Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 97.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Filmy
piekarz - - Muzyka i Film
PostSłużby specjalne, dobry film polecam
-
Śmieszne fotosy 8D
Postchamsko.pl/demot/0_1_63481_Wkurzony_jezus_przez_abando.jpg
-
Śmieszne fotosy 8D
Postkresy24.pl/wp-content/uploads/2014/09/putin-szatan.jpg
-
Pewna rodzina zwiedza rezerwat Indian, patrzy, a tu stary Indianin leży na środku drogi z uchem przyciśniętym do ziemi. Ojciec pyta go, co robi. Członek plemienia zaczyna mówić: - Kobieta grubo po trzydziestce, troje dzieci, jeden podstarzały, szczekający pies, czterodrzwiowy wóz jadący 40 km na godzinę... - To niesamowite - wykrzyknął ojciec. - Wiesz to wszystko słuchając ziemi?! - Nie - mówi tubylec - Właśnie mnie potrąciły 5 minut temu!
-
Śmieszne fotosy 8D
Postszokblog.pl/ShareImages/1345278707050.jpg
-
Śmieszne fotosy 8D
Postzdjecia.fajowe.pl/img/smieszne-fotki/s/smieszne-fotki589.jpg
-
Śmieszne fotosy 8D
Postr-scale-9a.dcs.redcdn.pl/scale…h=2000&dstw=640&dsth=2000
-
Śmieszne fotosy 8D
Postencrypted-tbn2.gstatic.com/ima…pb3VMZko0sCUGxcXGiqWL7rw6
-
Śmieszne fotosy 8D
Postfunfootball.pl/wp-content/uplo…-merkel-%C5%9Bmieszne.jpg
-
Nowe Filmy
Postyoutube.com/watch?v=MVt32qoyhi0 zapowiada się ciekawie
-
Nowe Filmy
PostOglądałem, GRAWITACJA JEST DO BANI
-
Skoki narciarskie
PostSkoki tak bardzo ładnie A co powiecie na to "Justyna Kowalczyk wycofuje się z Tour de Ski" - napisał na Twitterze dziennikarz TVP Sport Sebastian Parfjanowicz. Potwierdziła to także sama biegaczka. - Bardzo mi przykro, ale nie w zaistniałej sytuacji nie mogę wystąpić w Tour de Ski - przekazała Justyna Kowalczyk poprzez oficjalny facebookowy fanpage. To jej protest przeciwko zmianom w programie zawodów.
-
Druga wojna światowa. Zwiadowcy radzieccy złapali niemieckiego czołgistę. Jeniec został doprowadzony do sztabu w celu przesłuchania. Powstał jednak mały problem, gdyż nikt w dowództwie nie znał języka niemieckiego. Wtedy oficer polityczny, który skończył sześć klas przykołchozowej szkoły pod Władywostokiem i uczył się tam angielskiego, postanowił przesłuchać Niemca w tym właśnie języku. Na początek upewnił się, że wróg również zna angielski : - Du ju spik inglisz ? - zapytał - Yes I do - odpowie…
-
Liga typerów - dyskusje
piekarz - - Piłka Nożna
Postpanie IGŁA nie dramatyzuj