Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
br.Y Posiadasz już jakiś wehikuł? <; A robiłeś jakiś? Nie wstydź się... możesz się przyznać Dzisiaj będzie eksperyment z petardą [tak, tak... znalazłem xd] więc słuchaj o_o pilnie przez uważnie xD Kuję za uwagę
Jak to nie możesz? Pff... co to za wykręty? Cziter... yyy... pracowałeś z dziewczyną? Można i tak Grałeś kiedyś w 'pasożyta'? Podałbym link ale pewnie ktoś mi go ciachnie ;p wpisz sobie w guglu pasożyt peace
Hej zielonkawy =) Jak wakacje? Pewnie pisałeś... ale napiszesz one more time ;p gdzie byłeś co robiłeś z kim robiłeś o_o Jakie masz najbliższe... wielkie plany? <; Może pytanie... a raczej zadanie... prosiłbym o zrobienie całości Wybierz swój Team [forum]. Czyli wybierz osoby które byś zostawił a które zmienił. Ale nie wszystkie tylko po jednej osobie z poszczególnych działów. Tak samo wybierz jednego FA
Cytat: „jeth napisał(a) Miało być jethro, ale mi zajęli ^^' więc cóż.. ^^ zostało jak jest [;” To chyba dobrze, że zajęli xD jeth jest nieśmiertelnie kojarzony z emeryt... z Tobą =) Jak noc z kocem? ^^ Kto zmienił ^^ na emotkę? ;P Co byś mu zrobił? <; czemu telewizor mi się psuje? O.o
Ha! am am i tortu nie ma! Zjadłem cały, tak samo jak Ty tort Guen! Nie będzie niczego! hrhrhr jestem zły Już masz jakiś pojazd czy nadal jeździsz na gapę? Oglądasz Desperado? yyy wymyślisz sobie sam więcej pytań? =)
Tiaa... widzę, że dyskusja wrze... na poziomie szczególnie... no cóż... Uni22 - 2.300... więc zbliżamy się do magicznej granicy 2k graczy... chociaż jakby liczyć idlerków, wieczne urlopy to pewnie wynik oscyluje koło 1k... geezes... Art i gdzie ta wielka zmiana?
Się rozpisał I trzeba to przeczytać x.X Albo przynajmniej dobrze udawać xd Co do nowego Księcia to można go sobie darować skoro ma być oparty na 2T [pozdrawiamy bliźniaków po przejażdżce rydwanem o.O] Ja chce Godsmacka w tle Ale i tak pewnie zagram xd Co do Extra Klasyki, to kupiłeś coś oprócz Jade & F.E.A.R? Np. Sam'a Fisher'a? Grałeś kiedyś? [; Osobiście polecam Chaos Therory, nie ze względu na ogólną grę ale tylko po to żeby posłuchać genialnych komentarzy w wykonaniu M. Baki yyy Disciples. T…
Od kiedy nie używasz emotek? xd Bo gdzieś w spamie wygrzebałem Twój flood o_o Czy jak go zgłoszę dostaniesz warna? Dlaczemu? <; Wolałbyś żeby wszyscy przestali używać emotek? Gra na jaką czekasz z niecierpliwością to... cYa xd
Dużo jest osób które chciałyby poznać Twój harmonogram snu? Dlaczemu? Nie męczy Cię moderowanie? Który dział uważasz za bardziej... spamerski? Masz jakieś stereotypy? Gra w którą chciałeś/chcesz zagrać ale nie możesz cYa xd
Hej Rzulf Przywiązujesz wagę do tego co ubierasz? Nosisz zegarek? Czytałeś kiedyś Cujo, Dekameron? Dlaczego? Masz jakieś stereotypy? Oglądasz maniakalnie jakiś serial/film/etc? Się umie, się pływa, się wie xd
Znowu me Miałeś już jakieś... 'przygody' w te rozpoczynające się wakacje? Poznałeś kogoś nowego? Małe pytanie - zagadka. Ile wytrzyma sok, zmieszany z vódką [starogardzka] w temp. 21*? ;p Czy limit nadal jest? ;p Słuchałeś kiedyś reggae? pzdr
Ahh... jak miło się czyta, że Team jest beznadziejny, że nic nie robi. Prawda, że łatwo jest oceniać coś czego się nie zna? Pytanie do Teamu [post Atr'a - link bezpośredni] Nie, nie bronię Team'u za wszelką cenę tylko wiem jak jest i nie obwiniam ich za całe zło świata. Wyludnianie się uni to też po części nasza wina OGame umrze jak każda gra internetowa, prędzej czy później, choć wolałbym żeby to było później. I prosiłbym was jak czegoś nie wiecie na jakiś temat, to się po prostu nie wypowiadaj…
Cytat: „Doctor Devil napisał(a) 1. Bo forum mam włączone... A to, czy je przeglądam to inna sprawa ;)” Zauważyłem ;p Kogo z IP Team'u lubiłeś/ceniłeś najbardziej? Nadal jest ten głupi limit? ;p Masz ambicje na stołek wyżej? <;
Obok mnie jest taki duuży budynek... to chyba katedra jest Nie opuściłem moich bohaterów! Tylko zgubiłem Ulubiony stworek z hirosów? Dlaczemu? xd Co będziesz czuł jak KaT Cię zniszczy? xd
Może nie będę odkrywczy ale polecam książkę o Zidane Naprawdę fajnie napisana i można się wielu rzeczy dowiedzieć Lecz jeśli ktoś się interesuje polityką to nie polecam książki o Wałęsie... Czasami się dziwię jakie bzdury można napisać albo nie? Największym paradoksem tej książki jest to, że nie wiem co o niej sądzić -.-'
Masz parę błędów językowych w opisie [nie programu tylko swojego tekstu ;p] Na pierwszy rzut oka nie podoba mi się ten czerwony napis na dole W kalkulatorze też są błędy: lobolotorium. Ogólnie bardzo fajna rzecz tylko popraw to co napisałem xd Edit:// Po zmianach łap dychę.
Cytat: „Graveir napisał(a) 2. Chcesz FC? :P” Jakiś serial który oglądałeś od początku do końca? Ulubiony sklep z ciuchami? xd Otwieracz do butelek czy zębami? ;p Nadal mogę tylko 5 pytań? ;p Zepsułeś kiedyś coś bardziej skomplikowanego a potem to naprawiłeś? xd
Cytat: „Superman napisał(a) A gdzie Ty mieszkać i co Ty robić :O” Czentrum wsi A co robię... yyy o_o obijam się xd Czemu zgubiłem herosków? Ulubione lody? Niech Ci Guen fot nie daje bo ma jedną i yyy... xD Katowice to nie wieś
I znowu ja bu! Jak się testuje skorupkowatość skorupki? Na ilu zlotach byłeś? Ulubione lody? Co sądzisz o spamie? [jako o dziale, nie sugeruj się osobami które tam są]. yyy ulubiona aktorka? peace rzulfiu xd