Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 90.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Black Kitty - - Archiwum CT

gdzie Ty się podziewasz? O_o

tak dla odświeżenia tematu 1) lubisz żelki? 2) hmm nie bałbyś się zjeść ciasta upieczonego przeze mnie jak bym powiedziała, że to specjalnie dla Ciebie? 3) co dostanę na urodziny?

• Cytat: „ZAiMeR napisał(a) 1. Powaga? Ale po co? Cytat: „Black Kitty napisał(a) co tak zapominasz o swoim CT? a o FC to już w ogóle... :foch:” Naprawdę dużo rzeczy mam na głowie I to takich przykrych ” 1) bo chcę mieć na Ciebie jakiś haczyk 2) oj nawet nie wnikam... /me przytula ZAiMeRka

• co tak zapominasz o swoim CT? a o FC to już w ogóle...

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Vanessa Halben napisał(a) ej co to ma być? bo zaraz się fochnę :O” Nie znaczy to oczywiście, że nie mam złych cech charakteru, jest ich dużo. Właściwie to miałem się zastanowić i tego posta edytować ale jakoś tak szybko odpisałaś A teraz to nie wiem, czy dobrze się ze złymi cechami uzewnętrzniać na forum :P” a od czego jest PW? PS gdzie affek?

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Vanessa Halben napisał(a) 1) Twoja najgorsza cecha charakteru - tylko tak szczerze proszę bo chcę to wykorzystać przeciwko Tobie ;)” 1. ” ej co to ma być? bo zaraz się fochnę

• Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Vanessa Halben napisał(a) 5) co z tą nauką pływania? wakacje to wyśmienita pora na takie lekcje ;)” 5. Boję się A gdy mówiłem ostatnio o Twoim avatarze to nie takiego kotka miałem na myśli :P” mnie sie boisz? nie no aż taka straszna nie jestem wiem, że nie o tym ale avków z kotami to ja mam cały pękaty katalog 1) Twoja najgorsza cecha charakteru - tylko tak szczerze proszę bo chcę to wykorzystać przeciwko Tobie 2) czy umiesz zdystansować sie do każdego i nie mie…

dlaczego tyle osób Cię nie lubi? szok bo ja troszke tego nie kumam

• hmmm tych avków z kotkami miałam kilka i nie pamiętam o który chodziło nick Asiuleńka był z rezerwacją dla MichaUa wiec Twoje dopominanie się nie ma tu większego znaczenia - dołączyłeś tylko do grona ludzi co mnie o niego męczą a wakacje - miło, spokojnie... tylko pogoda marna chyba wrócę do domu kończyć remont mieszkania.... 1) gdzie spędzasz / spędzałeś te wakacje? 2) nie wiem czy to pytanie już się pojawiało.... ale czy nosisz okulary? 3) ulubiona marka samochodu 4) masz prawo jazdy? 5) co z …

• jak mijają wakacje?

czemu nie chcesz abym zmieniała nick? kiedyś sam mnie do tego namawiałeś

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) I jeszcze no... kiedy wrócisz do starego avatarka? ” do którego? bo nie pamiętam o jakim mówisz.... może mam go na dysku poszukam

a co to tutaj taka cisza? no to ja zadam kilka pytanek.... 1) grasz w diablo 2? 2) dasz sie namówić na rundkę? 3) przyjedziesz do Warszawy? 4) wiem ze bezsensowne te pytania ale nudzi mi się po pracy 5) masz w domu dużo kwiatów? 6) mieszkasz w bloku czy domku jednorodzinnym? 7) a co z powyższego byś wolał? dlaczego?

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) mi też nie opowiesz? :>” Co tak wszystkich na bajki ostatnio wzięło ” szczerze? bo kolega mnie męczy o bajkę na dobranoc i chciałam się jakoś z tego wykpić

• Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) 5) tęskniłeś za mną? 5. Nooo miło ^^ Cytat: „Ironia napisał(a) 2) umiesz opowiadać bajki na dobranoc? 2. Nieee wiem... nie odpowiem na to pytanie mi też nie opowiesz? :> ” ” ”

• hmmm znowu cierpię na bezsenność 1) co doradziłbyś mi aby szybciej zasnąć? 2) umiesz opowiadać bajki na dobranoc? 3) a śpiewać kołysanki? :lol: i w sumie nie mam więcej pomysłów... idę sie położyć - może jednak zasnę...

• heeej wpadłam w odwiedzinki 1) masz jakieś plany na ten wieczór? 2) zabierzesz mnie ze sobą? 3) czemu tak mało zaglądasz do spamu? 4) mam sie pogniewać? 5) tęskniłeś za mną? 6) a już myślałam że jednak

bo liczę na to, że wrócisz do nas w pełni sił i z nową dawką energii żeby sie z nami męczyć to miłego odpoczynku życzę wyłącz wreszcie ten komputer i idź na powietrze

Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Ironia napisał(a) hej czy nie sądzisz że dobrze by było zrobic sobie "urlop" od kompa i wybrać sie na wakacje? :>” Zoba sygnatura, zoba ranga :P” wreszcie

hej czy nie sądzisz że dobrze by było zrobic sobie "urlop" od kompa i wybrać sie na wakacje?