Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ja. To co. ? Graciory. MARYS, PL1 I WHISKY TAAK trzymajcie.
-
Taki projekt
M.A.X.I - - DiD Quantum
Posttaki projekt z zyskiem Dnia 02-02-2017 19:25:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Billy Hope [9LG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.494 _________________________________________ Obrońca Saren [NIG] ________________________________________________ Duży transporter 1.399 Satelita słoneczny 848 Wyrzutnia rakiet 269.000 Lekkie działo laserowe 20.077 Ciężkie działo laserowe 5 Działo Gaussa 238 Działo jonowe 93 Wyrzutnia plazmy 4.147 Mała powłoka ochronn…
-
Taki projekt
M.A.X.I - - DiD Quantum
Postto i ja coś dorzucę chociaż nie ma nic zyskownego ale co mi tam takie niszczenie bunkra Dnia 30-01-2017 19:15:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Billy Hope [9LG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.494 _________________________________________ Obrońca anonim ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 408.217 Lekkie działo laserowe 148.570 Ciężkie działo laserowe 42.371 Wyrzutnia plazmy 4.529 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłok…
-
Poochacz [RMN] & Darth Maul [RMN] & dziadzia komornik [RMN] & lemek [RMN] & Technik [RMN] vs. Uriboyka [POD] ~ 14097,87% WOJNA
M.A.X.I - - Starcia Libra
PostNo to już wkrótce WINTER IS COMING w moich reckach
-
Poochacz [RMN] & Darth Maul [RMN] & dziadzia komornik [RMN] & lemek [RMN] & Technik [RMN] vs. Uriboyka [POD] ~ 14097,87% WOJNA
PostWitam jestem tu nowym Graczem na Librze no to czas zezłomować cały ten WINTER co gnębi ludzi !!!!!!!!
-
Grateczki Adasiu i pozdrowionka
-
Powiem tak skan lot i boom Na tego pana długo się czaiłem pozdrowienia dla znajomych z SG-UF dla mojego sojuszu. Dla Pl1 i whisky No i solo ST Szkoda tych 9 GS ale czego nie robi się dla zabawy Dnia 21-07-2016 18:08:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maxi [9LG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 66 _________________________________________ Obrońca terror ________________________________________________ Duży transporter 2.700 Lekki myśliwiec 1.000 Rec…
-
[ 9LG ] Dziewiaty Legion 0% vs 0% [T H C ] Ujarani Buchem Nierozstrzygnięta
M.A.X.I - - Wojny Libra
Post[ 9LG ] Dziewiaty Legion vs [[T H C ] Ujarani Buchem 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [ 9LG ] Dziewiaty Legion vs [T H C ] Ujarani Buchem 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca do 22.06.2016 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a)…
-
czy Winter czy inny z skorumpowany sojusz. TO mało mnie obchodzi to. bo jest co złomować dobrze że ja gram eko i nie ma do kogo się wychylać. LIBRA jest silna bo odchodzą dobrzy gracze jak sienio ale po patrzcie na UNI quantum u nas typek ma 60k GS i to droga nie chodzi. . Sienio głową do góry jak chcesz sorry mogę ci ją dać. Pozdro
-
sadelko [MAFIA] vs. wroclawianin [nVS] 961% czyli BUNKROM MOWIMY NIE!
Postahahahahahah same rozbijanie swojej floty naucz się latać
-
kolejny marny procent przed końcem wojny 21-04-2016 07:00:50 - Counter Strike [CSW] - 2.51% Dnia 21-04-2016 07:00:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Counter Strike [CSW] ________________________________________________ Mały transporter 377 Duży transporter 44 Ciężki myśliwiec 1.195 Krążownik 213 Okręt wojenny 20 Pancernik 16 _________________________________________ Obrońca DominoLFC [PIWO] ________________________________________________ Satelita słoneczny 165 Wyrzutnia rakiet 8…
-
KOLEJNE COŚ MARNEGO ALE ZAWSZE COŚ Dnia 05-04-2016 07:25:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Counter Strike [CSW] ________________________________________________ Mały transporter 328 Krążownik 252 Okręt wojenny 32 Bombowiec 30 _________________________________________ Obrońca DominoLFC [PIWO] ________________________________________________ Satelita słoneczny 90 Wyrzutnia rakiet 425 Lekkie działo laserowe 119 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Counter …
-
no i mały procencik może bez floty ale zawsze coś 3.37% Dnia 25-03-2016 20:29:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Counter Strike [CSW] ________________________________________________ Mały transporter 192 Lekki myśliwiec 1.251 Krążownik 150 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Agresor SayMyName [CSW] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 102 _________________________________________ Obrońca EndorphinE [PIWO] ______________________…
-
1. [ CSW ] Counter Strike vs [PIWO] Przyjaciele Piwa 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: 1. [ CSW ] Counter Strike vs [PIWO] Przyjaciele Piwa 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca do 24.04.2016 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a…
-
skan loot BOOM JESTEM TU NOWY WIEC PO SKŁADAŁEM KOLEJNEGO KRZYKACZA Dnia 13-03-2016 12:42:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czemu ja [E_Z] ________________________________________________ Mały transporter 240 Lekki myśliwiec 1.151 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 122 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Obrońca Yun Yuuzhan ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 35 Lekki myśliwiec 165 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik …