Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-90 z 90.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Masz jakiegoś zwierzaka? Wolisz koty czy psy? Ulubiony smak jogurtu? Lubisz zsiadłe mleko do młodych ziemniaków? Jeśli coś z grilla to co najchętniej? Lubisz pływać? Czemu nie śpisz po nocach?

• Czemu jak odpowiadasz na nasze pytania robisz to w tak wymijający sposób i nie podajesz żadnych konkretów? i w sumie na razie nie mam innych pytań....

• lubisz kawę? co robisz zeby nie zasnać przed kompem kiedy siedzisz po nocy? czy zdarzyło CI sie zasnać na klawiaturze? lubisz sie opalać? naturalna opalenizna czy solaruim? czy tym razem jest to rozbudowany komentarz?

• no nareszcie myślałam że sie nie doczekam....

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Black Kitty - - Archiwum CT

co najlepiej pobudza Twoje zmysły o poranku? największy przysmak? wstałeś dzisiaj lewą czy prawą nogą? co masz teraz na sobie?

• podczepiając sie pod pytanka Areczka... najsympatyczniejsze wspomnienie, do którego najchętniej wracasz myślami hmm największe marzenie - może być na ucho żeby sie spełniło ;) zapach, który najbardziej łechta Twoje zmysły i uważasz za najprzyjemniejszy ;) no dobra za wcześnie jest i nic więcej nie wymyślę :P

o nie nie nie obiecałam Adasiowi 666

hmm nie moze byc... ten temacik tak nisko? no to teraz musze ciągnąć te posty do 666

• Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Zupełnie przypadkiem? Czy ja wiem czy wredna, bezpośrednia raczej :>” no dobra nie zupełnie ot tak mi sie kliknęło hmm bardziej zgodziłabym się z tym że wredna a już myślałam ze ktoś sie na mnie poznał żeby nie było ze to offtop: Jaki masz telefon? (nie chodzi mi o numer... chociaż.... :P) czy uprawiasz jakiś sport? jeśli tak to jaki? co Cię sprowadza do spamu? jak Ty to robisz ze wszędzie Cię pełno? [SIZE=1]jak pytania sie powtórzyły to wybacz.... nie chciało mi sie te…

• hmm zabłądziłam i przypadkiem tutaj trafiłam dlaczego mówisz że jestem wredna?