Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#41 Staromodne ST dla fanów oldschoolowego złomowania Pozdrawiam wszystkich tym razem Dodatkowe dedki dla @zefir za refleks i zgarnięcie tłuściocha kilka min przede mną Dnia 18-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 300.000 Okręt wojenny 90.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Miras85 [ARMADA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35…
-
#40 Przyjemnie leniwy weekend to i ST wpadło. Chyba już 2 razy na obrońcy przepaliłem to zadość się stało przysłowiu Pozdrowienia też leniwie lecą według regułki do sojuszu, buddy i znajomych oraz pakiecik dlaobrońcy. kolorki: Dnia 12-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 220.000 Pancernik 220.000 _________________________________________ Obrońca michaltk ______________________________________…
-
Cytat od Baju: „Cytat od Genek: „a co z tymi 100 sztukami? ” odlicz cenę tych stu, a reszta .. napiwek odesłać na planetę opków ” Ja kupowałem, dostałem tyle ile chciałem za tyle ile chciałem. Umówiony sprzedawca, który mi wyspawał 99k, sprzedał mi finalnie przez podział oferty 98,9k normalnie. Pytanie brzmi: czy: 100 za 3.168.000.000 jest błędem komunikacji i system rynku po prostu nie radzi sobie z odejmowaniem? czy jest błędem tworzenia surki i owa oferta dała komuś 3kkk za 100 sztuk?
-
Pytanie czy to bug w komunikacji czy też bug z generowaniem surki przez system? Zapytanie moje na 99k jednostek podzieliło się (ustalona cena za całość: 3.168.000.000) efekt: 98.900 za 3.164.800.000 100 za 3.168.000.000 Mi zeszła właściwa ilość surki, umówiony sprzedawca dostał też ok, a co z tymi 100 sztukami?
-
#39 Kaboom! W ferworze świąt obrońca zapomniał o kilku gęsiach, więc mimo pochmurnej aury załatwiłem sobie spadającą gwiazdkę, a dla podtrzymania świąteczej aury to i większej ilości. Standardowy pakiet pozdrowień a obrończy SZO, ładnie pogratulował a i strata dla niego niemal niezauważalna. Dnia 26-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.600.000 Okręt wojenny 99.000 Krążownik 99.000 ___…
-
#38 Dawno mnie nie było, jakoś wygodnie na tych urlopach się siedzi. Trafienie z głupa. Pozdrowienia lecą do sojuszników, buudy i znajomych, a obrońcy pakiecik i może zmiana ścieżki rozwoju się szykuje? Dnia 22-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 222.000 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca Caribena Versicolor ________________________________________________…
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „ Cytat od Selene: „Nie pierwszy raz ktoś nie dostaje nagrody tylko dlatego że ostatecznie nie spełnił warunków. A starał się o nią przez miesiąc. Nie da się więc teraz dopuścić do dogrywki bo to by było niesprawiedliwe wobec innych graczy którym takiej możliwości nie dano. ” generalizujesz a ten przypadek jest inny Cytat od Wisior: „Ciernik weź się w łeb stuknij mógł pomyśleć o tym wcześniej że brakuje mu %. Jak byłaby dogrywka to ja w tym udziału nie biorę Umawialiśmy …
-
Mam rozwiązanie idealne Każdy kto miał bana, ma/miał moonówkę, handlówkę, zapychacza US, kupił kiedykolwiek dex po min., dostał surkę za free, albo "dostał" konto: odebrać prawo do nagród rozdysponować na pozostałych! Ps. jak zabraknie stosownych to mogę wziąć na swoje barki ciężar więcej niż jednej nagrody! Jakoś to zniosę A tak na poważnie: zapomnieliście, że to zabawa? Zarówno SaD jak i Ogame, tak jak każda gra? Nie za poważnie? Nie za dużo czasem poświęcacie realnego świata i zaburzacie sobi…
-
Celestial General [AVALON] vs. Robx23 [GORNICY] ~ 2016.06% Dnia 24-11-2019 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 58.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Robx23 [GORNICY] ________________________________________________ Duży transporter 42.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Celestial General [AVALON] _____________…
-
#37 Kto się ze mną ścigał do niego? BFS bez historii. Po serii przepałów coś tam wpada dzisiaj. Pozdrawiam sojuszników, buddy, znajomych i somsiadów obrońcy standardowy pakiecik. Dnia 24-11-2019 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 111.111 Pancernik 44.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca g0ri ________________________________________________ Duży transporter…
-
Też sugerowałbym wywalić, albo całkiem zmienić koncepcję aktywisty. Aktywista tak ogólnie pokazuje tylko kto nie potrafi latać na nic. Cieszę się, że gruby znalazł motywację aby go zgarnąć w tym roku, bo jemu akurat nikt nie zarzuci, że nie potrafi latać Dzięki ekipie za świetne i naprawdę drużynowe SaD, szkoda Demon tylko, że z disco miałeś problem aby wbić do nas. Przepraszam za nikły wkład peszek, brak czasu i obrzydzenie do latania po satkach nieco się skumulowało. Gratulacje Diki i Danek za…