Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat: „Kosmita{D S} napisał(a) Technologia Ekspedycji (Poziom 10) (Macmichael) (uni20) jak ktoś chce to pisac to pokaze screena;]” już ktoś wcześniej ją podał
Cytat: „Ariel Szary napisał(a) Muchomorek, a nie lepiej bylo rozbic sie o jakas obore ?? tez mialbys rekord ogame, a przynajmniej ktos zebralby debris swoja droga, podobno gs nie mozna bylo wysylac na ekspedycje ? o_o” Wysyłać można, zdobyć nie można (w nocy wysłałem 1 GŚ i 50 DT, wróciło tylko 2 DT :O)
Cytat: „ony napisał(a) Depozyt sojuszniczy (Poziom 6) - na księżycu nick - Ony uni3” Na prawdę wam nie szkoda miejsca na moonie, surowców i czasu na takie rekordy Zróbcie coś pożytecznego np. 10 000 statków kolonizacyjnych
Cytat: „[ PimP ] napisał(a) Cytat: „Abrams napisał(a) Proponuje dodać nowy rekord, na nowym uni łatwo zrobić duży sojusz, więc oprócz najliczniejszego sojuszu proponuje dodać również % uniwersum w sojuszu.” W sumie czemu nie, czekam na zgłoszenie i wpiszę na listę .” W takim razie 6.10.07 UNI21 Liczba graczy: 3547 Sojusz aAVALON Liczba graczy: 171 Sojusz aAVALON stanowi ~4,8% uniwersum 21 A K T U A L I Z A C J A
Cytat: „Abrams napisał(a) Proponuje dodać nowy rekord, na nowym uni łatwo zrobić duży sojusz, więc oprócz najliczniejszego sojuszu proponuje dodać również % uniwersum w sojuszu.” Przez tę całą wielką dyskusję pominięty i bez odpowiedzi został mój post, więc przypominam
Cytat: „Abrams napisał(a) Proponuje dodać nowy rekord, na nowym uni łatwo zrobić duży sojusz, więc oprócz najliczniejszego sojuszu proponuje dodać również % uniwersum w sojuszu.” Przez tę całą wielką dyskusję pominięty i bez odpowiedzi został mój post, więc przypominam
Proponuje dodać nowy rekord, na nowym uni łatwo zrobić duży sojusz, więc oprócz najliczniejszego sojuszu proponuje dodać również % uniwersum w sojuszu.