Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 169.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 1. Co sądzisz o ludziach który odpowiedzieli na wszystkie pytania SL? ;p 2. Złamałeś sobie coś kiedyś? 3. Rozwiń skrót: BUMSZAKALAKABUM ;p 4. Często imprezujesz? 5. Ulubione święto? Ad. 3. Żeby nie było, ja już rozwinąłem i wysłałem więc ;p

• Nie moja wina, że raz na rok tu wchodzisz -.-' Nie znudziło Cię jeszcze Modkowanie? ;p Co tak spam unikasz? A tak btw. to od kiedy w team? xd Masz ambicje na stołek wyżej?

• Cytat: „Guenhwyvar napisał(a) a w Katowicach byłam co by zwiedzić tą zapadłą dziurę i pomolestować Avka:>” Potwierdzam xd Szuper, jak to jest ze jesteśmy z tego samego pueblo a nie byliśmy na piwie? xd Czy te linki Stalkura wciągnęły Cię za bardzo czy jeszcze masz kontakt ze światem? ;p Lubisz nachos?

• Obecny Masz jakieś hobby które zawsze chciałeś praktykować ale nie miałeś czasu etc? Jak twardą masz skorupą? ;p Co trzymasz pod skorupą? Czemu DD zadaje takie pytania?

• Cytat: „Doctor Devil napisał(a) 3. A wtf? :P” Reklam nie ogląda? xD 1. Określ podłoże polityczno-społeczne średniowiecza. 2. Ulubiony sport? 3. Dlaczego nie zająłeś się tworzeniem gier? 4. Zdałeś FCE? 5. Co to jest skórka pomarańczowa? [nie chodzi mi o podstawową wiad. że to skórka od pomarańczy ;p]

• Cytat: „Doctor Devil napisał(a) Ludzie... Co tak cienko? Spokojnie wcinam kolację i odpowiadam... wymiękacie? Gdzie te 20 osób, które chciało pospamować? :E” Pfff... jak tylko 5 pytań można? xd 1. Każdy w życiu ma swojego króliczka, musimy go gonić ale nie wolno go złapać. Czym jest Twój? 2. Hobby które zawsze chciałeś praktykować ale nie miałeś czasu/etc.? 3. Zrobiłeś kiedyś cytro jeża? 4. Wyraz którego znaczenia nie znasz 5. Mogę więcej pytań?

• Cytat: „Doctor Devil napisał(a) 4. Byle nie z tematu "zagadki" z forum, bo przeglądałem ;)” Nie mam pojęcia czy ona już się tam pojawiła bo raczej tam nie zaglądam freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Zasady: Tratwa zabiera najwyżej 2 osoby:- Matka nie może przebywać z synami bez ojca - Ojciec nie może przebywać z córkami bez matki. - Złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta. - Tylko ojciec, matka i policjant potrafi sterować tratwą. - Niebieski przycisk - zaczynasz grę. …

• szybko odpowiadasz xd 1. Po której stronie było lepiej: IP T czy Modek? I dlaczego? 2 .Ulubiony polski film? 3. -//- zagraniczny film? 4. Chcesz zagadkę? 5. Margaryna czy masło?

• Ha! xD Pokonany xD Na początek standard: 1. Ile lat trwała wojna stuletnia? 2. Jakiego koloru są czarne skrzynki w samolotach? 3. Czy google posiada całą wiedzę ludzką? 4. Czy w polsce obowiązuje prawo krwi czy prawo ziemi? 5. Od jakiego zwierzęcia wzięła się nazwa wysp Kanaryiskich? Edit:/ Pierfsy

• Hej Rzulfiu Pierwszy post tutaj Taki mój standard: 1. Ile lat trwała wojna stuletnia? 2. Jakiego koloru są czarne skrzynki w samolotach? 3. Czy google posiada całą wiedzę ludzką? 4. Czy w polsce obowiązuje prawo krwi czy prawo ziemi? 5. Określ podłoże polityczno-społeczne średniowiecza. 6. Od jakiego zwierzęcia wzięła się nazwa wysp Kanaryiskich? 7. Każdy w życiu ma swojego króliczka, musimy go gonić ale nie wolno go złapać. Czym jest Twój? 8. Lubisz to co robisz? Potem zaczną się pytania innych…

• Cytat: „Red-Devil napisał(a) Teraz znowu zauważyłem że następuje jakieś dziwne banowanie, które nie ma swojego odzwierciedlenia w pręgierzu, tzn niby na konto zostaje nałożony ban ale nie wiadomo za co :quasi:” Wiadomo za co Bany które są nakładane w grze a nie mają wpisu w pręgierz są nadawane przez system. Są one spowodowane tym, że ktoś zmieniał sobie hasło, mail i tym sposobem wymuszał urlop bo nie aktywował linku. Również nowo założone konta tak mają. Nie wiem czy to dobrze opisałem ale tak…

• Cytat: „el Patron napisał(a) przed wakacjiami jak jeszcze grałen na uni 48 próbowałem jakoś ratować tamtejszą populacje graczy, wpadłem na pomysł stworzenia recyklingu konto na naszym uni, niestety modek zamknął temat, ale mi wydaje mi sie że ten pomysł był dobry i na pewno duzo konto zostało by uratowanych tutaj można zobaczyć tamten temat Recykling kont - u48 innym moim pomysłem było tez stworzenie sojuszu-akademi do której wstępowali by gracze od 0 pkt i byli by pod ochroną elity Universum i …

• Cytat: „el Patron napisał(a) to przyjrzyj sie dobrze na tym niemieckim na listę uni i zobaczysz że nie ma takich uni jak 6 i bodajże 22 nie jestem pewny czy je skasow3ali ale może je połączyli, może jakiś modek wie co jest tam grane ? 8-)” A no faktycznie Nie mają uni 6 i 24. Ale wątpię by były przydzielane do innych, chociaż jest to podwórko GF więc może... Wątpię by nasze Modki się interesowały ogame.de, chyba, że tam np. grają or something like that u39: 3.420 Przybyło ok. 20 osób więc nie je…

• Cytat: „Patrix napisał(a) Avek zalezy jak na to patrzec, mysle ze jesliby polaczyli kilka serwerow w jeden to bylaby wieksza chec gry i rywalizacji dzieki czemu ludzie kupowaliby te #$%^& komandery oficery itp Z tego co slyszalem ( chociaz to mogla byc tylko legenda) to na niemieckim ogame laczenie serwerow mialo miejsce wiec jesli tak to jest prawdopodobienstwo ze u nas tez tak zrobia ps. HellGirl a tego wyzej to nie poprawilas :(” Spojrzałem na listę uni na ogame.de i powiem, że liczba 73uni r…

• Cytat: „Patrix napisał(a) n00bsik to ze GF ma graczy w pupie wiadomo nie od dzis Wydaje mi sie jednak ze polaczenie kilku uni w jedno przynioslo by im wieksze zyski, chociazby dlatego ze musieliby utrzymywac mniej serwerow ;p //Hellgirl” Nie uważasz, że po części przeczy to samo sobie? Skoro mniej serwerów = mniej graczy = mniej $$ a na to sobie GF nie może pozwolić. Żeby było śmieszniej, GF przerwał realizować Ideas Planet Projekt więc żaden z naszych pomysłów na uratowanie tego co jest do urat…

• Jak mogłeś zbanować Guen? Jak się z tym czujesz? Hiszpania czy Niemcy? Dlaczego? Co sądzisz o nowym Clear man?

• AS [Alarm SMS] Chyba każdy wie jak to działa a jak nie, to napiszę: W razie ataku wysyła on nam SMS z wiadomością, że jesteśmy atakowani. Jeśli dobrze pamiętam, ilość statków przed którymi 'ochrania' nas AS możemy sami ustawić, np: ustawiamy limit 10 statków i jeśli leci na nas więcej to dostajemy SMS'a. Oczywiście program jest nielegalny i GO nie mają problemu z jego wykryciem

• Cytat: „KARAS napisał(a) Dali sobie rade z komandorami mają z tego jakomś przyjemność, to niech połączą dwa uni w jedno i wtedy bedzie rywalizacja i wiecej kasy Ale ktoś tam juz wspomniał, że jak zamkną jedno uni to otworzą dwa kolejne i dochód bedzie wiekszy żenada x_x” Jak wyobrażasz sobie połączenie uni? Problem z lokalizacją będzie rozwiązany dopiero wtedy kiedy na poszczególnych uniach zostanie 1,5-2k graczy ale wtedy to będzie raczej za późno Do tego dochodzi problem z multikontami [ja np.…

• Cytat: „Hawk napisał(a) wolałbym połączenia uni , i spaść w top ,” Co racja to racja ale... jak sobie wyobrażasz połączenie uni? Multikonta, problemy z rozłożeniem... a GF ma to gdzieś, ponieważ oni widzą tylko 0 które wchodzą na ich konta u22 - 2.854 czyli przez dwa dni, odpadło ok. 20 osób

• I ostatnia rzecz do sprawdzania czy nie będzie podstawki itp: Najlepiej przed atakiem sprawdzić wszystkie planety naszego celu a jeśli posiada teleportery to księżyce [koniecznie]. Teraz: Wysyłamy sondę na każdy księżyc osobno i patrzymy kiedy doleci nasza sonda. Jeśli przed dolotem naszej sondy pojawi się * a na księżycu nic nie zobaczymy, to możemy być w 95% pewni, że owy osobnik siedzi. Najlepiej sprawdzać tak dwa razy, 30min po starcie floty. Parę min. do dolotu. I powinieneś umieścić notatk…