Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od święta to się wypowiem na forum. 60% Czy to naprawi uni? - nie, ale poprawi. Teraz latanie po prostu prawie nie ma sensu. Polecę sobie na ewentualne 2kkk zysku? Z częstotliwością trafionych ST z 10%? Szkoda zachodu i czasu. Znalazłem jakieś GSy, czy zabawki pochowane w zasiekach, albo podobnie? Zrobię 50k% i wyjdzie mi 2-3kkk po odbudowie, czasami z moonkilem. Lipa. 60% to zmiana o połowę PZ. To nie ma najmniejszego wpływu na górników. Jak już to tylko na plus. Bo zbudują więcej LM do sprzeda…
-
Grubyy [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Snikaz [W_P] ~ 774541.59% TOP 1 Solo
Genek - - Starcia U68
PostJeśli grubasek nie trafi iksa lub peena to będzie masówka januszy A i tak nuta niepewności pozostanie % miodzio, zysk elegancki... Podeślij 10% za ładny wpis Aktualnie duże loty są takim rarytasem jak prawdomówność w TVP więc tym lepiej się ogląda takie złomowanie.
-
Gratulacje wink.png z dokiem jeszcze poprawiłoby bilans, solidna wtopa Soczka i nareszcie jakiś % na forum, bo ostatnio dział przypomina "farmingi U68" a nie Starcia Tytanów. PS. może czas podnieść próg, na 10k% albo 20k%? Przy tym co lata mniejsze %-ty to zwykłe farmingi i mało kto już nawet to wkleja.
-
Długo mnie nie było w dziale, więc dzisiaj dzięki zaproszeniu i uprzejmości Hamera mogę wkleić nowe ST. Historia klasyczna, Hamer niczym Lis Pustynii wypatrzył wśród pustkowi księżyców naszego uni zacny kąsek Dzięki wielkie od siebie za lot, może znowu złapię bakcyla i polatam. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych, buddy, sojuszników i grzecznie cierpiących nudę w domu. Cichy SZO- mam nadzieję, że to okno nie było niczym kiepskim w realu spowodowane. i na marginesie tym samym wpadło mi #50 ST t…
-
PRZEPROSINY FILU
Post@zygunia Ja bardzo ładnie proszę o podesłanie plejlisty gdzieś na pw czy disco PS. czy filowi jakiś podpunkt regulaminu został jeszcze do złamania, skoro już odhaczył te groźby realne?:P
-
PRZEPROSINY FILU
Post@zygunia Ścieżka dźwiękowa wygrała dzisiejszą plejlistę
-
ABW [P N] & Lzk [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] vs. Mario Polo [Honor] ~ 10197.18%
Genek - - Starcia U68
Postgraty ABW i dzięki za zaproszenie, następnym razem pokonam sen
-
#49 Aby nie było, że tylko @Incoming nabija sobie licznik Pozdrawiam sojuszników, znajomych i buddy. Pozdrowienia extra dla biednych Generałów Maniek SZO. Dnia 22-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Krążownik 55.555 Pathfinder 22.222 _________________________________________ Obrońca Maniek [3 X] ________________________________________________ Duży transporter 48.952 Lekki myśliwiec 24 Statek kolonizacyj…