Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A zastanawiałem się wczoraj gdzie te trampki latają bo nie widziałem ich ostatnio. Trafiłeś oczko, nie dość że znowu się musiał przenieść to woził kumulację akurat Obrońcy SZO

• Gratulacje, wygrałeś wyścig Obrońcy SZO... miał dziś dość bolesny dzień od rana... Inwestuj w kopalnie

• Proszę o nieobrzucanie się mięsem w temacie z moim PB Pamiętajcie, że pod każdym tagiem grają ludzie, wszędzie są lepsi i trudniejsi z charakteru i nie ma sensu tego rozszerzać na grupy w pełnym wymiarze. Ja mam tu tutaj swój rekord, Rudi wykazał się wzorową postawą- nie psujmy tego A co do strony logistycznej: w tej lokalizacji jakakolwiek obrona przy szybkim locie byłaby niezwykle problematyczna. Polejcie się jeszcze raz wodą na zgodę i bez zamieszek

• ST w wersji z ekonomicznym lotem. Gratki, sporo tego wpadło, można sobie obrońcę chwilowo w notesie przesunąć na kilka tygodni

• Witam Po wielu próbach doczekałem się w końcu 5-cio cyfrówki Ot błahy błąd obrońcy i wyszło odkomarzanie. Flota musiała wystąpić w większym składzie po raz pierwszy, bo lot na pełnej aktywności. Dziękuję za towarzystwo @rollo i CiX oraz kompanom bez sond. Pozdrawiam Avalon, wszystkich znajomych i buddy. rudiemu SZO, nawet BSZO, bo kultura zawsze na piedestale. A teraz kolorowanka. Dnia 22-04-2019 12:14:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________…

• @Art Może uda Wam się wprowadzić korektę przeliczników na rok wstecz? Ślicznie by wyglądało na niektórych push-top-kontach "proszę zwrócić na konto GO 127 848 126 120 jednostek deuteru w terminie 7 dni" Przecież NIKT nie byłby pokrzywdzony. Dla graczy to ewentualnie drobna korekta, a push-konta niech cicho siedzą, bo to oni krzywdzą a nie są krzywdzeni. I podpinam: zwrot na konta GO jest absolutnie najlepszym rozwiązaniem. Tak ogólnie gratulacje za działanie, wieki niczego tak pozytywnego nie wi…

• A jednak nie tylko niszczarki Graty, chyba zapomniany tp złapałeś?

• Takiego miałem na to smaka Widocznie ta pasieka miała inny cel w swoim bycie. Misiu gratki, a królowi SZO

• Dla odmiany i procent i zysk w jednym Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych. Obrońcy pakiecik. Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Sting ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 146.256 Lekki myśliwiec 95 Ciężki myśliwiec 11 Recykler 18 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo l…

• Pancki były zajęte robieniem zysku to komary poleciały po procent. Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych. Obrońcy SZO Dodatkowe pozdrowienia dla wszystkich grających bez handlówek, moonówek, multi, kulti itd Dnia 29-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 997.000 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca walker122 _____________________…

• Chyba zacznę Ci podsyłać info na czym miałem przepały, bo szybko widzę ich potem w Twoich reckach. Zaoszczędzisz na sondach Graty, a obrońcy SZO, da radę na pewno.

• Przykro patrzeć na to. Pierwsze złomowanie Yesa, jak i potem złom Mili to ładne trafienia w prozaiczne błędy. A to? Kupione floty, oszustwo z lewego konta? Wstyd... Uważałem 3X i PN za godnych siebie przeciwników, którzy mogą się wymieniać ciekawymi starciami, pewnie bić rekordy ogame... A teraz? Mam wrażenie, że jakby na allego ktoś wystawić 1 000 000% za jedyne xxx (czy xxxx?) zł to autorzy tego starcia rzuciliby Kup Teraz w pierwszej minucie od wystawienia. Z Yesem nie latałem, ale wiem że ni…

• Ot kontra. Wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazywały, że nie jest bezpiecznie i tym razem ryzyko się nie opłaciło. Ale kto nie próbuje ten nie ma. Szybka akcja, dojeżdżam do domu, biorę się za zbieranie raportów tygodniowych, a w tle odpalam ogame. Info o ataku za kilka minut. Szybka analiza, recki w ruch, flota czeka. I lot. Wiedziałem, że recki mają kilka minut okna i nie zbiorę na 99%, ale obrońca miał za mało recków na całość- starty nie będzie, a strat właściwie nie było więc lot A skoro…

• SZO x2 Podczas sad zaliczyłem podobny lot po 100kk i powrót FSa w 20 sek okienku między sondą a wlotem po opóźnieniu Z tym, że u mnie pod nosem przeszło 2,4kkk i zaliczyłem -50kk jeszcze chociaż % do sad wpadł

• Tąpnęło. Z jabłkami, pieczone, na ostro, w potrawce, grillowane i w gulaszu. W PN stół suto zasłany będzie na kilka dni A tak bardziej poważnie to dzięki za linka, gratulację upolowania solidnego zawodnika. Dawno nie było ładnego % na forum. Obrońcy SZO, kultura zawsze w cenie.

• Przyleciało, trafiłem w okienko i akurat weszło. Taka pełna napięcia historyja Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych Dnia 20-02-2019 21:24:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca aldor 2 ________________________________________________ Mały transporter 3.290 Duży transporter 49.400 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 16 Okręt …

• Wylądowało i już nie poleciało. Oczywiście machnąłem się na złomie ach te nowe 40%, ale dozbierane, też dzięki uprzejmości CRACOVIA KRAKOW, bo wypatrzył chwilę po mnie i recki by zebrały końcówkę. Pozdrowienia lecą do sojuszu, znajomych i buddy aby być tutaj nudnym. Dnia 20-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 9.999 _________________________________________ Obrońca RrraFi…

• A tak szukałem gdzie mi to zniknęło z radarów i gdzie lata... Graty Misiu, wiosna idzie więc to niezłe śniadanie po drzemce.

• Cytat od Calipso: „Miliard zysku, bardzo zacnie . Szef Avalonu pokazał dlaczego jest szefem . Graty. Obrońcy odbudowy. ” Szefem Avalonu jest Brams

• Za pomysł, wykonanie i opis leci PLUS. Jeden plus, więc podzielcie się nim sprawiedliwie i bez bójek Gratulacje... komukolwiek- też wybierzcie sami dla kogo