Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wkleje sobie aby nudno nie było. Celestial General [AVALON] vs. graczgracz ~ 1669.77% Dnia 23-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca graczgracz ________________________________________________ Mały transporter 677 Duży transporter 2.457 Lekki myśliwiec 568 Krążownik 4.808 Okręt wojenny 1.876 Recykler 1.687 Bombowiec 268 Niszczyciel 319 Gw…
-
Znowu FSy sobie stały. Mogłem się nie śpieszyć w sumie z tym lotem aż tak. Pozdrawiam sojuszników, buddy i znajomych. radiomis SZO. #24 Dnia 17-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Krążownik 99.999 Okręt wojenny 35.000 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 560 Duży transporter 187 Lekki myśliwiec 47.863 Okręt wojenny…
-
Andre [P N] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. reus [MISIE] ~ 67949.29%
Genek - - Starcia U68
PostI jak tu sobie pourlopować... wszystkie okolice będą poczyszczone Andre w ACS to już można po starcie planować wydatki ze starcia @dorsz chyba zarządzę obniżkę na dex w soju dla Ciebie za te popisy A Kajak skoro ma już mniejszą flotę od dorszyka to sugeruję aby oddał mu swój przydział z ST
-
SLY OO2 [ARMADA] vs. Azeron [AVALON] & CiX [AVALON] & PPG [AVALON] ~ 14953.6% OBRONA
Genek - - Starcia U68
PostGratulacje! Nie wierzyłem, że nawet fali nie sprawdzi przed snem Jak na debiut to kapelusze z głów, mało kto debiutował takim %. Teraz się pilnujcie Zysk jak na gęsinę wykręcony też sympatyczny. Oko Saurona jak widać też czujne jak bezdomny w lipcu Sly słał te gęsi na prawo i lewo cały czas, więc i tak cud, że się uchowały tyle czasu- widocznie czekały na dobrą okazję @Kajak: nie od razu Kraków zbudowano, ale chyba można powiedzieć, że piwnicę dla smoka już wykopaliśmy
-
#23 Coś się krzywo kliknęło i poleciałem na przypadkowe ST. Jak to się mogło stać? Przynajmniej nowy miesiąc zaczął się pozytywnie. Pozdrowienia dla sojuszników, buddy i znajomych. Obrońcy pakiecik. Ot taki nudny wpis. Dnia 01-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca lechus [WNE] ________________________________________________ Mały transpo…
-
szklarz68 [VETO] vs. 0ddam_konto [NFH] & dorsz [AVALON] ~ 21100.66% OBRONA
Genek - - Starcia U68
PostGratulacje, obronki na taki % nie widzi się często. Ale... Dorsz bez paliwa?! Tydzień bez jedzenia jest u Ciebie bardziej prawdopodobny obrońcy standardowy pakiecik, ale i tak najbardziej mnie zainteresowało kto z "kryształowych" skupuje konta
-
#22 Ostatnio znowu same przepały, jakieś drobne farmingi poniżej progu... Coś się odblokowało aby pozytywnym motywem zakończyć ten piękny, słoneczny miesiąc maj. Pozdrawiam sojuszników, buddy i znajomych. Obrońcy SZO. Dnia 31-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 33.333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca second [Leonardo] _____________________________________…
-
#21 Wyliczone zawrócone teleportuj między uniwersum Nekkar a uniwersum Marvela. Pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych. Obrońcy życzę SZO Wszystkim życzę słońca! Dnia 22-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 850.001 Mały transporter 40.000 Krążownik 140.000 Okręt wojenny 20.000 Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca Turin [WOLF_U67] ______________________________…
-
Celestial General [AVALON] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. IDOG [Darkness] ~ 10712.63%
Genek - - Starcia U68
Post#20 Tym razem wygrałem wyścig Okazało się, że Kajak leciał kwadrans po mnie, jakoś łatwo domyślił się kto zapalił okolicę Stąd zaproszenie gangowej dwójki, aby mieli swój udział szczęśliwie obrońca spóźnił się raptem 5-6 minut, więc i tak tylko ja miałem czas dolecieć. Pozdrawiam cały Avalon, Buddy i znajomych! Obrońcy SZO, ładnie się pilnował do tej pory. Dnia 04-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ P…
-
#19 Odebrałem za koleżankę też drugiego FSa... Pozdrawiam Avalon, wszystkich znajomych i buddy. SZO radiomis. Dnia 02-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600.000 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 17.500 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 345 Duży transporter 160 Lekki myśliwiec 1.85…
-
#18 Odebrałem za koleżankę pierwszego FSa... Pozdrawiam Avalon, wszystkich znajomych i buddy. SZO radiomis. Dnia 02-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600.000 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 17.500 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 426 Duży transporter 187 Lekki myśliwiec 6.306 …