Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 162.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i tak bywa jak już pisałem czekałem na fsa by poprawić i najzwyczajniej świecie mi się przysnęło heh 15minut po wlocie zobaczyłem tylko pz taka gra .... gratki panowie czujności i wytrwałości, jak widać opłaciły się skany brawo i do zobaczenia bo to tylko dwa dni urlopu na poukładanie, zasłużony bo pierwszy od pierwszego i ostatniego złoma nawiasem mówiąc takiego samego(pozdro xfaza ) odpoczynek i wracamy do gry pozdrawiam sorry dla soja bo jednak nawał obowiązków wczorajszego dnia mnie po prost…
-
Chyba Kotl3t już wszystko napisał było jasne co leci jak leci kto leci niby wszystko wiadome a przez parę niewiadomych wyszło jak wyszło, nie ma co gdybać... sneaky.gif"> Cytat od Ponczo: „Na początek gratki dla Inka za decyzję o zdejmowaniu moona, potem sie juz jakos potoczyło Szkoda złomu, ale tak bywa. Cytat od Inkfernus: „@Ponczo (na ostatniej prostej zawrocil bo myslal ze Herr @massa bedzie probowal go skontrowac w ukladzie. ” Gdybym miał recki, to bym nie zawracał, a recki zbierały PZta u …
-
Witam wszystkich flociarzy W progu się mieści więc dodaje taki tam mały poranny wlot już raz na kolegę leciałem wtedy przypilnował dziś już nie jednak mam nadzieję i szczerzę życzę SzO Dnia 08-10-2018 12:07:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.769 _________________________________________ Obrońca Bart [N7_T] ________________________________________________ Mały transporter 684 Duży transpor…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostNo panowie panowie świetne rw, dobra bitka się odbyła były dwie floty nie ma dwóch flot ale gracze mocni więc to kwestia czasu Ghost mega plus za podejście do gry flota stoi jest i wlot no brawo a Angry no co no po prostu SzO pz podebrany więc tylko SzO naprawdę fajne starcie tytanów po weekendowej ciszy
-
nooooo a poważniej jak mówiłem w tej grze trzeba sporo szczęścia, super że trafił ktoś z soja a Tobie po raz kolejny graty obrońcy SzO tak się chował tak się chował przede mną że cytując klasyka myślałem że tego nie da się zrobić, aż musiał przyjść ktoś kto o tym nie wie i to zrobił hehehe brawo !! thumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png
-
Witam flociarzy ! Nie wiedziałem czy wstawiać bo takiej stricte bitki nie było ale był wlot pz zebrany więc dodaje Wczoraj pierwsza próba nieudana, dzisiaj blokada lotów o 14 skan flota stoi to lecimy ale moje gapiostwo opóźniło atak o 15 minut bo zapomniałem recków przerzucić no ale się udało dla Aresa szo pozdro dla wszystkich latających soja i buddy i specjalne dla massa za niepewność do samego końca piona ! youtube.com/watch?v=ATE_YSFx7KI Dnia 26-09-2018 14:45:29 następujące floty spotkały s…
-
jak widać wyciągnąłem wnioski dzięki i do kolejnego fajnego starcia !