Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 307.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pierwszy raz chyba widzę aby złomowany sam wklejał tak ładny temat. To już wyższy poziom BSZO. Agresorowi graty, nie ma czasu zajmować się jakimś tam forum, trzeba skanować

• Rozwiązaliśmy obfity worek widzę. Czy już wspominałem, że pobieram 10% prowizji za Jaśka? Szo życzę...bo muszę zarabiać z tych procentów, skoro głównie na upie siedzę ostatnio

• No i gratulacje dziunek chyba wszystkim komornikom dał korki? Aż żal, że nie ma kiedy ściągnąć urlopu

• Chciałem sobie na nim poprawić pb solo to zdążył się już sam 2x sam zezłomować Graty łapanki, jakoś sympatycznie widzieć stary Templars na dodatniej stronie bilansu.

• #32 Szkoda tylko, że tłustych dt nie trafię na jakieś ST Ale ożywiania działu c.d. I pozdrawiam sojusz, buddy i somsiadów radiomis SZO, masz wprawę. Dnia 20-07-2019 następujące floty spotkały się w walce i nastąpił klaps: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 179 Duży transporter 239 Lekki myśliwiec 40.541 Okr…

• #31 Mało czasu mam ostatnio, szkoda urlopu ściągać, ale dział jakoś zamroziło to trzeba odświeżyć Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych. plum.. Dnia 19-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 1 Krążownik 200.000 Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca wladyslaw ________________________________________________ Mały transporter 1.967 Duży transporter 11.408 Re…

• Graty, ładnie sypnął może znów się przeniesie gdzieś gdzie będę go miał bliżej. A obrońcy SZO, napełnienia i lepszej, czyli mojej okolicy do FSów.

• #30 Trafiłem w okienko, szkoda że akurat dziś mało tej surki było. Pozdrawiam sojuszników, buddy i znajomych. @Zawisz: SZO życzę, chociaż przy tym eko to kwestia ziewnięcia Dnia 06-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.606.753 Mały transporter 111.111 Krążownik 444.444 Okręt wojenny 55.555 Pancernik 55.555 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zawisz [DT…

• Gratulacje, dziuniek...przeskoczenie Aro za punkt sobie obrałeś? W sumie fajnie byłoby na szczycie widzieć flotę wylataną a nie wytopioną Dajesz korki?

• Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od mozes: „Ładny procent przy zerowych stratach, Gratulację może następnym razem się uda i tego Ci życzę. Ah te licytacje, może trzeba zapisać do rekordów u68, bo liczba 3.363.127.394 robi wrażenie. Obrońcy SzO i innego pomysłu na pozbycie się surowców bo te 2g skrócenie budowy to chyba kiepski deal. Pozdrawiam i ku chwale Avalonu ” rekord wpisany już 10godzin temu.Ciekawe co ty byś wymyślił ? Nie wiem czy wiesz ale na licytacji przedmioty są losowe i nie da się ich zm…

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Genek - - DiD U68

Trochę biednie, bez paliwka Ale niech się coś dzieje. Polowałem na niego z pół roku temu... to teraz wpadł przy pierwszej okazji. Dnia 30-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 125.000 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Thea ________________________________________________ Duży transporter 41.000 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________…

• #29 Pozdrawiam sojuszników, buddy i znajomych. Xavi SZO. Jak Ty wywiozłeś tą surkę?;/ Zabrakło z 2min na dofarmy... I jeszcze obrońca skubnął odrobinę złomu Dnia 30-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Xavi [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 153.835 Recykler 13 _________________…

• Gringo [AVALON] - majk - 3140%

Genek - - Starcia U68

Gratki powrotu Tym razem jakby Ci wypadł długi urlop kup anty Plusik za aktywację licznika od pierwszego ST

• A miałem polubić Twoje mST! Cóż... graty trafienia, ostro skanujesz to ktoś wpaść czasami musi. @Jamajoto: 3 sekundowe karcące spojrzenie i SZO!

• I po co było tak się męczyć jak wystarczyło kliknąć "wyślij flotę" Graty mości atakierze. I wnoszę formalny wniosek o prowizję dla uczestników akcji przycinania i wyganiania Jaśka pod Twoje drzwi A obrońcy to już można życzyć tylko zmiany stylu gry.

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Genek - - DiD U68

wklejajcie Celestial General [AVALON] vs. MooNRocK [VETO] ~ 1430.52% Dnia 25-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca MooNRocK [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 26.077 Duży transporter 17.780 Krążownik 82 Recykler 1 Sonda szpiegowska 37.732 Mała powłoka ochronna 1 ______________________________________…

• Teraz to aż żal mi się zrobiło Makło Taka redukcja w 3 dni po tylu latach bez złomu. Może nikt nie próbował? Sugeruję jednak mały urlop na ochłonięcie. Atakierowi graty i teraz ciekawi mnie kto wrócił z takim przytupem

• A tyle co nam uciekł parę dni temu Graty, starcie i zysk śliczne, ale rozmiary floty jeszcze ładniejsze. Ta flota chyba musiała paść, bo dość często stała samopas. Obrońcy odbudowy i trzymania floty w lepszej okolicy

• Dzięki za lot Szcześciocyfrówka weszła dość szybko, chyba 4 podejście. Jakby nie recki to byłoby 9/10. Ale w ogóle mnie nie boli ogólny bilans nie wyszedł tak źle, 1,5kkk na głowę a % i top8 są bezcenne. Makłowicz ładnie pogratulował na pw, więc życzę SZO i jakiegoś ST z dodatnim bilansem. /później może coś dopiszę jak oczy bez zapałek będą działać/

• Dzięki za wory pod oczami Już się nie nadaje na takie nocki. A może odwykłem?