Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 97.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Strzelec bramki dla San Marino bohaterem narodowym Prawdziwie królewskie powitanie miał dzisiaj w pracy Alessandro Della Valle. Strzelec bramki dla San Marino w meczu z Polakami został w swoim kraju okrzyknięty niemalże bohaterem narodowym. Mimo porażki 1:5, gol Della Valle jest historycznym wydarzeniem dla najgorszej według rankingu FIFA drużyny świata.
-
Polacy bawili się z rywalami, szukali niepotrzebnie indywidualnych rozwiązań, co mogło irytować, ale w 10 minucie świetne podanie Sebastiana Boenischa wykorzystał Zieliński. Asystujący przy tej bramce piłkarz Bayeru Leverkusen na tym właściwie skończył swój udział w meczu. Polaków obudził Alessandro Della Valle, który miał nie grać, ale wskoczył w miejsce wykartkowanego Davide Simonciniego. Obrońca San Marino pokonał strzałem głową Artura Boruca i zaczął biec w stronę sektora swoich gości, jakby…
-
milanos.pl/vid-107381-Smieszne-reklamy-prosto-z-Afryki.html
-
youtube.com/watch?v=YwCGhbeQCVU
-
Legia Warszawa
piekarz - - Piłka Nożna
Postwidziałem ten mecz ,i napiszę tylko jedno zapowiadało się dobrze
-
youtube.com/watch?v=q-Y8nwCXc2Y
-
Astronomiczny
PostTyp widmowy
-
Wasze ulubione seriale
piekarz - - Muzyka i Film
PostDr House,jest w kit
-
Astronomiczny
Postnie mogę nic poszukać
-
Astronomiczny
PostMikołaj Kopernik opracował teorię Heliocentryczną( Mówi ona o tym że ziemia kręći się wokół słońca). Jest to przełomowe odkrycie ponieważ na pczątku twierdzono że ziemia jest płaska i gdy dotrze się na jej koniec można spaść, następnie ustalono teorię egocentryczną która mówiła o tym że to słonce kręci się wokół ziemi. Kopernik napisał książkę " O obrotach sfer niebieskich " która mówiła o wyżej wymienionej teori heliocentrycznej lecz ta teoria była sprzeczna z tekstem biblii i przez kilkaset la…