Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%
Genek - - Starcia U68
Post@RYBKA79 Tak, od baaardzo dawna sobie to dostawiał. Sęk w tym że mało opłacalne, a przeważnie wcale, bo klasyczne wloty LM albo Roz/N wychodziły na minus
-
Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%
Genek - - Starcia U68
PostLot był tani, po przeliczeniu 500-800kk do przodu jest na luzie
-
Genek - - Starcia U68
Post# Bry W końcu ktoś musiał odwiedzić ten specyficzny bunkierek z krążkami. Z braku laku się wybrałem. Dzięki za towarzystwo mordeczki. Pozdrowienia dla wszystkich zanjomych i PN Dnia 17-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Krążownik 4.444.444 Okręt wojenny 222.222 Pancernik 1.111.111 _________________________________________ Agresor Ekonom [P N] ________________________________________________ Sonda szpieg…
-
Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%
Genek - - Starcia U68
Post# Bry Wczoraj moim pięknym oczom ukazał się obiecujący widok, jakieś farmienie puszczone w przedszkolnym stylu Trochę szkoda, że byłem zmęczony i nie chciało mi się kombinować ze zdejmowaniem obu fal, zadowoliłem się pierwszą. W sumie banalny i nudny lot, jeśli nie małe lagi co nieco utrudniało ustawienie timerów. Ostatnio nie miałem weny to może takie małe przełamanie Chyba pierwszy taki lot od złomowania Rudiego, też z żelków, ale Rudi to chociaż bardzo miły, kulturalny zawodnik, co wówczas te…
-
obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] vs. Azrail [P N] ~ 34455.22%
Genek - - Starcia U68
PostGratulacje Zysk i % pomijalny, ale z jednej strony zobaczyć 65k gęsiny a z drugiej debunkracja 100kkk+ zasiek to zjawiskowy obrazek Jeśli Azrail miał mechanika to i straty symboliczne, SZO!
-
ABW [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Ventylek [KOMORNIC] ~ 155255.46%
Genek - - Starcia U68
PostGraty Panowie jak na gąski to i zysk wyszedł topcie i gońcie!
-
Andre [P N] & MisiuGD [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] vs. bubbas1 [ARMADA] ~ 71849.18%
Genek - - Starcia U68
PostGratulacje w końcu udało się znaleźć bubbaska stojącego tą flotą Dzięki Misiu, szkoda, że nie mogłem osobiście ruszyć, ale szczęśliwie Andrzej jeszcze pamięta gdzie ma zakładkę z flotą poza rozbunkowaniami
-
# Znowu mały %, ale dla zysku wkleje Dzięki ABW, przynosisz szczęście Sorry Klima, następnym razem musisz mieć więcej szczęścia A miałem już tą kolonię przenosić... Obrońca wywiózł prawie 200kk złomu, ale nie mam mu za złe Pozdrawiam znajomych i sojusz! Dnia 06-12-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 66.666 Pathfinder 266.666 _________________________________________ Obrońca Louis Cypher [DTB] ____…
-
# Tym razem ST bez naciągania prywatnych progów Cichy żelek ładnie się pilnował, trochę dexu poszło w powietrze, ale coś mi mówi, że sknocił FS Dzięki Selenko za towarzystwo Pozdrowiam kochanych znajomych i sojuszników, już w lekko świątecznej aurze Dnia 06-12-2020 10:53:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [P N] ________________________________________________ Pancernik 3.333.333 _________________________________________ Agresor Selene [P N] _____________________…