Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 195.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A taki ładny był, amerykański, szkoda. Gratulacje udanej zespołowej akcji. I jaką ja teraz wymówkę znajdę, żeby tu na urlopie siedzieć? Dzięki figiel za pozdrosy. Przetapiajcie i latajcie dalej.

• Takie tam z falangi. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Obrońcy SZO. Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kazhom ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 2.002 Okręt wojenny 9 Bombowiec 3 Satelita słoneczny 8.270 Niszczyciel 300 Gwiazda Ś…

• Taki tam drobny farming. Ostatnio olo zalogował się na minutę przed wlotem, dziś dzięki sprawnej akcji komórki wywiadowczej i sił szybkiego reagowania weszło, poza dwoma farmingami. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Obrońcy SZO, bo nikt mnie tak regularnie nie dokarmia jak on. Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca olo __…

• Jedne hodowle się rozrastają, inne trafiają do ubojni. Graty wlotu. Obrońcy Cytat od gandalfbialy28: „ Cytat od Ratownik999: „Graty Avi pięknęgo zarobku ale olej to uni i chodź do nas na Uriela Obrońcy ” i tu się choć raz z ratownikiem zgadzam olej libre i idz na uriel Co do tego st cóż na Twoim miejscu bym się tak nie cieszyl bo znowu może być ban logrowi sz/o! ” A ja się nie zgodzę, w obecnej sytuacji każdy gracz na uni jest na wagę złota. Można nie pałać do siebie sympatią, ale im nas więcej …

• Widzę, że hodowla drobiu w modzie, jakieś dotacje z UE czy co? Ciamajdek najsprytniejszy, wysłał najmniej, żeby nic nie stracić.

• Widziałem ten złom i tak się domyśliłem, że to ty. Gratulacje i przetopu.

• Taka tam drobnica. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca oset ________________________________________________ Mały transporter 29.495 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancern…

• Może spróbujemy trochę ożywić ten dział. On 08-07-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Battlecruiser 2.000 _________________________________________ Defender grnik [NORD] ________________________________________________ Small Cargo 14.588 Large Cargo 505 Recycler 2 _________________________________________ After the battle ... Attacker SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Battl…

• Wyłapane na długich minutach. Na mniej niż 2 minuty przed wlotem pojawiła się aktywność na moonie więc mi ciśnienie się trochę podniosło, ale okazało się, że to tylko ktoś skanował. Obrońca zalogował się tuż przed wlotem dofarmów, ale nic nie zdołał już zrobić. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Ku chwale San Escobar! Obrońcy SZO. Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 15.000 ___…

• Pozdro dla sojuszników i znajomych. Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 440.000 Okręt wojenny 15.000 _________________________________________ Obrońca RottenThar ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 71 Lekki myśliwiec 6.836 Okręt wojenny 430 Recykler 23 Sonda szpiegowska 11 Satelita słoneczny 900 Gwiazda Śmierci 11 Wyrzutnia raki…

• Obrońca to chyba nie lubi wydawać surowców i woli obdarować nimi innych. Gratulacje i miłego przetopu a obrońcy SZO

• Wyłapane z komórki, bez żadnej aktywności. Pozdrowienia dla San Escobar i znajomych. Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca olo ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Recykler 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SzalonyIwan [S-E] _______________________________________…

• Cytat od !!WERTU!!: „Koniec długiego weekendu to i kolejny leniwy RW założyłem sobie, że poniżej 20kk na plus na bunkry nie lecę, Pan poniżej zmieścił się w progu stąd kolejny STejk ” Się wybredny zrobiłeś . Dostajesz odznakę honorowego oracza bunkrów

• Wyłapane na minutach. Ktoś mi psuł akty (pozdrawiam ), ale byłem pierwszy. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych, Obrońcy SZO. Dnia 18-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Glorafindel [B P] ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Recykler 40 ________________________________________…

• Wyskanowałem sobie te flotkę od rana, jak stała w takim pomniejszym bunkrze i jakoś mi się nie chciało lecieć. Kiedy zebrałem chęci to obrazki zniknęły z planety i jak się okazało obrońca w trosce o obronę przerzucił stateczki na moona. Dzięki temu manewrowi on ocalił bunkierek a ja zarobiłem parę drobnych więcej. Wilk syty i owca cała. Można? można! Polecam wszystkim bunkrującym się. Tradycyjnie pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 17-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w …

• Wyskanowane, przeorane. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 370.000 Okręt wojenny 15.000 Bombowiec 3.000 Niszczyciel 5.000 Pancernik 49.500 _________________________________________ Obrońca KamilMy ________________________________________________ Duży transporter 204 Lekki myśliwiec 4.504 Okręt wojenny 282 Sonda szpiegowska 30 Bombowiec…

• Ładna akcja, jak tylko Ciamajdka i Kefiego tam zobaczylem to wiedziałem co się szykuje. Gratulacje kosmicznego zysku.

• Gratulacje. Ważne, że Tobie się chce. Plus jakis tam jest, wiec zawsze do przodu. Oraj dalej

• Flota wyłapana na akcie, jako że przez jakiś czas nie widziałem żeby coś się działo u vincenta założyłem że wrócił fs. Posłałem i weszło. Pozdrowienia dla sojuszników oraz wszystkich innych graczy na uni, cobyście trochę chęci złapali. Ku chwale San Escobar! Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca vincent166 [KGH] _________________…

• Przerwałaś tygodniową posuchę w ST na uni więc gratulacje jak najbardziej się należą.