Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Sitr Falki: „ Czy można się w ogóle spodziewać jakiegokolwiek odzewu w sprawie uni x4 lub wyższej, na której nieaktywna byłaby misja niszcz? [...] Play hard or not play at all. ;)” Hipokryta.
Cytat: „ciap napisał(a) Wam to się musi strasznie nudzić bo czepiacie się o takie szczegóły lol każdy dobrze wie że chodzi o ilość ujemną metalu i deuteru a nie o całość surowców” racją jest że każdy się domyśli o co chodzi, a mi chodzi o logikę. Jeśli czytamy "najmniejsza liczba surowców na planecie" to logiczny wniosek powinien być o łącznej ilości surowców. @shadow: widać że twoja edukacja matematyki skończyła się na zawodówce, na ogeju świat się nie kończy, są reguły, których powinni wszyscy…
Cytat: „Eurynomos napisał(a) najmniejsza liczba surowców na planecie Surowce na Planeta ExGirlFriend [14:xx:y] (Gracz 'Eurynomos') o 04-05 12:00:07 Metal: -846.076 Kryształ: 1.146.947 Deuter: -133.179 Energia: 13.512 Razem: 167.692 :lol: GO Witcher potwierdza” zaznaczyłem na zielono o co mi chodzi. edit dla tego poniżej: przeczytaj tekst na zielono 20x może zrozumiesz
Cytat: „cimar napisał(a) Sojusz z największą liczbą punktów: 191.736.166 SSGUN [Uni6] ” można też dodać: sojusz z największa flotą: 3.535.444 SSGUN [Uni6]