Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 195.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gdzieś mnie doszły słuchy, że ten gracz wplątany był w jakieś prywatne porachunki, ale żeby na uni panował ład i porządek, nie mogłem dopuścić do samosądu. Z pół godziny czekałem na powrót fsa od chwili kiedy go wypatrzyłem, wszędzie cisza była, ledwo wyleciałem i wszędzie lampy, ale wytrzymałem ciśnienie... A sprawcę akt znajdę Pozdrowienia dla wszystkich Tereferków grających, zaurlopowanych i emerytowanych oraz znajomych. Dnia 16-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor…

• Cytat od Malolat: „Jackson jak to jest ze masz drugie miejsce we straconych flotach, nawet mojego ulubienca malacha przegoniles a nigdy nie byles po prawej stronie ” Jak sie wtapia 15k mt 8k pancy i 8k ow to tak później wygląda. Co do starcia graty nierozbicia się

• Pozdro dla Terefere i znajomych. Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Pancernik 14.000 Lekki myśliwiec 175.000 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Hildor [TAC] ________________________________________________ Mały transporter 233 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 498 Ciężki myśliwiec 424 Krążownik 156 Okręt wojenny 65 Recykler 30 Sonda szpiegowska 1.045 Bo…

• Brawo ładnie zaorane. Gwiazdeczkę na każdy dzień roku już masz, surke na następne też. Oraj dalej.

• Się nam parka rozlatała ostatnio Już dawno przetopione, więc życzę naSTępnych

• Cytat od Ekko: „Szkoda trochę tych czterech miesięcy Tak rzuciłem okiem w historię i wyszło, że Iwan tak na styku mnie wychwycił, najwidoczniej nie odświeżyłem akty na moonie, tylko gdzieś indziej;skan dostałem 0:11 na youtuba wszedłem ok. 0:25, wcześniej jeszcze rzucając okiem na virgo, a do walki doszło o 0:45; chyba że nie czekałeś na minutki? ” Na moonie chyba weszły minutki, gdzie indziej były akty i nie czekałem na minuty

• Ciekawy ACS, zysk sowity, czego chcieć więcej. Może tylko, żeby dobra passa nadal trwała. Gratulacje.

• Pięknie to zrobiłeś Henek. Brawo Ty. Trzeba cisnąć wszystkich, co by nie dawać im światełka w tunelu na przełamanie naszej hegemonii na tym serwerze. Zysk konkret, ale pewnie już przetopione.

• Do trzech razy sztuka, bo to była właśnie trzecia próba lotu na tego Pana dzisiejszego dnia. Przy drugiej próbie chwilę porozmawialiśmy i że zacytuję kolegę quezz: "a co do tego ze w koncu sie trafi to przyznaje racje :P" Miałem już dzisiaj odpuścić, ale zauważyłem pewne znaki, które dały zielone światło do 3 lotu, a że wyposzczony trochę ostatnio byłem to poleciałem. Przy tej próbie już nie było wiadomości, więc leciałem do końca i efekt owego starcia mogę zaprezentować poniżej. Pozdrowienia dl…

• Drobne na waciki. Pozdrowienia dla Terefere i znajomych. Dnia 25-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca effendii [Stark] ________________________________________________ Duży transporter 696 Lekki myśliwiec 8.179 Krążownik 1.251 Okręt wojenny 281 Recykler 291 Pancernik 109 _________________________________________ Po bitwie... Agres…

• Tak sobie wczoraj skanowałem i pojawiło się kilka flot. Tutaj weszły minuty, szybkie obliczenia i lecimy, przed dolotem weszły jakieś akty więc opóźniamy na skanie wszystko się zgadza, boom i coś jest nie tak, straty prawie 120kk a miało być ich poniżej 10kk. Leciało dużo za mało recków więc trzeba było dosłać i czekanie czy wszystko zbiorę. Była rozkmina co to się stało, jak to obrońca się podstawił, ale w sumie bez sensu bo jednak flota jego zniszczona i dlaczego nie uruchomił recków bez sensu…

• To Ci się trochę skapło tych życzeń. Zysk już taki bardzo przyjemny tak więc życzę szybkiego przetopu i naSTępnych soczySTych STejków

• Gratki, bardzo ładny procencik wyszedł jak na ledwo co odzielenionego. Przetapiaj i złomuj dalej.

• Starcie bez większej historii. Wypatrzone na minutach, wyleciałem bez zastanowienia. Wiedziałem, że recków trochę brakuje i wszystkiego nie pozbieram, ale zysk jakiś tam wyszedł mimo to. Obrońca zalogował/ odświeżył krótko po starciu i pogratulował na pw, tak więc życzę BSZO. Dedy dla @BSR Pozdrowienia dla Terefere i znajomych. Dnia 21-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Mały transporter 19.000 …

• Pare drobnych na waciki. Pozdro dla Terefere. Dnia 15-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Krążownik 6.000 Okręt wojenny 4.000 _________________________________________ Obrońca quezz [ECO] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 12.451 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 400 Sonda szpiegowska 700 Gwiazda Śmierci 1 ______________________________________…

• Ale urwał. Graty dla Henka za wypasione top1. Flota kosmos, tej sile nic się nie oprze!

• Raczej nie karmię troli na forum, ale gdzieś tam doszły mnie słuchy, że niby się pushuję malachem. Nigdy się nie pushowałem w tej grze i nie jest moją winą, że używam sond szpiegowskich zgodnie z przeznaczeniem w tej grze (w przeciwieństwie do 99% graczy na tym serwerze), stosuję obserwację, a czasem mam trochę farta. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to zapraszam do systemu zgłoszeń...tyle z mojej strony.

• Dużo ciężkiego sprzętu, dużo zysku, a teraz buduj kopalnie, bo latajek masz już sporo

• Podziękowania dla wróżbity @BSR za wystawienie celu. Pozdro dla Terefere. Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 112.000 Krążownik 5.000 Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Vidmocomp [KMP] ________________________________________________ Duży transporter 875 Lekki myśliwiec 11.533 Krążownik 1.634 Okręt wojenny 399 Statek kolonizacyjny 1 Recykler…

• Taki tam BFS. Pozdro dla Terefere. Dnia 10-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [Terefere] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 111.111 Krążownik 10.500 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 6.550 _________________________________________ Obrońca malach33 [ALPHA] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.510 Lekki myśliwiec 10.069 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.730 Okręt wojenny 2.713 Recykl…