Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Od startu pachniało mi, że to Twój skan go zaświecił, przy takich napędach musieliby Ci nalać chrzczonego paliwa abym wpadł pierwszy Graty tłuściocha, dzięki st nawet mi tak nie żal tej surki

• #41 Staromodne ST dla fanów oldschoolowego złomowania Pozdrawiam wszystkich tym razem Dodatkowe dedki dla @zefir za refleks i zgarnięcie tłuściocha kilka min przede mną Dnia 18-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 300.000 Okręt wojenny 90.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Miras85 [ARMADA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35…

• 4.741.017.751 Pyrek Licytator chyba tam "schował" surkę, oby ten dopalacz metalu 10% zapewnił SZO Może w końcu ustawić blokadę takiego wywalania surki?

• Ale jak to dublet? Aaa... płatności to były za te świeże konta A na poważnie to graty somsiad, rośnij duży i więcej inwestuj w sondy i kolonki!

• Kilka dni wcześniej prawie 2kkk paliwka latało, ale mam pecha do niego, zawsze się zaloguje. Gratki trafienia więc nawet pustej paczki.

• #40 Przyjemnie leniwy weekend to i ST wpadło. Chyba już 2 razy na obrońcy przepaliłem to zadość się stało przysłowiu Pozdrowienia też leniwie lecą według regułki do sojuszu, buddy i znajomych oraz pakiecik dlaobrońcy. kolorki: Dnia 12-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 220.000 Pancernik 220.000 _________________________________________ Obrońca michaltk ______________________________________…

• Cytat od Baju: „Cytat od Genek: „a co z tymi 100 sztukami? ” odlicz cenę tych stu, a reszta .. napiwek odesłać na planetę opków ” Ja kupowałem, dostałem tyle ile chciałem za tyle ile chciałem. Umówiony sprzedawca, który mi wyspawał 99k, sprzedał mi finalnie przez podział oferty 98,9k normalnie. Pytanie brzmi: czy: 100 za 3.168.000.000 jest błędem komunikacji i system rynku po prostu nie radzi sobie z odejmowaniem? czy jest błędem tworzenia surki i owa oferta dała komuś 3kkk za 100 sztuk?

• Pytanie czy to bug w komunikacji czy też bug z generowaniem surki przez system? Zapytanie moje na 99k jednostek podzieliło się (ustalona cena za całość: 3.168.000.000) efekt: 98.900 za 3.164.800.000 100 za 3.168.000.000 Mi zeszła właściwa ilość surki, umówiony sprzedawca dostał też ok, a co z tymi 100 sztukami?

• #39 Kaboom! W ferworze świąt obrońca zapomniał o kilku gęsiach, więc mimo pochmurnej aury załatwiłem sobie spadającą gwiazdkę, a dla podtrzymania świąteczej aury to i większej ilości. Standardowy pakiet pozdrowień a obrończy SZO, ładnie pogratulował a i strata dla niego niemal niezauważalna. Dnia 26-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.600.000 Okręt wojenny 99.000 Krążownik 99.000 ___…

• #38 Dawno mnie nie było, jakoś wygodnie na tych urlopach się siedzi. Trafienie z głupa. Pozdrowienia lecą do sojuszników, buudy i znajomych, a obrońcy pakiecik i może zmiana ścieżki rozwoju się szykuje? Dnia 22-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 222.000 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca Caribena Versicolor ________________________________________________…

• Gratulacje Agresor wczoraj nie chciał mnie ugościć pizzą to dziś na dowóz wysłał a że urlop załączyłem to poszukał innego głodnego rycerza

• Wystarczy chwilę pobyć ze mną w teamie SaD i każdemu skill rośnie x10 Graty trafienia, tego nie znałem. Dospawaj tramków. A jak już masz ich mieć za mało to poproś aby na dex wymienił surkę

• Graty somsiad ale akurat mojego grania to nie naśladuj, wincyj januszostwa trzeba szkoda, że nie trafiłeś całości bo bym się na parapetówkę wpraszał

• Jak tylko uda się w grudniu ściągnąć urlop to podeślę koordy na wysłanie działki za te wszystkie sondy i kilka przepałów które mnie obrońca kosztował Peszek, że wyjątkowe pustki notował tego dnia w sandałach

• Cytat od Ciernik [COMA]: „ Cytat od Selene: „Nie pierwszy raz ktoś nie dostaje nagrody tylko dlatego że ostatecznie nie spełnił warunków. A starał się o nią przez miesiąc. Nie da się więc teraz dopuścić do dogrywki bo to by było niesprawiedliwe wobec innych graczy którym takiej możliwości nie dano. ” generalizujesz a ten przypadek jest inny Cytat od Wisior: „Ciernik weź się w łeb stuknij mógł pomyśleć o tym wcześniej że brakuje mu %. Jak byłaby dogrywka to ja w tym udziału nie biorę Umawialiśmy …

• Mam rozwiązanie idealne Każdy kto miał bana, ma/miał moonówkę, handlówkę, zapychacza US, kupił kiedykolwiek dex po min., dostał surkę za free, albo "dostał" konto: odebrać prawo do nagród rozdysponować na pozostałych! Ps. jak zabraknie stosownych to mogę wziąć na swoje barki ciężar więcej niż jednej nagrody! Jakoś to zniosę A tak na poważnie: zapomnieliście, że to zabawa? Zarówno SaD jak i Ogame, tak jak każda gra? Nie za poważnie? Nie za dużo czasem poświęcacie realnego świata i zaburzacie sobi…

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Genek - - DiD U68

Celestial General [AVALON] vs. Robx23 [GORNICY] ~ 2016.06% Dnia 24-11-2019 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 58.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Robx23 [GORNICY] ________________________________________________ Duży transporter 42.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Celestial General [AVALON] _____________…

• #37 Kto się ze mną ścigał do niego? BFS bez historii. Po serii przepałów coś tam wpada dzisiaj. Pozdrawiam sojuszników, buddy, znajomych i somsiadów obrońcy standardowy pakiecik. Dnia 24-11-2019 -:-:- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 111.111 Pancernik 44.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca g0ri ________________________________________________ Duży transporter…

• Graty, wczoraj uciekł na jakieś 40 sek Masz o tyle bliżej, że akurat czasu Ci wystarczyło.

• Też sugerowałbym wywalić, albo całkiem zmienić koncepcję aktywisty. Aktywista tak ogólnie pokazuje tylko kto nie potrafi latać na nic. Cieszę się, że gruby znalazł motywację aby go zgarnąć w tym roku, bo jemu akurat nikt nie zarzuci, że nie potrafi latać Dzięki ekipie za świetne i naprawdę drużynowe SaD, szkoda Demon tylko, że z disco miałeś problem aby wbić do nas. Przepraszam za nikły wkład peszek, brak czasu i obrzydzenie do latania po satkach nieco się skumulowało. Gratulacje Diki i Danek za…