Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 162.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witajcie w końcu jakiś soczysty stejk na śniadanie po wielu dniach posuchy ... na tego pana wcześniej się czaiłem bardzo dobrze chował tą flotę aż do dzisiaj nic nie napisał jeszcze ale życzę SzO i latamy dalej ! Pozdro dla Kojaków buddy i Czikity Szerokości! Dnia 01-03-2019 08:39:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.001 Mały transporter 15.000 Krążownik 10.000 Pancernik 6.109 _______________________…
-
Witajcie akt skan i poszło Pozdro dla soja buddy i Neferet Dnia 20-02-2019 09:22:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Pancernik 6.395 _________________________________________ Obrońca Redbull50 [DPZ] ________________________________________________ Duży transporter 5.262 Lekki myśliwiec 2.159 Krążownik 1 Okręt wojenny 4 Recykler 547 Sonda szpiegowska 264 Bombowiec 112 Niszczyciel 60 Gwiazda Śmier…
-
chwilę mnie nie było a tu proszę coś znakomitego hehehe piękny % piękny lot no brawo ! ostatnio nadrabiasz oby tak dalej
-
Witam flociarzy ! Nefcia pilot i mózg operacji, recki Tyrion, reprymenda od Żurka, ode mnie flota więc można śmiało powiedzieć że teamwork Dziękuję wszystkim i pozdrawiam wszystkich hehehe do kolejnego st Dnia 13-02-2019 19:47:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 44.927 Pancernik 6.626 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Neferet [KoJaK] ________________________________________…
-
mega %%%% szkoda Waty ale wiem że to dobry gracz i szybko odbuduję i tego też mu życzę a do Was panowie ? no co można powiedzieć brawo i graty przetapiajcie ten kolor różowy dla Tyriona ...