Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 162.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam flociarzy trochę zapełniamy stronę Wczoraj skan poszedł zobaczyłem coś jest ale się świecił więc odpuściłem i poszedłem spać, rano wstaję ciągle flota na moonie no to cyk i jest śniadanie obrońcy SzO pozdro dla latających buddy i Kojaków piątka Vito Dnia 17-07-2019 07:35:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 9.896 _________________________________________ Obrońca Procurator Erato [SWF]…
-
Kolejne st na dziś może zysk nie powala ale już tak od tygodnia obserwuję tego gracza z myślą że coś dorzuci floty a on nic heh no to trzeba było polecieć, może jeszcze jeden lot dziś wejdzie i wpadnie coś na wieczór Pozdro dla Vito Kojaków i buddyy i lecimy dalej :)))) obrońcy SzO! Dnia 05-07-2019 19:02:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 911.486 Krążownik 1.000 Pancernik 9.973 ________________________…
-
Kolejny dzień kolejne rw o dziwo na tym samym graczu, zobaczyłem że odebrał z doków skan poszedł widzę stoi no to dex i cyk lecimy a co wyleciałem pokazuję tutaj Pozdro dla Vito dla Kojaków i znajomych piona ! obrońcy SzO :))))))) Dnia 05-07-2019 18:32:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 922.800 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Mogul Gliese ______________________________…
-
Zobaczyłem dzisiaj, że cała strona Vito więc czas to zmienić i zacząć znowu wstawiać st więc zaczynamy od dziś skany jak to co wieczorne skany patrzę jest coś co może się wpasować w st więc dex lot no i st pozdro dla Kojaków dla znajomych no i oczywiście dla Vita bo mobilizujesz do lotów Dnia 04-07-2019 23:09:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 829.491 Krążownik 57.363 Pancernik 10.005 _________________…
-
brawo brawo i jeszcze raz brawo tak jak Ojciec mówi jak na takie wymarłe uni i tak wyszło to całkiem fajnie no i jak Najarany chomik tak samo uważam że dużo lepiej byłoby kolejne przeprowadzić w okresie jesienno zimowym ... sam jestem przykładem ruszyłem z kopyta a później pogoda pogoda pogoda i zaniedbałem SD myślę że w zimie byłoby x2 lepiej ale i tak dzięki za ogarnięcie tematu
-
13-06-2019 10:03:13 Gacha [Herbaciarze] - 102.26% Dnia 13-06-2019 10:03:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gacha [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Lord Ghalagan [ZLOMIARZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 438 Recykler 47 Satelita słoneczny 341 Pancernik 81 Wyrzutnia rakiet 41.832 Lekkie działo laserowe 1.038 Ciężkie działo laserowe 54 Dz…