Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Koniec czy to już koniec? Oczywiscie, że nie! Wisisz mi jeszcze miliard dexu tak jak rozmawialiśmy Atakierowi graty STejka bo ładnie trafił. Końcowi szo nie trzeba bo już to zrobił
Już to niestety mówiłem kiedyś. W dzisiejszych czasach Epic na tych zasadach nie ma niestety sensu. Myślę, że najbardziej chodzi tutaj o prędkość rozgrywki i brak acs. Czymś wspaniałym byłoby uni Eko x 4, flota x 3 i ACSki. Oczywiście bez anty Pomarzyć dobra sprawa
Szkoda wielka Stoorma, bo lotnik z niego co nie miara Oby nie odszedł na wieczny U Powodzenia w odbudowie, a Malack... Jak to Malack niszczy wszystko więc graty wlotu
Każde nowe uni zaczyna i kończy ostatnio tak samo... jedyne sensowne Uni, które jeszcze nie wyginęło to Libra (mam na myśli oczywiście nowe uni). Jeśli dalej nowe uni będą wprowadzane tak szybko to doczekamy czasów jak na starcie w pierwszym tygodniu będziemy mieć 300 graczy
Cytat od Cezarcfc: „ A to ktoś przy skracaniu za anty jeszcze robi badania w kilka miesięcy? ” W dobie dzisiejszego ogame to niestety brutalna prawda Teraz już nie liczy się przewaga jaką się wypracowało tylko anty. Ciap pisała kiedyś o tym w kwestii astro A nowy (ulepszony) newtron skracający procentowo znając życie dostępny były ewentualnie za Anty
Niestety tak jak pisano wyżej nikt nie pomyśli o międzynarodowym uni. A Epic to w dzisiejszych czasach już twór przestarzały... Ciekawe ilu graczy będzie na starcie i jak szybko top1 będzie miał 1k pkt