Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
# Szkoda było trochę chyba świeżaka bić, ale sam się licznik nie nabije. Pozdrawiam soj i buddy SZO obrońcy. Dnia 21-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 111.111 _________________________________________ Obrońca Bamberlas ________________________________________________ Duży transporter 7.102 Lekki myśliwiec 48.977 Ciężki myśliwiec 1.695 Krążownik 1.119 Recykler 13 Niszczyciel 1.390 Gwiazda …
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Genek - - Starcia U68
PostHmm... Jeśli dostanę na PW dowód, że to wina operatora to odeślę złom Oraz wytłumaczenie dlaczego wleciałem? Szło 5 ataków, mój był czwarty, miałem podpięte sondy to widziałem czasy Przed trzema wcześniejszymi floty uciekły, tylko na mój została. A skład wysłałem taki, aby ew. tp głównej się nie obawiać to mogłem sobie dolecieć. Wszystkie uciekły w ciągu sekund, więc lagów chyba nie było.
-
dziuniek [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. BlackHat [IPZ] ~ 12523.84%
Genek - - Starcia U68
PostFaktycznie szkoda, że nie przeskanowałem wszystkich Już nie te lata ładne trafienie, gz gz
-
# Komu zepsułem? Na początku roku spóźniłem się kwadrans, ale tym razem trafiło w dobre ręce Pozdrowienia dla soja i znajomych Dnia 19-10-2020 10:35:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 130.000 _________________________________________ Obrońca BlackHat [IPZ] ________________________________________________ Duży transporter 126.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 2 …
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
Genek - - Starcia U68
PostOj Johny, Johny... Jakby nie fakt, że wszyscy się logowali i na ogame i na forum i ani jeden głos nie padł, że ktoś ma jakiś problem to może ktoś by uwierzył Przysneło się, ponownie?
-
Genek - - Starcia U68
PostZ Ogame raczej nie było najmniejszego problemu, a wręcz wzmożony ruch, więc sugeruję poszukać lepszego dostawcy neta No chyba, że Art wyłączył logowanie tylko wybrańcowi
-
# Jak przez rok nie trafiłem go ani raz, to teraz kumulacja, drugi raz w tydzień Pozdrowienia i SZO standardowe Dnia 18-10-2020 13:38:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 66.666 Pathfinder 66.666 _________________________________________ Obrońca aldor 2 ________________________________________________ Mały transporter 1.495 Duży transporter 58.311 Sonda szpiegowska 223 Gwiazda Śmierci 35 Wyrzutnia ra…
-
# Procent mi się już podoba, zysk też jakiś jest to wklejam gęsiobicie na szybko. Dnia 17-10-2020 20:24:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 999.999 _________________________________________ Obrońca Ingen ________________________________________________ Mały transporter 328 Duży transporter 35.072 Lekki myśliwiec 212 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 2 Okręt wojenny 10 Recykler 17 Sonda szpiegowska 42 Gwi…
-
Genek - - Starcia U68
Post# Dzięki @kruchy1916 za skan oraz naszej morderczej trójce za towarzystwo Pozdrawiam soj i znajomych, a obrońcy SZO, poleci szybko na Sadu. Dnia 16-10-2020 23:51:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 2.222.222 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Agresor Van [P N] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agr…
-
# Wietrzenie Pozdrowienia dla soja i znajomych, szczególnie dla Selenki, uważam za duże niedopatrzenie brak takich wcześniej BSZO dla obrońy! Dnia 14-10-2020 20:02:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 2.222.222 Pathfinder 444.444 _________________________________________ Obrońca Zawisz [DTB] ________________________________________________ Duży transporter 406.479 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 25 S…