Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od stadholder: „lucyfer to oszust, każdy kto z nim grał o tym wie, tu już 3 jego konta naliczyłem, graty wlotu, lucyferowi szo nie życze bo ile by kont nie miał i tak zawsze kończy w reckach:D ” Jak to zwykli mawiać starożytni: "mało wiesz, w nogach śpisz" więc nie pisz głupot albo idź się wypowiadaj na inne fora na tematy gry reprezentacji, skoków skoczków albo Roberta Kubicy, gdzie też na pewno jesteś świetnym "fachowcem". Zgadzają się tylko, niestety te recki... SzO Lucjan, choć z taki …
-
Po pierwszym złomie włączyłem kasację, odbudowałem dok, puściłem długiego FSa z resztek floty i już na konto nie wchodziłem Kto znalazł to jego W zasadzie nie ma czego gratulować bo po prostu sobie stało a sąsiad ma najbliżej to dobił sobie. Ale na zdrowie, rośnij duży, okrąglutki- żeby mi ładne STejki z przetopionych latajek robić
-
Graty też i tutaj Rzeczywiście "ładnie gruchnęło" chociaż się nie obudziłem nawet xD Na planecie miałem 500 recków ale nie miały szans z uturbionymi agresora więc 1,5 k reca zostanie na wiecznym urlopie. Rozwiewam wszelkie kontrowersje związane z nickiem- trafione uczciwie, chociaż rzeczywiście biorąc pod uwagę cały spalony na loty na mnie dex to zysk mniejszy o połowę Udanych lotów i 3majcie się!
-
Muti i pushery
Mordi - - DiD Kalyke
PostNo. Te 3 dni to prawdziwy "gejmczejndżer". W starych dobrych czasach za takie rzeczy leciały permy i nikt się nie zastanawiał czy słusznie czy nie. Prawo było prawem. A dziś wolny weekend. No ale wtedy to była gra pasjonatów, historii pisanych pół dnia przed ST. Kiedyś liczyła się sama gra a dziś każdy musi mieć wszystko, szybko, ma teraz najlepiej... No ale jak chcemy tak mamy
-
Z innej beczki....Pewne "grube kotlety" skupują dex na potęgę za mete i kriss (kriss każdy kupuje przecież na pniu) w proporcjach mniej więcej 100 k krisu za 120-130 k dexu. Jak powróci handlarz- ale "ktoś" będzie miał eldorado... I brak handlarza miał "wyrównać szanse", jak pisze @Art. Komu wyrównał temu wyrównał a na tym etapie kilkadziesiąt kk deu w rękach kotleta/ów sprawi tylko to, że uczciwie grający będą mieli jeszcze bardziej pod górkę. Bo ten "skup dexu" widać już kilka ładnych dni. No …
-
(ACS) Truskawkowyy [BOBER] & Geologist Leda vs. DeeJay [WINTER] ~ 15.46%
Mordi - - Starcia Leda
PostWintery padają jeden po drugim. Widać jak na dłoni, że zimy w tym roku nie będzie.
-
Showtime lata na siłę, mało w tym finezji- wiem z doświadczenia z tym Panem. Ale w drugą stronę? Cuchnie na kilometr, a wiemy, że showek ma osobny fundusz na cele Ogame. No ale do portfela nikomu nie wchodzę. Jego sprawa. Niestety można zgłaszać kupno konta, można 100 ticketów puszczać ale w dzisiejszych czasach nie istnieje już coś takiego jak uczciwość GO albo po prostu nie mają narzędzi żeby skutecznie działać. Kiedyś było inaczej. Szkoda, że kiedyś GO działali a dziś jest to takie mdłe, trze…