Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 169.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „Zax napisał(a) To jest wtyczka do FireFox'a więc jak tego nie chcesz to nie instalujesz Proste :D” Lol... ja i moje czytanie ze zrozumieniem o_O wybacz Ale nadaj twardo stoję przy swoim [; i małe dwie sugestie: 1) Nie pisz 'propozycji' tylko mógłbyś podać chociaż 'szkic' jak to będzie wyglądać:P 2) Nie ten dział
-
O, takie podejście mi się nie podoba, mianowicie tworzenie opcji dla leniwych osób. Jako, że sam pomysł chatu nie jest zły [choć już wykorzystany!] to projekt z serii 'jedno kliknięcie zamiast dwóch' [wiem, że nie dosłownie]. Stworzenie własnego kanału IRC nie jest takie trudne, a późniejsze wrzucenie w zakładki też nie jest wielką filozofią, więc? Rozumiem, że to wygodniejsze ale spójrzmy na to z drugiej strony... chat na stronie podglądu... a co jeśli ja go tam nie chcę? Ponieważ będzie mi prz…
-
Alfons vel. Pyskaty & Zax. Lecz nie jest powiedziane, że to jedyny powód, prawda? Dla mnie jest zbędny jakikolwiek chat, z prostego powodu... już takowy jest [; Jeśli chcesz się komunikować z członkami swojego sojuszu to zapraszam do założenia własnego kanału IRC, bądź utworzenie shoutboxa na Forum danego sojuszu. Reasumując... po co tworzyć coś, co już [w innej formie] istnieje? 'e +
-
Lord L ak LL
PostCytat: „David napisał(a) Cytat: „Avatar napisał(a) mod i smod - zaliczone, czas na fa? :P” A którego moda i smoda zaliczył? :D” Mod - samozadowolenie ;d smoda też pewnie jakiegoś drapnął, może dlatego Kernela nie ma :o oglądając tv nasunęło mi się magiczne pytanie... czy chciałbyś posiadać moc Pań z telewizyjnych teleturniejów, które potrafią gadać 'ostatnie 10sec!' przez całość 45min programu?
-
Lord L ak LL
PostLol, teraz zauważyłem graty awansu [; bardzo się spóźniłem? mod i smod - zaliczone, czas na fa?
-
Przed chwilą znalazłem jedną, denerwującą rzecz. Mianowicie gdy wrzuciłem w konwerter farming, a potem na forum: takie male ST:) musiałem sam zmniejszać 'tytuł rw [7th vs pawe123] ponieważ był on zapisany dużymi literkami. Osobiście zależy mi na tym, żeby mój nick był pisany 7th a nie 7TH, i czy nie dałoby się tego zmienić?^^ taki drobny szczegół ale lepiej dążyć do perfekcji <;
-
Bardzo fajny konwerter, i chyba przerzucę się na niego <; Tak na szybko przejrzałem to i owo i nie znalazłem jakiś większych błędów <; Ale mam parę pyt. [może nie doczytałem] - czy konwerter pokazuje ile recyklerów jest potrzebnych do zebrania pz? <; - czy można przeliczyć punkty(wojny) tzw. system wg. Antaresa?