Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 169.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witajcie, jako, że mam zamiar zakończyć, ew. ograniczyć moją działalność Forumową poszukiwałbym osoby która chętnie poprowadzi owy temat. Jednocześnie przepraszam, że nie spełniłem wszystkich obietnic dotyczących tego tematu, mam nadzieję, że mój następca lepiej się spisze. Osoby zainteresowane proszę o kontakt poprzez PW ze mną, lub z Moderatorką Hellgirl.
-
'skoro zostałem wymieniony to wypada skrobnąć post ;x jak dla mnie świetny kalkulator ;x jeśli coś jest dla leniwych ludzi... to jest to coś dla mnie =) po poprawkach wygląda jeszcze lepiej... i już mnie nie wyrzuca... tak jak przy pierwotnej wersji ;x ale chyba nie ma potrzebny żeby dodawać wynik z zaokrągleniem do 8-10 miejsca... jest dobrze jak jest ^^ ale jest mała wada <; mianowicie te podziękowania które wyskakują... prawdę mówiąc... lepiej wyglądało to bez nich :< teraz tam za dużo zamies…
-
No to od początku. 1) FS na transportuj? W życiu nie czytałem takiej głupoty. Skoro będziemy posiadać drugą kolonię to powinniśmy latać na stacjonuj, ponieważ nawet jak ktoś nas złapie na falę to zawróconego stacjonuj nie widać. Link do duużo lepszego poradnika odnośnie fsów: FleetSave, czyli ochrona floty od podstaw 2) Temat o bunkrach mamy tutaj: Bunkry wystarczy poczytać. 3) FAQ: ACS (system walk sojuszniczych) 4) jeśli każdy ma pecha - to już nie pech, a reguła czyli rzecz o kolonizacji 5) […
-
Cytat: „Belit napisał(a) Cytat: „Yamato Damashi napisał(a) Czemu nie lubisz tematu o skojarzeniach lub opisywaniu osoby powyżej? ” Bo Wakat się nie umie bawić:(” Let's rock this show Wakat, Wakat ;x masz gg. Triss? Bo ja zgubiłem ;x pokaż jak bardzo lubisz zimę ;d bardzo, bardzo? wybierasz się gdzieś na święta? ;x miłego
-
Cytat: „Doctor Devil napisał(a) Cytat: „el malvado napisał(a) To chyba oczywiste... Hej Devilku A tak btw. to dlaczego Doctor? Czemu Assassin's Creed mi nie działa? chlip... cieszysz się z okazji... świąt, zimy i w ogóle? bałwan czy iglo? <; miłego ;o” Witam avek 1. Bo w ten sposób ksywka moja to czterdzieści i cztery 2. Bo piraty tak mają... 3. Buuu... 4. Ucieszę się jak nadejdą Zima = wolne 5. Sanki :quasi:” 1. Aha... 2. xF toż to pomówienie jest 3. go! cry! 4. Upolowałeś już jakąś śnieżynkę? …
-
Aktualizacja. Wszystko powinno być dobrze, aczkolwiek mogłem poplątać numery uniwersów Także proszę o sprawdzenie i wysłanie mi błędów na PW wszystkie błędy wypisywane w temacie będę zgłaszał, gdyż robią niepotrzebny spam... Co do oddzielenia, myślałem na tym i mam pomysł jak to rozdzielić żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony ale dopiero sprawdzam jak to będzie wyglądać apeluję o cierpliwość E:/ Grav jakbyś nie miał mojego gg.
-
Cytat: „TheNaturat napisał(a) Ten post był edytowany 12 raz(y), ostatnio edytowany przez el malvado: 24.09.2008 23:21. Spojrzałem tylko na graczy U1 - Klima ma nieaktualny wynik, a Meldrona w ogóle nie ma na liście... Chyba pora na zmianę prowadzącego temat :E” Chcesz? Proszę bardzo... tylko potem nie jęcz... nie będę aktualizował co parę 'rekordów' tylko gdy będzie ich troszkę więcej. Ale widzę, że troszkę się tego uzbierało... a nie wiedzieć czemu ale nie dostałem przypomnienia przez Forum Obi…
-
Ciapka, ja to wiem ^^' może tego nie widać ale nie jestem tutaj od wczoraj ;P tylko mi się nie chce <; Ale skoro tak Ci na tym zależy to przy następnej aktualce machnę te Twoje literki... ehh... kobiety :P A tak btw. to ja nie mam problemów z numerkami :P Ciapek, Ciapek... nanana ^^ Edit:/ Ciap, chodzi mi o to, że im więcej bajerów w to dam... tym więcej muszę sprawdzać jak coś mi nie wyjdzie... a wierz mi, że jedno [/size] za dużo namieszało mi na 10min roboty... Numerki pewnie będą... ale jak …
-
Cytat: „*Zeruel* napisał(a) Pozycja 7 Nie Zurel, a Zeruel >_>” Done :* Ciap, to ja mam pomysł <; Ty to zrobisz a potem ja powiem, że to moja praca =) Co do numerków ^^ To wszystko ładnie pięknie... ale jak przychodzi do poprawy listy to już nie jest tak fajnie ;p Zobaczę przy następnej aktualizacji ;) A różnica jest taka... że takiego delikwenta zawsze można sprawdzić :P Ciapek :* ^^