Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
# Trochę poniżej mojego nowego, indywidualnego progu, ale przy tym zysku wkleje Zwłaszcza, że to pierwsze ładniejsze trafienie po lichym listopadzie kiedy ani ochoty ani czasu nie było na nic specjalnego w og Ostatnio też miałem przyjemność go namierzyć na właściwym moonie, ale wówczas nie miałem jak zapolować więc @kruchy1916 ładnie wyczekał A teraz z kolei ja specjalnie mu podziekuje, bo dzięki innemu skanowi zdjąłem urlop w piątek zamiast w sobotę rano Dzięki @kruchy1916 za przypadkowe przycz…
-
Cytat od Wisior: „Cytat od Zbawiciel: „kurde a malko już szampana otwierał A tutaj wystarczyło pozakladać 30 lewych kont na forum i oddać głos przed końcem plebiscytu Przypomina mi to pewną akcję komorników w s&d .... ” Proponuje usunąć wszystkie głosy z kont które zostały otworzone miesiąc temu. Wtedy będzie klarowne Pozdrawiam Wisior ” To ręcznie odejmijmy -2 głosy u Kromaka -7 głosów u Makłowicza @Kromak Graty należało się! Upoluj teraz jakoś znowu top1 ST
-
Andre [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] vs. dziob [3 X] ~ 241849.26%
Genek - - Starcia U68
PostTo nie jest solidne odrdzewienie latajek, a jakieś lewdo nadprogowe RW Tagi się zgadzają, zysk jest, fun trwa, w końcu zahaczyłem coś z %
-
Incoming [P N] & ABW [P N] & kruchy [P N] & MisiuGD [P N] & Fremen [P N] vs. lukiwi [Explorer] ~ 44230 %
Genek - - Starcia U68
PostŁadnie się bawicie zostawcie coś w galach jak znowu będę miał czas polatać
-
Piękny %, graty Dziwi mnie tylko, że nie przeskoczyłeś na generała. Dok etc dałyby znaczny profit. Złom na pewno ogarniał Wisior Tu czuję lekką satysfakcję, bo to konto, jeszcze w rękach Mili podwędziło mi gruby złom z pierwszego złomowania makłowicza. Papuga przechowywał większość LM komorników, to aż dziwne, że tak zaniedbali...
-
Lzk [P N] & Kromak [P N] & kruchy [P N] & Selene [P N] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] 93424,67%
Genek - - Starcia U68
PostGratulacje! Nie u mnie jednek padł, ale małe opóźnienie i też ładnie posprzątane
-
Incoming [P N] & Celestial General [P N] & kruchy [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 11159.87%
Genek - - Starcia U68
PostGraty licznika na dłuższą metę nie mam szans dogonić, to muszę wysokimi oktanami jakoś nadganiać SZO obrońy, bo należy się za upór.
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
Genek - - Starcia U68
Post# Witam ponownie John nie mado mnie jednak szczęścia. A może mnie pushuje? Pozdrawiam sojusz i znajomych dzięki @kruchy1916 za cynk, @andre za błogosławieństwo, @Hetevox za militarne zabezpiecznie i @MisiuGD za niezbędne marudzenie. dla @john malkowitz007 SZO, pół floty będzie w sumie jak nic po odbiorze doku, bo trzeba oddać, że równie niezłomnego gracza to chyba na ogame nie ma. Dnia 27-10-2020 00:44:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ___________________…