Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 90.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „Superman napisał(a) @Black Kitty Nie wiem, czy Hypek pomogłby ... jak pytałem przed otwarciem o linka to, bałem sie, ze temacik jest juz w koszu ... a w koszu nie ma juz tematow z PU ... Masz mnie ... wszyscy mają mambe, mam i ja Zabrzmiało tak jak sobie pomyślałaś ... ciekawe o czym? Miłego” to mówi się trudno i zakłada nowe xD ale nie bój się ja dobrze kontrolowałam sytuację xD

• Cytat: „Superman napisał(a) Cytat: „Black Kitty napisał(a) wcale nie czekałam planowałam otworzyć PU dopiero jak wrócisz z urlopu czyli... jutro? i napisać PW wraz z pewnym małym przekupstwem, bo stękasz, że jestem marudna ale skoro już napatoczyłeś się w temacie Adasia... musiałam to wykorzystać mrumć tym razem mokrego ;)” A jakbym przedłuzył urlop? to Hypek grzebałby w śmieciach nie dam nikomu innemu kłódkować mojego PU kiedyś miałam Clercie teraz mam tyko Ciebie :( nie ze mna te numery ;p ale…

• wcale nie czekałam planowałam otworzyć PU dopiero jak wrócisz z urlopu czyli... jutro? i napisać PW wraz z pewnym małym przekupstwem, bo stękasz, że jestem marudna ale skoro już napatoczyłeś się w temacie Adasia... musiałam to wykorzystać mrumć tym razem mokrego

• o fotce to już coś pisałam ale nic nie obiecywałam xP ja? lękać się? chyba żartujesz poza tym... kogo jak kogo... ale Ciebie?

• oj Wojtuś Wojtuś.. przecież ja widzę, ze Ty i tak tam dwoisz się i troisz... a jeśli już mowa o klimacie... cóż... nie mam takiego stażu jak Ty ale zauważyłam, ze to już nie ten klimat co kiedyś... pod względem tych odczuć akurat nie jesteś osamotniony a jak chodzi o udzielanie się... samym forum się nie żyje jest jeszcze masa ciekawszych i przede wszystkim ważniejszych rzeczy do zrobienia a moderka zabiera wystarczająco dużo czasu ;x wg mnie i tak widać Cię w spamie, wiec nie marudź miłego

• ach! to już wiem skąd przywiało te paskudne chmurzyska wrr pewnie od Ciebie

• Cytat: „tortoise napisał(a) TAK CZY SIAK - NIE LUBIE NASTROJU ŚWIĄTECZNEGO :D” powiedziałabym: "Moja pokrewna dusza" xP i właśnie liczę na tą rychłą poprawę mimo wszystko życzę aby te święta były rodzinne i poprawy pogody, bo u mnie zrobiło się szaro i paskudnie

• cześć Wojtusiu iż ponieważ nie mam weny do zadawania pytań to tylko jedno takie proste... czemu wymierający?

• hej Grzesiu czemu tak mało Cię w spamie? jak samopoczucie tuż przed świętami? udzielił Ci się owy świąteczny nastrój, czy nie lubisz go tak samo jak ja?

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Black Kitty - - Archiwum CT

czemu znowu zaniedbujesz CT?

• Cytat: „WychowaniNaBłędach napisał(a) przykleić!”

1) serio nie szukałam zapomniało mi się o tym CT xF 2) masochista to będę przypominać częściej 3) a tak jakoś

faktycznie odpisałeś Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Black Kitty napisał(a) 1) bo chcę mieć na Ciebie jakiś haczyk :E” I jak, udało się znaleźć jakiś haczyk do dnia dzisiejszego? ” nie szukałam xF a przypominać... za mało przypominam o tym CT? lubisz podglądać ludzi?

• Cytat: „sisko napisał(a) Cytat: „-MetalMarcin- napisał(a) Szosz daj jeszcze pkt na temat FC :quasi:” a jednak powstają nowe :)” Sisko tu nie chodzi o to aby nie powstawały nowe FC tylko... a z resztą co ja się będę rozpisywać...

• to ja sobie tylko upnę...

• warto temacik podkleić...

• cześć kiedy wracasz z urlopu? wiesz że tęsknimy?

wiesz że zasługujesz na klapsa w pupę?

• zestaw pytań standardowych 1) na co najlepszą porą jest samo południe? 2) co najlepiej pobudza Twoje zmysły o poranku? 3) co najchętniej zrobiłbyś zaraz po przebudzeniu? 4) gdybyś był chmurką... jak by ona wyglądała? pogodna? burzowa? a może taka o zachodzie słońca? 5) co nadaje sens Twojemu życiu? 6) zapach który sprawia że dostajesz gęsiej skórki? pyt 2 chyba już zadawałam ale co tam

ehh trzeba Cię pomęczyć chociaż pewnie i tak tego nie czytasz co najlepiej robić w samo południe? z jakim zwierzęciem mógłbyś się utożsamić? co mam zrobić żebyś wreszcie zaczął tutaj pisać i póki co to wszystko...