Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To ja poproszę ciapkę do drużyny Jako flotowe maleństwo wystarczy, że zrobi jednego moonkilla czy RW z podłączenia i statystycznie da to lepszy współczynnik flota/pkt niż połowa uczestników Kontynuując koncert życzeń poprosiłbym także bez wielkich gęsiarek w drużynie, bo z kolei takie floty nie mają szans zrobić % na poziomie dającym coś drużynie przy ich pkt floty, które niewiele wnoszą Może jakoś inaczej liczyć wartość flot u gęsiarzy? Aby byli w stanie zrobić % adekwatny do możliwości swojej …
-
Ja tu widzę aktualnie posty PN, 3X, Misiów, Avalon, Templarsów i chyba jeszcze Komornik jakiś. I chyba wszyscy zgodnie stawiają na 500%. Niższe są po prostu na poziomie wywołującym zniesmaczenie. Mamy eko x7, floty rozrośnięte do granic absurdu. Po prostu nie ma po co śmiecić tematu. @Filu: o aktywistę możesz być raczej spokojny, bo jakoś wątpie aby komuś chciało się po to schylać i tracić czas na zasypywanie okolic miriadami ułamków flot aby tylko +1 rw trzasnąć Może john polata po aktywa? Może…
-
Cytat od Wisior: „Próg na 500% i skończą się loty po satelitach Ułatwi życie moderatorom bo zamiast pierdylariarda małych starć będzie mniej, ale będą konkretne. Pozdrawiam Wisior ” 500% pasuje idealnie. Pewnie raz przez rok poleciałem na mniejszy %, więc niższe procenty to tylko zabawa w szczura-szkodnika.
-
#35 Obrońca miał niestety flotę podzieloną na połowę i poleciałem na pierwszą część, w efekcie 1,7kkk metalu zostało na odbudowę. Chyba. Kto mi aktywki robił i czy dobrał się do reszty? Nieco PZ też po mnie zostało siłą rzeczy, ale bilans zadowalający. Zwłaszcza jak na moją aktywność ostatnimi czasy. Pozdrawiam sojuszników, buddy, znajomych i mam nadzieję, że kapkę więcej czasu będę miał na te cyferki. Dnia 29-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ___…
-
Miałem okazję testować lata temu doskonałą polską grę, gdzie istniał podobny rynek. Rynek był bez opłat. Po jakimś czasie powstały mechanizmy, które totalnie wypaczyły rozgrywkę. Nawet jeśli nie zdajecie sobie sprawy z możliwych, bardzo licznych konsekwencji to darmowy (tudzież zbyt tani) rynek jest najgorszym możliwym pomysłem. Poniżej 5% nie ma o czym rozmawiać, optymalnie chyba właśnie około 10%. Czy 15% to za dużo? Możliwe. Zastanawia mnie jednak co stało za ideą 25% opłaty za niesprzedany t…
-
Ładne ST uciekają to chociaż jedno maleństwo wkleję, aby nie było, że zardzewiałem do końca Celestial General [AVALON] vs. Dabox ~ 981.34% Dnia 08-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 35.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Dabox ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Recykler 302 Sonda szpiegowska 500 Lekkie działo la…
-
Dziś głównie wstawiam. O 8 rano sms od Generalo zzaproszeniem na szybki lot, jednak odczytałem z 1,5h opóźnieniem. Zalogowałem się. Info "już ogarnięte, lecimy". Spoko, urlop zdjąłem to poskanuje, po 20 min skan-marzenie, na celu lubiącym coś pokopać/zaspać/pomylić. Szybki tp...i pw czy skanowałem xx:xx. Znalazłem ów cel. Spodziewałem się, że na dofarmy zabraknie na szybko jednostek, więc pytanie, odpowiedź i startuję trampkami.. Ja mam rekord zysku, Generalo i PPG mają rekord zysku i nie wiem c…
-
A ja bym poszedł w nawiązanie to bardziej niszowych typów okrętów, które pływały na morzach i oceanach. 1. Monitor- mały, powolny okręt. Dobrze opancerzony z nieliczną artylerią bardzo wysokiego kalibru. W kategoriach ogame miałby prędkość ~kolonizatora, wytrzymałość krążownika (maksymalnie), brak szybkich dział, ale siła ataku wyższa/podobna do niszczarki. Dość niski koszt. Niewiele jednostek powinno mieć SD na niego, zwłaszcza GS nie dużo, byłby swoistą kontrą, jednocześnie będąc łatwy do złom…
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Genek - - Starcia U68
PostTak jak wieszałem psy po poprzednim starciu, tak pogratuluje tutaj, bo lusterka nie widziałem lata. Zysk miodzio, ale nie najważniejszy i spokojnie to przebicia. % za to tym razem utrzyma się już bardzo długo moim zdaniem. Średnio wierzyłem w bańkę, a tutaj z solidnym zapasem wyszło. Grubemu nawet ciężko szo życzyć, bo recki ino się ostaną z doku. Nowe konto? Czy jednak SZO?
-
Znowu?! Serio... Teraz już pomijając styl gry i charakter wypowiedzi to mi zaczyna być szkoda Jaśka... Nawet jeśli przez lata sobie grabił na każdej płaszczyźnie. Oddam jedno- tytuł najbardziej upartego gracza należy mu się jak psu buda... Graty Diki, ja już od 3? czy 4? odcinków stwierdzam po każdym, że szkoda mi startować na coś u niego, bo przecież jeszcze raz się nie może udać.
-
#34 Przez to moje urlopowanie sąsiedzi coś drzemią ostro... Pozdrowienia dla soju, buddy, znajomych i obrońcy szo. Takie nudne ST bez opisu, na sztukę. I tak muszę z 10 strzelić aby zysk z jednego przeciętnego zrobić, z tego co widzę na forum ostatnio Dnia 14-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca graczgracz ______________________________…
-
#33 Na chwilę zdjąłem urlop, ilość ST ostatnio, które mogę tylko obserwować z boku robi wrażenie, więc chciałem sprawdzić czy jakieś ziarno ślepej kurze wpadnie. O dziwo trafiłem nawet małe ST. Pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych i BSZO Centaurowi, pogratulował po starciu i pewnie nie odczuje tego nawet specjalnie. Dnia 11-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Krążownik 333.333…
-
Fnk [P N] & Wisior [P N] vs. Fremen [PZWP] ~ 220 454.2% - top7 ACS u68 #środa2
Genek - - Starcia U68
PostNie ma lipy, zanim zejdę na dobre z urlopu to nie będzie co bić Atakierom graty, a obrońcy SZO i byłoby na tyle, bo muszę jeszcze trochę tematów z ostatnich 2 tyg obejrzeć.