Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 98.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Błąd
PostChciałbym zgłosić błąd w Antigame dotyczący farmingu, przedstawię go na przykładzie poniższego RS dxigw2.jpg Pierwsza sprawa - źle obliczana ilość transporterów, jeśli obliczymy samodzielnie wychodzi, ze powinno być to 5 DT lub 25 MT, tutaj te liczby są znacznie zawyżone Druga sprawa - mimo, ze w ustawieniach mam zaznaczone, żeby były wyświetlane informacje dla 4 fal,wyświetla mi zawsze tylko jedną falę
-
von eliminator i szu i GRAFF i olesniczanin i pokorny [NetWars] vs Blabla vel Dargoth [Nemezis], mietek i Wims i Jarecki [Templars], Bladeripper [DoF] - 114710,17% - TOP 3 OGAME.PL ACS - OBRONA
Abrams - - Hall of Fame
Postaaaaale grubo Gratuluje Templarsi odkosiliście się po tych bataliach z koalką Szkoda, ze nie 2 dni wcześniej to i ja bym zachował flotę
-
Ciężko będzie zorganizować unifusion literkowych uni ze względu na bardzo różne konfiguracje tych uni, jednak już podczas jedynego do tej pory unifusion była możliwość przechodzenia na uni specjalne więc czemu nie, problem jedynie z nawykami graczy. Tak czy inaczej jeszcze raczej nie czas na unifusion, patrząc na sytuacje sprzed łączenia uni będą musiały o wiele bardziej wymrzeć żeby nastąpiło kolejne, przynajmniej jest już gotowe narzędzie do migracji
-
AntiGameReborn
PostNie pisałem o tym wcześnie ponieważ myślałem, ze nastąpiła zmiana w ogame, jedna po sprawdzeniu wiadomo, ze to błąd Antigame W skanach bandytów rabunek liczony jest jako 75%, powinno być 100%
-
AntiGameReborn
Postliczba statków na obrazku była by najlepszym pomysłem, sam kalkulator bym wywalił
-
AntiGameReborn
PostW najnowszym Antigame powinna być opcja które przyciski chcemy wyświetlać w wiadomościach, w ostatniej wersji się ich namnożyło a połowa niepotrzebna przydałoby się też wpisać aktualny numer w nazwie tego tematu
-
AntiGameReborn
PostCytat od Johnson: „Cytat od Abrams: „Super, ze projekt jest kontynuowany, myślałem, ze padnie Niestety zresetowało mi ustawienia i mam pytanie, czy jest możliwe wyłączenie nazw budynków, statków itd na obrazkach ?” Otworz Antigame i odznacz Pokazuj nazwy statków/budynków/badań na obrazkach” Ach, zamiast dokładniej przejrzeć najbardziej podstawowe opcje szukałem niewiadomo gdzie dzięki
-
AntiGameReborn
PostSuper, ze projekt jest kontynuowany, myślałem, ze padnie Niestety zresetowało mi ustawienia i mam pytanie, czy jest możliwe wyłączenie nazw budynków, statków itd na obrazkach ?