogadać się nie da czysto merytorycznie.. a szkoda -.- ja Ci jedno ty zamiast odpowiedzieć obwalasz drugim.. to tak tlyko na zakończenie ... Jeśli chodzi o wygrane derby... Jesteście lataaa świetlne za nami! I wasze pyskate i rozpaczliwe krzyki tego nie zmienią
-
Nie wiem po co podałeś przykład z naszego stadionu... warto też zauważyć, że Gorzów dał wam krzesełka... ZG sektor dla Gorzowa przeznaczyła bez krzesełek.. A z tym cywilizowanym miastem.. trudno się nie zgodzić ;/ Bo z tego co słyszałem to też wam się coś podpaliło poza stadionem...? No jak widać można i jest wiele osób takich jak ja.. znam ludzi, którzy trenują w GKP (jako młodziki) a sa kibicami Stali.. więc nie wiem co w tym niezwykłego.. tak trudno to pojąć?
-
TS Wisła Kraków.
Szkodnik - - Piłka Nożna
PostNo, Brożek prawdopodobnie przejdzie do Fulham Londyn za 2.5 mln euro Jak duże wg was osłabienie? No i.. czy bez niego ma szanse na mistrza?
-
Jak widać można.. są to drużyny z mojego miasta, więc im kibicuje to proste.. W Falubazie nie ma pojęcia patriotyzm? Na siatkówkę też chodzę w pewnym sensie. Trenuję ją.
-
A ja życzę Caelum Stali wygranej z Falbuzem w derbach.. fakt prawie niemożliwe bo jadą u siebie, w Gorzowie nasi niestety zawalili sprawę.. ale gdyby wygrali byłoby pięknie ;p najlepiej też 46:44 Polonia przegrywwa z Toruniem i Lubuskie wchodzi do półfinałów I tak w roli jasności.. konkretnie nie jestem kibicel Stali... na żużlu nie byłem już kilka lat.. jestem kibicem każej gorzowskiej drużyny ;p
-
TS Wisła Kraków.
Szkodnik - - Piłka Nożna
PostJakoś im bez Zienczuka i Głowackiego szło lepiej No to teraz Barca.. bez Messiego bo jedzie na IO.. jakoś mi się nie widzi że mamy jakieś szanse, mimo kryzysów w Barsie
-
TS Wisła Kraków.
Szkodnik - - Piłka Nożna
Postjak narazie Wisła wygrywa 2:o i jest git a nawet jak odpadnie z Barcą, co jest prawie pewne, to chłopaki i tak się będą cieszyć - będą w UEFA, za sam MECZ z barcą niezależnie od wyniku przewiduję się że Wisła zarobi 4-5 mln euro więc... jst o co walczyć z Beitarem
-
Cytat: „Barbidou napisał(a) Cytat: „Szkodnik napisał(a) Najlepsza książka jaką dotychczas przeczytałem to "5 lat kacetu" Stanisława Grzesiuka, opowiada ona jakim sposobem, sprytem oraz szczęściem przeżył 5 lat w obozach Gusen Dachau oraz Mauthasen. Obecnie czytam kolejną książkę tej osoby” No to zacząłes od środka najpierw było Boso ale w ostrogach. trzecią część mozesz sobie darowac. A 5 lat kacetu jest ksiązką o bardzo poważnych sprawach, o walce o przetrwanie, a mimo to...15 lat temu czytałam…