Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szansa znalezienia anty jest losowa, ile mniej wiecej wynosi mozesz znalezc w tym faq, o ktorym wspomniales zadnymi kombinacjami wysylanych flot jej nie zwiekszysz, byc moze podczas eventu jest wieksza ( tego nie wiem ) sklad expy najbardziej oplacalny to dt ( w zaleznosci od ilosci pkt. top1 ) +1ss
-
Cytat od SpartanikusTTG: „"Spartanikus nie chcę być niemiły i może ja się mylę, ale chyba recki się użyczaJeszcze raz atakującemu gratulacje, a obrońcom SzO." jak najbardziej , wybacz moje roztargnienie ale w ferworze zadan jakie na mnie spoczywaja w pracy , popelnilem literowke - wstyd , ” nie przejmuj sie, zdarza się najlepszym. teraz glowa do góry, a na przyszłość więcej rozwagi w swych wypowiedziach życzę. graty starć. można powiedzieć, że upieczone dwie pieczenie na jednym ogniu
-
no i elegancko szkoda, ze kontra sie pokryla czasowo z powrotem i nie moglem poleciec, ale zapewne jeszcze bedzie okazja graty chlopaki, tylko rosol tak 2/10
-
Wracam po przerwie Tym razem kontra siadla Pozdro dla TR, kubana, wietnamczyka i dostawcow dexu Tych ostatnich zapraszam na priv, poniewaz kupie deuter Dnia 02-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 67.037 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 19.000 Krążownik 16.457 _________________________________________ Obrońca SzefWszttkichSzefof ________________________________________________ Lekki myśliwiec …
-
nie gram na quantum, nie gram urlopem ale doszly mnie sluchy, ze nie bedzie tam mozna juz zalaczyc urlopu na chwile po zejsciu z niego mozliwosc legalnego pushu mocno ograniczona, brak mozliwosci wrocenia na urlop zaraz po spushowaniu sie, koniecznosc wysylania fsow - ciekawe co sie stanie z takim uni bez tych urlopow
-
dzieki za lot pany posmialismy sie, poznalismy lepiej mechaniki gry, po ktorych jak widac wszystkiego sie mozna spodziewac niektorzy tu chyba atencji szukaja
-
zapewne jest to wina mojego PC, ktory nie jest w stanie pociagnac gry przegladarkowej tak samo prawdopodobnie to moj pc wlasnie zlagowal serwer, ze od 40min nie ma raportu
-
graty starcia, graty farminow, ktore daly chyba wiekszy zysk niz samo starcie, bo byl to czysty deuter jezeli moje moonkille byly nieudolne, to pokaz mi mistrzu jak sie to robi byly takie lagi, ze ponowne zaladowanie fali trwalo jakies 4-5sek dokladnego czasu powrotu nie mielismy i nie dostalismy mimo to mielismy na tamta sytuacje pewien plan, ktorego ostatecznie nie udalo sie zrealizowac przez pewne niedopatrzenia bylo minelo, nie chce mi sie wracac do tego tematu i dalej go roztrzasac udanej s…
-
gikerov [T R] vs. final w ustach [PHX] ~ 20030.69%
-
Engineer Vela [WIAARA] vs. Wronek + [T R] czyli mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & Gonzo ~ 19821.32%
Postpo tym jak vela wyskanowal moja flote chillujaca sobie na moonie powiedzialem, ze to wejdzie - nie pomylilem sie graty dla wszystkich 10/10, tylko rosol jak zwykle musial cos popsuc, takze dla niego 2/10 bez zmian dobrze, ze cos sie dzieje, jeszcze uni nie wymarlo
-
Nigdy nie bylem zwolennikiem ujawniania okolicznosci w jakich dochodzi do moich starc. Powod jest prosty. Jezeli bede opowiadal o tym, w jaki sposob gram i zlomuje, to po czesci tak, jakbym udzielal rad w jaki sposob mnie unikac Ale ciekawosc jak najbardziej zrozumiala, tez chcialbym poznac kulisy, albo chociaz zobaczyc niektore starcia. Wydaje mi sie, ze aktualnie tylko z 50% starc trafia na forum, reszta nie trafia na swiatlo dzienne
-
Lapcie cos milego dla oka na koniec swiat Pozdro dla TR kubana i tych co nas nie lubia a.. no i oczywiscie dostawcow dexu kupie deuter Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 135.938 Mały transporter 33.333 Okręt wojenny 4.000 Pancernik 30.000 Krążownik 31.595 _________________________________________ Obrońca final w ustach [PHX] ________________________________________________ Mały tr…
-
Dzieki pany, musze przyznac, ze milo tak chociaz raz w zyciu zostac zaproszonym na gotowca Dobra robota i wiecej takich Szo atakierom