Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 90.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
RE: Oho
Postmówiłam ze obiecanki cacanki.....
-
aaaahhh co ja tu odkopałam niech ja sie zastanowię nad pytaniami.... 1) co robisz żeby zasnąć kiedy masz problemy z zasypianiem? 2) czy lubisz zmiany? 3) co byś zmienił w sobie? tylko proszę o szczerą odpowiedź wiem ze to skromne 3 pytanka ale jestem już zmęczona i nie bardzo chce mi sie wysilać przy wymyślaniu kolejnych -------------- myslałam ze nie tylko zajrzysz ale i odpiszesz....
-
no to czekamy na odpowiedzi miało być co 5 postów 1) ulubiona przyprawa? 2) słodycz czy gorycz? 3) słodki czy kwaśny? 4) słony czy pikantny? 5) jaka przyprawa najlepiej oddała by Twoje cechy charakteru? 6) jaki masz sposób na utrzymanie ładu i porządku na tak dużym rewirze? 7) nie meczy Cię ta praca? a czy daje dużo satysfakcji? i niech będzie na tyle
-
Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) 1. czemu tak dawno? 2 A mozesz mi je troszkę przybliżyć? Co to za pasje dokładniej? 3. Dlaczemu? 4. I tak nie zmienie nicka 5. no baaa zebyś nam sie nie utopił nad tym morzem 6. nie chce mi sie szukać 7. widać za mało sie staram... ” 1. No już się poprawiłem 17.05 - Olsztyn - Vavamuffin, KULT 2. Naprawdę mam o tym tutaj w CT pisać? Tak ^^ 3. Bo tajemnica i już. 4. Zmienisz, i to niedługo a jak mnie do tego zmusisz? :> 5. Przemyślę to 6. Mi też …
-
Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) 2.byłeś ostatnio na jakimś koncercie? nawet takim małym malutkim jakiegoś nieznanego zespołu.” 2. Hmmm to chyba w tamtym roku ostatnio :Pczemu tak dawno? :> Cytat: „Ironia napisał(a) 4. masz jakąś pasję? (nie mówię tu o ciągłym siedzeniu na forum bo pasją tego nazwać raczej nie można...) [...] 5. a mi powiesz jak piesio sie wabi? ” 4. Mam, nawet kilka, i martwi mnie trochę to, że właściwie wcale ich nie rozwijam A mozesz mi je troszkę przybliży…
-
Cytat: „mastermatiboy napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) ehm bo to jest bardzo podchwytliwe pytanie pewnie powie ze mu to obojętne ” ok Zaimerek Oczekuje pełnej odpowiedzi , tzn . wybór” nie ładnie tak kazać wybierać nauczyć Cię pływać? lubisz długie spacery? umiesz grac na jakimś instrumencie? a strzelać z łuku? lubisz czytać książki? (to pytanie już pewnie padło nie raz ) interesujesz sie sztuką? w sumie chodziło mi o malarstwo.... umiesz rysować? a wiązać sznurowadła? lubisz jak Ci dogryzam…
-
Cytat: „mastermatiboy napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) ej Mati jak obiecałam tak i uczyniłam wymarzone miejsce na odpoczynek? gdzie chciałbyś wyjechać na wakacje? czemu miałeś taki kiepski humor? jakie słowa mogłyby stanowić Twoja dewizę życiową?” Co ej To jest moje pytanie ]:-D” ehm bo to jest bardzo podchwytliwe pytanie pewnie powie ze mu to obojętne ulubiony deser? ketchup czy musztarda? lubisz łowić rybki? masz jakąś pasję? (nie mówię tu o ciągłym siedzeniu na forum bo pasją tego nazwać …
-
RE: ZAiMeR
PostCytat: „Little Princess napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) czemu tak rzadko zaglądasz do swojego CT i do FC? :>” bo ZAiMeR jest zUy i olewa swoich fanow! o! ” ale przynajmniej jak odpisuje to treściwie (czyt. hurtowo ;)) lubisz chodzić na imprezy? byłeś ostatnio na jakimś koncercie? nawet takim małym malutkim jakiegoś nieznanego zespołu. jaki budyń lubisz najbardziej? piszesz piórem czy długopisem? poranek czy wieczór? samochód czy motocykl? morze czy góry? dlaczego akurat taka odpowiedź?
-
RE: ZAiMeR
Postczemu tak rzadko zaglądasz do swojego CT i do FC?