Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 169.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lord L ak LL
PostHej Co sądzisz o 'zaangażowaniu' GF w sprawy IP Team'u? Czy pamiętasz taką sytuację [czy kiedykolwiek już to było? xf] Jakieś plany na wakacje? Wymarzone miejsce? [na wakacje] Lubisz dużo i mało sensownych pytań czy mniej i bardziej sensownych?
-
Cytat: „Rzepczak napisał(a) Trzeba załatwić jeszcze jednego Rogera i wygramy wszystko przecież ten człowiek był na całym boisku ja go widziałem z każdej strony i w dodatku nie biegał tylko latał ;p” Lepiej wyjdzie gdy całą drużynę nam pozmieniają na Rogero - podobnych Co do spalonego, to może był o te parę malutkich cm. ale już mógł puścić, no Nie było w sumie tak źle gdyby nie licząc linii obrony, która była totalną porażką xF
-
Cytat: „Tekila napisał(a) Hellgirl weź przestań w tym topicu powinien być dozwolony angielski bo to są światowe rekordy ogame, jak zauważyłaś wypowiadają się również obcokrajowcy, kogo to boli że kilka postów jest w innym języku niż polski ?” Myślisz czasami? To jest forum board.ogame.pl i tu dyskutuje się po polsku na temat międzynarodowych rekordów. Jeśli chcesz pogadać po angielsku również o rekordach międzynarodowych to zapraszam tutaj board.ogame.org.
-
Cytat: „Meksus napisał(a) Tą serie to każdy chyba musiął ruszyć przynajmniej jakąść cześć z niej mi najbardziej podobałą się "Pan Samochodzik i Winnetou". Jak ktoóś nie czytał to polecam wszystkie części warte przeczytania.” Znam ludzi którzy nawet nie wiedzą kto to Pan Samochodzik Akurat Winnetou, nie czytałem [; Najciekawszą książką z tej serii to wg. mnie "Pan Samochodzik i templariusze".
-
O zdrowiu słów kilka...
brak2sensu - - Inne
PostTen artykuł powinien zostać obowiązkową lekturą przed wejście na forum -.o Co do mnie to na szczęście nie mam czasu zbytnio na kompa, tylko weekendy dłużej przesiaduję ^^ Tak to się eee 'uczę' xF i gram w kosza więc hasło: ruch to zdrowie, jest on. Ciekawe czy Zaimer to przeczyta [;
-
Jump, Lordowi nie chodzi akurat o jego osobę, ale o Was (czyt. posty birtka). No i w sumie ma rację, bo jedynymi pytaniami są te odnośnie owych pomocników a nie samego poradnika... Dlatego prosiłbym Was o pytania związane tylko z w/w poradnikiem a co do pomocników to: Kliknij mnie Wybaczcie mój offtop. P.S. Nie, nie chodziło mi o Ciebie ;)
-
Cytat: „JumpMaster napisał(a) (...)” Gdybym brał pod uwagę tylko projekty które ktoś robił na początku, to na tej liście byłoby sukcesem gdyby była choć jedna osoba ;) Nikomu nie mówię nie, ale jednak trzeba się liczyć z pewnymi zasadami. Nie wpiszę osoby która sobą nie reprezentuje wystarczającej wiedzy na temat dział lub jest nowa (dostałem chyba z 8 PW od nieznanych mi osób). Wystarczy się wykazać a z przyjemnością wpiszę na w/w listę ;) Dla osób którym odmówiłem: Co Wam przeszkadza pomagać n…
-
Cytat: „JumpMaster napisał(a) Devil InSide, a co takiego złego ma w sobie birtek? ” Cytat z mojego PW do birtka (Przerobiony z oryginału jaki dostałem od tego użytkownika) Cytat: „ Z 21 Twoich projektów, które wyrzuciła opcja szukaj: - 14 ma średnią oceny poniżej 7,00. Z pozostałych 7: - 2 zostały uznane za plagiat i zamknięte. - 1 uznany za wielokrotnie powielany. - 1 odnośnie błędu OGame, który tak na prawdę był błędem wtyczki foxgame. - 1 zamknięty zanim nawet zdążył otrzymać ocenę. Zostają 2…
-
Cytat: „birtek napisał(a) (...)” Wyjaśniłem na PW. Cytat: „JumpMaster napisał(a) (...)” Co do samego wpisywania: Na początku wpisywałem osoby które znałem z wcześniejszego bytowania w P&P'ie, nie sprawdzając ich umiejętności i sposobu konwersacji / tworzenia projektów. Ostatnio pewien użytkownik (za co jestem mu wdzięczny) napisał mi co powinno się wymagać od osób wpisanych na listę (dlatego musiałem usunąć birtka). Teraz będę sprawdzał każdą osobę która będzie chciałabyś wpisana... Pozdrawiam..…
-
Cytat: „misiek_grizli napisał(a) (...)” Nie chciałem wypisywać dokładnie naszych (w tym przypadku Twoich) specjalizacji. Uważam, że można się domyślić o co mi chodzi ^^ Co do Modów, to oni mają już wystarczająco dużo pracy więc nie zawracajmy im już tak bardzo głowy ;) Co do 'gry', to człowiek uczy się całe życie, nieprawdaż? :> Jutro dopiszę ry5ia i jeszcze jedną osobę ;) ------------------------------------------------------------------- Osoby dopisane. ^^ Cytat: „Jacko napisał Nie ma takiej m…
-
Cytat: „birtek napisał(a) Lord L, taka powinna byc ranga odnośnie pomysłu Devil InSide, ustawiona dla userów pomagających innym jak to w pomyśle opisał Devil :) Żeby było wiadomo, kto może pomóc zielonym w projekcie. A nuż napiszą do takich odpowiednich osób na PW z pytaniami, i będą wiedzieli do kogo się zwrócic...” Z tego co pisał LL, wywnioskowałem, że po części jest to zadanie IP Teamu ;) Napisał do Jacko dla czystości sumienia ;) Dopisałem kolejne osoby.
-
Cytat: „birtek napisał(a) Czy będzie jakaś specjalna ranga dla pomocników? :)” To nie zależy ode mnie. Musiałbym się spytać Jacko, ale szczerze wątpię by się zgodził. I chyba nawet znam jego odpowiedź [; Takie rangi to plus, ale także wiele minusów ;) Chociaż spytać się nie zawadzi ^^ Edit:// Bzyllu, dziękuję za taką przychylną ocenę ^^
-
Dodałem listę członków IP Teamu którzy zaoferowali swoją pomoc + specjalizację. Póki co to dopiero kompletuję w/w listę. Dziękuję Doctorowi Devil za to, że jako pierwszy zaoferował swoją pomoc. Lista będzie się powiększać zgodnie ze zgłoszeniami IP Teamu. ! UWAGA ! Mam zamiar też dopisać listę użytkowników którzy chcą pomóc nowym. Jeśli ktoś chce zostać dopisany to proszę o wiadomość na PW lub w temacie. Schemat: Kod źródłowy (3 linie) Edit:// Dopiszę tylko te osoby które uważam za właściwe.
-
Lord L ak LL
PostMasz tyle pracy, że nie nadążasz odpowiadać? Co według Ciebie powinien posiadać dobry członek IP Team'u? Dlaczego zapomniałeś dać linka do mojego projektu w Galerii? xP Co sądzisz o userach którzy całe zło tego świata zwalają na Team, jak myślisz - dlaczego to robią?:> Edit:// Czy jest możliwość wskrzeszenia starego tematu z P&P'u?:> Chodzi mi o Jednorazowe Hasło.
-
Nowe Filmy
PostWg. mnie Mgła była średnia. Po Kingu spodziewałem się czegoś więcej Najbardziej oklepanym momentem były owe macki (100 lat wstecz?), aktorzy byli średni a nawet mizerni Z takich momentów bardziej drastycznych to była końcówka (w samochodzie) xF Co do Hitmana to beznadziejny aktor zagrał główną rolę. Lepszy byłby Vin Diesel (z tego co wiem, to na początku on miał grać 47)
-
Cytat: „ZAiMeR napisał(a) Cytat: „Asiuleńka napisał(a) 4. jak Ty to robisz ze wszędzie Cię pełno? :>” 4. A lubię sobie popisać...” Ja wiem, ja wiem! Mam to gdzieś w PW xD Odchodzisz?:> Nie nadążasz już w spamowaniu? Masz zamiar na stałe bye bye Forum czy nie?:> Skok w dal to sport? xF No skoro tak xD
-
Cytat: „Gwiazda Śmierci napisał(a) (...)” Dzięki za wyłapanie tych dwóch literówek i za ten link. Nie wiem czemu nie podkreśliło Galiery ale trudno, może nie zauważyłem... Zmiany zostały wprowadzone... Zapraszam do dalszego komentowania jak i do wpisywania swoich sugestii odnośnie co tam można jeszcze dodać...