Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 162.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam flociarzy Na skanie po galach wpadł mi w oko pewien pan z uwagi na dex a resztę sobie dopowiedzcie Pozdro dla soja, buddy i wszystkich latających z obrońcą porozmawialiśmy i jak już pisałem w grze tak i tutaj szybkiej odbudowy życzę może następnym razem napiszę po prostu po dex i specjalne pozdro dla Żurka od wie za co dzięki, do końca w Ciebie wierzyłem ! Dnia 27-01-2019 13:14:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________…
-
Witam flociarzy !!! :)) Kolega Puchaty wrócił tym razem z flotą, tydzień temu zobaczyłem na skanie i tak od czasu do czasu skany szły ale ciągle cicho do wczoraj Ogólnie rzecz biorąc to to st powstało dzięki Neferet bo obudziła Neferet obudziła a flota poleciała i powstało takie coś raz jeszcze dzięki, to st dla Ciebie Pozdrawiam buddy listę cały sojusz i tym którym się jeszcze chce do zobaczenia w kolejnym temacie Dnia 25-01-2019 20:56:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [K…
-
Cytat od Spamek: „Najlepiej bańke anty dla każdego i się pojawią chętni ” to dopiero ciekawe rozwiązanie a tak już bardziej poważnie to zgadzam się z Zurkiem i Neferet, przynajmniej podnieść eko pod tą fuzję bo naprawdę biednie wyglądamy w porównaniu z WEZN... jedno jest pewne trzeba szybko coś zrobić póki się całkiem uni nie wyludni bo z każdym tygodniem gorzej a i tak od dłuższego czasu jest nieciekawie ... jak pisał Żurek niby aktywnych 700 ale online max30-35 i to przy evencie na anty średni…
-
Cytat od Sheton_: „ P.S. Nie rozumiem tylko czemu to jest ACS a nie wlot Gachy po zdjęciu kulki ale ... to już się nie liczy ” początkowo tak miało być ale od słowa do słowa i tak wyszło chodzi przecież o zabawę a nie sam zysk no i Tyrion pomógł mega logistycznie, klasa sama w sobie ja bym pewnie to zrobił bardziej chaotycznie takie akcje to niebo w ziemi hehe
-
Nowy dzień nowy rw ten można uznać za stejk powitalny bo i bardziej wysmażony Wczoraj zobaczyłem że Sheton zdjął u więc padł pomysł, atak na moona jest flota chwila rozmowy i lecimy a co trafiliśmy przedstawiam tutaj Fajna zgrana akcja, dla Tyriona dzięki za pomoc obrońca ładnie pogratulował i do kolejnego st Tyrion: Cytat: „Ode mnie mozesz pozdrowic buddy, Kojakow, Ghosta zyczyc powodzenia Shetonowi ” od siebie również pozdrowienia dla wszystkich a co szkoda że pilot nie doleciał hehee Dnia 12-…
-
pięknie huknęło pz ogromny szybka fajna akcja, jeszcze raz graty !!! oby takich więcej:))) i co najważniejsze pilot wrócił cały i zdrów
-
Pierwszy st pod nowym tagiem ale nie ostatni wczoraj była pierwsza próba wysłałem pilota kolega napisał dzisiaj wysłałem pilota cisza w eterze i pilot doleciał Pozdro dla soja, buddy i wszystkich grających obrońca nic jeszcze nie napisał ale życzę SzO :))) Dnia 10-01-2019 23:39:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.001 Mały transporter 2.800 Pancernik 449 Sonda szpiegowska 1 ___________________________…