Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Spartanikus: „Cytat od turysta: „za 2 dni pogratuluje, jezeli nie bedziecie na urlopach a poki co ladny zysk ” dwa dni minely a bana nie bylo ??? ” dobra skoro zostalo to na mnie wymuszone przez brak reakcji go, to zrobie co obiecalem a wiec gratuluje duzego %, wielkiego zysku nawet przy podziale na 2 i powodzenia w chowaniu sie po zakamarkach
-
za duzo celow nam zabierales, takze tesknic nie bedziemy szo obroncy xd
-
kupie deuter
turysta - - Handel Fenrir
Postup
-
Kogo sie mozna spodziewac?
turysta - - DiD Galatea
PostCytat od Vertigo77: „Cytat od turysta: „no i gdzie te osoby z "mocnym startem" sie podzialy ?na banach i w reckach. szybka kariera i nara ” Może po prostu czekają na uni o normalnych parametrach, albo poszli na uniwersa z innych krajów, o bardziej sprzyjających grze warunkach? ” a po co pakowac conajmniej tysiaka w uni na ktorym i tak sie nie zamierza grac ?
-
turysta - - DiD Galatea
PostCytat od Sleyter: „Na fenrir po 4h już prawie 5k pkt było, tutaj ledwo 500 ” no i gdzie te osoby z "mocnym startem" sie podzialy ? na banach i w reckach. szybka kariera i nara xd
-
turysta - - DiD Galatea
Posttych co zawsze - pusherow
-
ladnie policzone, % i zysk sie zgadza zbiorke traktuje jako swoja czesc za pancerna sonde
-
Cytat od Spartanikus: „wojtekreal [TTG] & SpartanikusTTG [TTG] vs. OddamJuz [LSP] ~ 12345.68% Top 2 ACS top 2 acs pozdro ” ja bym sie wstrzymal 2 dni z dodaniem tego starcia przy ostatniej aktualizacji wsiaknelo starcie synonim vs uosiu , ktore bylo top2, obecnie powinno byc 3cie
-
za 2 dni pogratuluje, jezeli nie bedziecie na urlopach a poki co ladny zysk
-
KUPIE DEUTER Dnia 23-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [T R] ________________________________________________ Krążownik 2.000 Okręt wojenny 3.216 Pancernik 12.707 _________________________________________ Obrońca StaryKon ________________________________________________ Mały transporter 1.939 Duży transporter 1.138 Lekki myśliwiec 24.559 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 2.607 Okręt wojenny 2.401 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 5.259 Sonda szpiegowska 277 Gwiazd…
-
[TR] Totalna Rozpierducha &[NuN] Nie ufaj Nikomu (16372,90%) vs [WIAARA] WIAARA (0%) ZAKOŃCZONA!
turysta - - Wojny Fenrir
PostHmm.. ja akurat tego nie wiem xd ale jezeli sa osoby lepiej zorientowane to poprosze o pkt regulaminu mowiacy o tym
-
Cytat od roermond: „Robienie kontr,wyliczanie pz,obserwacje graczy pochłaniają dużo cennego czasu.Nie kazdy ma taką możliwość.Przy większych prędkościach można pograć dwie godzinki i też czerpac z tego radość.I wcale nie trzeba się logować co chwilę( poza pierwszym miesiącem gry).Wedlug mnie X1 jest dla pasjonatów.Sam kiedyś grałem na X1 ,ale po wejściu większych prędkości na pewno już tam nie wrócę.Ludzie grają po x lat i szkoda im takie konto zostawić.Ile już bylo zakończeń i powrotów. ” mam w…
-
preferencje do predkosci to sprawa indywidualna, ale problemem jest za duza ilosc gal 7+ gal moglo sie sprawdzac jak bylo 10k graczy bez multikont adekwatne do obecnej ilosci graczy bylyby 4gale, choc i 5gal to by byl krok w dobra strone w innych krajach sa serwery po 4-5 gal, dlaczego u nas nie ma ?
-
Wkoncu cos wpadlo po tych wszystkich przepalach xd Pozdro NuN TR dostawcy dexu kupie deuter Dnia 16-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Krążownik 16.000 Okręt wojenny 3.500 Pancernik 12.189 _________________________________________ Obrońca Mogul Galileo [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 2.386 Duży transporter 175 Lekki myśliwiec 153 Krążownik 6.200 Okręt wojenny 1…
-
fajna flota. taka nie za duza, nie za mala xd