Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje Dziękuję za odwiedziny i za link. Zysk też ładny- lepszy niż się spodziewałem za same gąski. ps. mój nick można skracać kolokwialnie do oryginalnej formy, przy fuzji okazało się, że dotychczasowy 'General' został mi zdjęty

• Gratulacje atakującemu, złapać kogoś na takiej gafie... Generalo bez takich na przyszłość, SZO i jak masz imieniny/urodziny/wesele to urlop 24h wcześniej Cytat od RYBKA79: „to ten "generał" mnie w nocy sondował ... może czas pomyśleć o zmianie rangi na niższą ” To nie ten jak mniemam

• Gratulacje i dzięki za dedy Speedsim lubi zrobić psikusa... albo zostawiłeś 30% PZ Takie coś lubię, akurat robię setny przepał a tu info, że ktoś leci na mojego śpiocha i jest kolejka chętnych (gdzieś tylko flaszka wkupnego nie dotarła). Ilość obron po UF zrobiła się szalona

• Znowu jako wstawiacz tylko. Pozdrawiam wszystkich chcących być pozdrowionymi Historia: jakiś niepilnowany atak, Gratki Generalo. Dnia 28-10-2018 12:40:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sugar [S-G] ________________________________________________ Mały transporter 26.404 Ciężki myśliwiec 9.247 Krążownik 8.957 Pancernik 2.809 _________________________________________ Obrońca Generalo [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 197 Duży transporter 600…

• Znalazłem kilka niszczarek w małych zasiekach i wyszło z tego ST Zysk mały, ale coś wpadło, może w końcu zyskowne przestaną uciekać Pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych. Cyk... Dnia 21-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 92.658 Mały transporter 150.000 Okręt wojenny 6.139 Krążownik 23.572 Pancernik 39.731 _________________________________________ Obrońca radiomis _________________________________…

• Dziś wyłącznie jako wstawiacz się pojawiam Coś dla urozmaicenia Tagów rolleyes.png Ja ze swojej strony pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych a waleczna trójka może się zmotywuje do założenia kont PAC! Dnia 17-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PPG [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 1.944 Niszczyciel 1.324 Lekki myśliwiec 54.094 Ciężki myśliwiec 1.834 Mały transporter 17.394 Pancernik 10.157 Okręt wojenny 8.660 __________________________________…

• Dzięki za link, akurat odpaliłem sprzęt i kontrolnie sprawdzałem żywotność forum. Na % jeszcze poczekam z pełnymi gratulacjami, ale ten zysk... w takich nominałach... gratulacje łamane na oklaski U Rybki też bym się nie spodziewał. Miś dużo prowizji liczy za takie cynki? Dobry strzał, bo od sad poza jedną akcją to cicho było z Twojej strony Obrońcy SZO... i uchylenia powodu, z którego to ST zaistniało

• Szkoda sojusznika, wilku graty trafienia. Niestety kuriozalna sytuacja u gringo: urlop "nie chwycił" przy odpalaniu, chyba z tel. i w efekcie masz ładne ST. Tu też masz powód jakim cudem poprawka potem weszła jeszcze. Niestety nowy sposób logowania jest tragicznie zrobiony dla wielu mobilnych Gameforge tu się nie popisało.

• Gratki złapania, musiał mi kiedyś jakiś okruch floty odlecieć przy tak ryzykownych lotach, dobrze że pierwszy Niestety wyliczyć powrót musiałem z ~5min okienkiem i nie dałem rady przypilnować na koniec, że zaświeciło się coś poza powrotami Na szczęście recki stówkę zebrały, a licząc wcześniejsze złapanie Twojego postoju to bilans mamy zbliżony chociaż może mam 50 baniek w plecy więcej

• Jak rzadko się wpisuję to tu nie przejdę obojętnie. Piękna akcja, nicki nic a nic mnie nie dziwią Wyobrażam sobie Wasz poziom satysfakcji po tym pacnięciu. Zwłaszcza Zyguni patrząc przez pryzmat historii SZO wypada życzyć, choć pewnie to jeden z najbardziej satysfakcjonujących ST na uni. Bardzo, ale to bardzo ciekawi mnie tylko kwestia ile kont się złożyło na tą flotę. I prawie równie, po co taka flota bez recków

• Tadam! Z przyjemnością wklejam 1. ST solo ACSy wchodziły, poniżej progu wchodziły, a solówki nie było Pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych i wszystkich chcących być pozdrowionymi Imperiusowi BSZO! Dnia 18-07-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Imperius [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 17.430 Duży transpo…

• Witam Po ostatnim wlocie, albo przez mundial może obrońca widocznie poszarzał nagle, coś tam nazwoził i w efekcie była okazja polecieć na spokojnie, bez pośpiechu. Pozdrowienia dla sojuszu, buddy, znajomych i do następnego. Dnia 23-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gringo [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 358.479 Pancernik 19.865 _________________________________________ Agresor General [AVALON] _______________________________________…

• Witam, Czasu jakby ostatnio mniej, ale w złym momencie sąsiadowi wypadła drzemka. Chyba najszybsza organizacja i decyzja lotu. Trochę przetopiłem mt przez tak szybki wylot ale za to paliwka mniej poszło, więc tak dużo surki nie zlamiłem chyba Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych, buddy. Sąsiadowi BSZO. Cytat od Andre: „Pozdrowienia dla Sojuszu, Buddy i drużyny S&D. ” Dnia 14-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor General [AVALON] ________________________________________________ M…

• Gratulacje i dzięki za linka Jeśli leciałeś w acsie to przecież nie mogło nie wejść S&D w tej edycji jest na rewelacyjnym poziomie, aż ciekaw jestem kto strzeli 6-cio cyfrówkę skoro 50k+ to już 3 ekipy zaliczyły

• Cytat od MisiuGD: „Endriuuuuuuuuu !!!, czy my czegoś nie wiemy Koalicja się powiększa o nowy tag Złomujcie dalej Panowie, bo widać w tym składzie nieźle Wam to wychodzi ” Ja Misiu prawie z każdym dobrze żyję chociaż muszę chyba zwolnić z tym, bo zaraz tylko na idlaka będę mógł latać A z Andre lata mi się po prostu wyśmienicie, stąd ani myślę tego zmieniać Może takie osiągnięcie do odblokowania: zrobić acs z każdym tagiem z top25? i potem drugie: na każdym tagu z top25? i wówczas pewnie trzecie o…

• Witam! Cel na który chciałem zapolować za kilka dni zrobił nam Dzień Dziecka i mamy szybką akcję. Nawet Adihd dał radę zmobilizować dla nas okręt flagowy! Pozdrowienia dla Sojuszu, Buddy, znajomych. Dnia 01-06-2018 13:41:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Andre [DoF] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Agresor General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 3.500 …

• Cytat od zygunia: „To nastepnym razem ja tez chce sie zalapac, bo jak nie dostane zaproszenia to bedzie foch ” Kilka godzin temu już obiecałem komuś miejsce To już będzie pełna egzotyka jak uda mi się taki atak zebrać

• Witam. Lubicie egzotyczne kombinacje tagów? Chciałem na obrońcy pierwotnie zrobić pierwsze solo, ale jakby leciał na pusto to wyszedłbym z minusem, więc kilka wiadomości, z racji S&D trochę więcej niż zwykle no i mamy efekt. Andre robi chyba za zajęczą łapkę na ACSach, bo wchodzą jak w masło podczas gdy solo same przepały Cytat od Andre: „moral z tego taki ze ja musze brac udzial tylko w acsach ” Cytat od rollo: „Dzieki za lot i pozdro dla druzyny sad ” Cytat od Wisior: „Pozdro dla sojuszu i dru…

• Witam! Cel sobie długo czekał, bardzo długo. W końcu trochę więcej surki się zebrało, a przy S&D wszyscy jakoś chętniej też latają Pozdrowienia dla Avalonu, wszystkich znajomych, buddy i koniecznie osobne dla Dagusi oraz podziękowania dla Andre, bo solo jakoś wszystko mi ucieka Andre: "pozdrowienia dla znajomych oraz druzyny Ciri z SAD" Dnia 26-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor General [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Pancerni…

• Witam ponownie! Tym razem ST wklejane na życzenie autora obrony. Samodzielna obrona, zbiórka złomu zorganizowana. No i po odliczeniu tego co z doku wróci wygląda ładnie. Jak na górnika chyba nie jest źle Mam nadzieję, że AVALON ładnie urozmaica Wam tagi w tym dziale Pozdrowienia dla Sojuszu, Buddy, znajomych i dobrych duszyczek. Kolorki: Dnia 18-05-2018 08:50:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor happy ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 240 ____________…