Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Fajnie że ktoś lata i trafia szkoda tylko że Websterka hehehe graty wlotu ładnie siadło a Websterowi SzO btw. muszę też uskutecznić skanowanie ulubionych przed fsem bo czasami zwyczajnie się nie chce a tu prosze
gratki wlotu właśnie tak widziałem był i nagle u a tu proszę wiadomo dlaczego fakt faktem mniej się dzieje dlatego też zacząłem rozbijać bunkry bo żeby flotę jakąś natrafić to to tak jak Cichy wczoraj takie zdziwienie że jest i że doleciało obrońcy SzO
Właśnie zobaczyłem i tak sobie myśle no ładnie ładnie hehe ładnie wleciało, przetapiaj i kolejnych takich lotów, brawo ! a obrońcy drugi raz SzO grunt to się nie poddawać
Ja rozumiem ale widząc kto leci można było zareagować tak albo inaczej nie twierdzę tutaj że należało przerwać akcję z uwagi na Kotlecika ale gdybym brał udział w takiej akcji i ktoś z mojej listy buddy by "złapał haczyk" by mi było głupio i bym najnormalniej w świecie zawrócił ... ale ja to ja bo może coś innego ale skutek ten sam atak na znajomego z buddy ... pozdrawiam
Patrząc z poziomu gry to konkretnie zorganizowana akcja i za to brawo ale biorąc pod uwagę taki czynnik ludzki to atakowanie swoich znajomych z buddy jest jednak niefajne i tutaj jestem na nie... Szkoda Kotlecika i to co miałem napisać już mu napisałem ... trzym się Byku
Witajcie kamraci Pierwszy st wstawiony po złomie, lekko ponad próg ale wstawiam by pokazać że wracam na loty co prawda było parę po drodze ale ze stratami więc nie było się czym chwalić może tym że paru poszło na u przez moje latanie no i teraz flota na farming ale zobaczyłem że leci co prawda na stacjonuj pomyślałem że piątek może zapił i trafione pozdro dla soja budy i wszystkich latających ! może % nie za duży ale przy odbudowie każdy wlot to dobry wlot Dnia 26-10-2018 22:31:15 następujące fl…