Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na tym etapie uni.... imponujace!
-
Przyklad, ktory podalem mial na celu wywolanie bledu natychmiast pojawia sie rowniez w innych okolicznosciach, chociaz mam wrazenie ze zalezy to od czasu i wiadomosci pojawiajacych sie w skrzynce. Co do lacza... 150 MBit daje rade. Co do komentarza powyzej, chat... wywoluje nadal tylko zagryzanie zebow. Wczesniej nie bylo widac, czy ktos napisal, teraz zaladowanie chata zajmuje wieki, uhhh
-
Cytat od Dziuba: „Nie zostanie bo rozumiemy rozgoryczenie. Nie mniej jednak pisaliśmy niejednokrotnie, że po stronie OG nie widać żadnego błędu a tabun ludzi starających się powtórzyć wylogowanie nie uzyskało żadnych efektów - sam przeleciałem galaktykę parę razy dusząc strzałki jak najszybciej umiem parokrotnie w różnych godzinach w różnych dniach - nie wylogowało mnie ani razu. Problem jest zgłoszony dawno natomiast ciężko naprawić coś, czego nie jesteśmy w stanie odtworzyć.” W celu zreplikowa…
-
[SET] First Church Of SET 256,71% vs 0% Pac-Misie [PAC-MAN] Zakończona
Diet Coke - - Wojny Libra
PostWojne przyjmujemy, chyba...
-
@Akcelerator - problemem zacznie byc mechanika gry... ilosc slotow ACS bedzie niewystarczajaca
-
Nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak proste bledy mozna popelnic... no ale jednak (kto wie, pewnie jak mi sie juz nie bedzie chcialo grac tez bede tak FSowal :E) Owens - gratuluje miazdzacego %, to bedzie nie do pobicia dluuuuugo i pewnie rekord zostanie pobity przez samego Ciebie Obroncy - przede wszystkim nauki, mocna flota to nie wszystko.
-
Ponizej prezentuje dwa dodatki, ktore pomoga zredukowac bol zwiazany z "upgrade'em" do wersji 6.0 w oczekiwaniu na nowa wersje AntiGame. Zrodlo: Ogame 6.0 Tolerated Addons, Tools, Scripts & Skins 1. UniverseView Funkcjonalnosc: lista planet gracza Web: http://universeview.be/ Wspomagane przegladarki: Chrome, FireFox, Opera 2. Skynet Funkcjonalnosc: - zmiana ukladu planeta/moon - moon po prawej stronie - wyswietlana nazwa obecnie budowanego budynku pod ikona planety - eksport RS do SpeedSim i Osi…
-
Z mojego punktu widzenia - po co komu lekko zmodyfikowana Vega? Uni praktycznie wymarle. Obserwacja pokazuje, ze konfiguracje posrednie zwykle dosc szybko tak koncza, a te z tymi krancowymi ustawieniami trzymaja sie lepiej. Z mojej strony: Eco x5 - albo wyzej o ile to jest mozliwe, przyciaga to i ekowcow i flociarzy Flo x2 - przyciagnie ecowcow PZ: 70% - przyciagnie flociarzy 5 gal po 499 us (po kilku miesiacach juz zwykle na 4g sa niezle pustki) dex na pz zakrzywienie
-
Cytat od ZrRyQuS: „Czysta hipokryzja. Autor jako jedyny wyszedł z inicjatywą takiego tematu, przez pół roku nikt się tego nie podejmował i już za same chęci i fakt założenia tematu należą mu się oklaski, a tu już w drugim poście krytyka. Strona niech wygląda jak chce, ważne, że czytelne i że po prostu jest” Dokładnie tak jak napisał przedmówca. Mari nie przejmuj się. Ważna jest inicjatywa i chęci, a malkontenci znajdą się zawsze. Fajnie, \ze odpaliłeś ten temat.