Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 162.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam flociarzy Kto kolegę obserwował wie że się ładnie chował na u a dzisiaj patrze jest, skan flota stoi to lecimy Chociaż jeszcze nic nie napisał to życzę SzO rw wstawiam żeby nie było że tylko chłopaki latają i nie ma nic do ukrycia więc czemu nie Pozdrawiam sojusz i buddy, latamy dalej :)) Dnia 18-12-2018 08:39:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [gRn] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 168.427 Krążownik 7.549 Okręt w…
-
jak dobrze rozumiem skan flota stoi potem nie ma skanów tylko od razu wlot w wyliczonym co do sekundy locie od razu na 50% po niby widocznym zebranym pz ? i to jak dopytałem nie u siebie w układzie ? to Jackowski albo Kaszpirowski gra z nami w ogame mając do wyboru tyle opcji trafił 50% za pierwszym i tylko pierwszym razem zagraj w lotka chłopie no panowie to niezłe jaja na to wygląda, nie ma co fsów robić bo i po co ...
-
w sumie to mi pod nosem w sumie to mogłem się domyślić bo Tyrion no ale wyszło jak wyszło, szkoda sojusznika jednak graty za wlot ! flotą latasz tak się może skończyć, normalne a co do Voids'a czy ktoś lubi nie lubi... może dlatego że korcił flotą ? nie wiem wiem jednak na pewno wiem bo mi napisał że będzie grać dalej i będzie odbudowa bo tak postępują gracze i o to w tym chodzi, kto z nas nie dostał złoma ? dla mnie ważne, że dalej nawet po takim wlocie będzie grał i za to ma u mnie szacun
-
Cytat od Spamek: „Cytat od Gacha: „nie sposób nie zgodzić się z Inkiem ... za łatwo ... a ten drugi wlot to już całkiem ehh ” Czasem się trzeba tydzień zmóżdżać na akcję ze zdejmowanym moonem, a czasem zwykła podstawka i dobicie sprzętu rezygnującego. Poza tym ten zysk mi wynagradza zarwaną noc z burzeniem moonów KSG, którą wykorzystał Tyrion. ” oczywiście masz rację, taka gra :)) gratki dla Ciebie i Lemura jak najbardziej zasłużone, wynagrodził i to z nawiązką i to podwójnie bo jedną podstawką …
-
nie sposób nie zgodzić się z Inkiem ... za łatwo ... a ten drugi wlot to już całkiem ehh
-
POTĘŻNIE d Trzeba przyznać że wyszło mega i sury po sufit i pz robi wrażenie Tak się zastanawiałem kto KSG ściągnął kulki ostała się jedna więc myślałem, że się wybronił a tu proszę takie zaskocznie No No No Ci powiem że dzisiaj rządzisz graty a obrońcy chociaż sam czaiłem się na Twoją flotę sam wiesz hehe to szczere SzO ogarnij się odpocznij i wracaj do Nas T
-
Tam pogratulowałem, pogratuluję i tutaj. Brawo za wlot naprawdę ładnie może % nie powala ale każdy wlot daję radochę tym bardziej że pół soboty pół niedzieli przeskanowałem i same mniejsze loty a tu proszę dwa i to zacne steki oby tak dalej obrońcy SzO też skanowałem Go skanowałem i nic a tu proszę jednak był
-
Witam flociarzy Zacznijmy od pozdrowień dla Tadzia bo to od Niego wszystko się zaczęło chciałem zaciągnąć porady jak sobie poradzić z bunkrem bo mam fajny cel co i jak ogarnąć i tak przeskanowałem żeby zobaczyć ile tej obrony a tu patrzę flota na moonie chociaż się świeciło myślę 7minut lotu 230k dexu co będzie ... i jest Obrońca jeszcze nic nie napisał ale życzę SzO latamy dalej youtube.com/watch?v=d15bm7m2XTo Dnia 21-11-2018 20:03:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [gRn] …
-
Coś pięknego brawo no naprawdę świetna robota !! tak myślałem kto go zdjął bo zobaczyłem pz i j/Dewey takie perełki to musowo wstawiać na forum by oko nacieszyć mega akcją gratulację !!!!! obrońcy SzO
-
Witam flociarzy Osstatnio tylko Cichy wstawia więc jakaś odmiana Trzy razy leciałem, za trzecim doleciałem chociaż musiała to być szybka akcja bo połowa floty leciała na inny cel recki też z dwóch miejsc zbierały pz ale patrze jest, chociaż się świecił na innym przez cały czas więc myślałem że i tak napisze zawracaj a tu proszę 3 stejk dzisiaj a że największy więc wstawiam flota trochę rozmemłana he ale niszczarek wysłać nie mogłem bo czas więc co było pod ręką to poszło tyle co w symulatorze ja…