Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 97.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

p1.sfora.pl/cb1157f5c6f0d146c3679383098b94f2.jpg

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Rząd ma nowy pomysł na zdecydowana walkę z bezrobociem: nowe tanie połączenia lotnicze z Anglią.

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

pl.memgenerator.pl/mem-image/p…trofe-smolenska-pl-000000

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

pl.memgenerator.pl/mem-image/p…trofe-smolenska-pl-000000

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Szydło i Obama spotkali Pana Boga. Są ciekawi jak będzie wyglądała przyszłość. - Za ile lat w USA będzie kryzys ekonomiczny? – pyta Obama. - Za 20 lat. - To już nie za mojej kadencji - stwierdza Obama. - Kiedy w Polsce będzie dobrobyt? - pyta Szydło. - A to już nie za mojej kadencji - odpowiada Pan Bóg.

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

obrazki.jeja.pl/184508,nasz-64-letni-rodak-z-bomba-na.html

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Uciekło dwóch wariatów z domu wariatów i tak biegną, patrzą mur. Jeden mówi: - Co teraz zrobimy? - Nie wiem. - Ja mam latarkę!!! Zapalę ją a ty przejdziesz po jej promieniu!!! - Eee, ja nie taki głupi! Ty zgasisz latarkę ja spadnę!

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

dziennik.com/images/made/uploa…h_52199709_540_359_80.jpg

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Przychodzi szef PKW do psychiatry: - Co Panu dolega? - Prześladują mnie głosy. - Jakie głosy? - Nieważne..

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

docinek.com/upload/images/medi…smolensku-i-dalej-nie.jpg

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Na ulicy całuje się facet z babka. Podchodzi do nich gość i tak przez ramię zagląda. Raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas. W końcu facet zdenerwował się i mówi do gościa: – Panie co pan, zboczeniec jakiś? – Nie, ale żona ma klucze.

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Facet w restauracji zamówił zupę i zauważył, że kelner którą mu ją przynosi trzyma w niej zanurzony palec. - Panie! Czego mi trzymasz palucha w mojej zupie?! - Bo mam na nim krostę i lekarz kazał mi go trzymać w ciepłym - To trzymaj pan go sobie w dupie! - Na zapleczu trzymam, ale na sali przy gościach jednak nie wypada...

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

chamsko.pl/demot/0_1_69333_Piekny_krakow_przez_abando.jpg

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Jedzie dwóch Arabów samochodem, nagle jeden mówi do drugiego: - Wysadź mnie pod ambasadą!

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

chamsko.pl/demot/0_1_69142_Cuk…o_psikus_przez_abando.png

• chamsko.pl/67876/Modlitwa

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/…ASCBzVIpIxDlaxgUqDurF.gif

• Śmieszne fotosy 8D

piekarz - - Humor

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2011/11/…152212ace4ef819a5527c.jpg

• galeria.bankier.pl/p/0/8/da8f5…5-233-0-354-3543-1284.jpg

• Dowcipy

piekarz - - Humor

Mały Jasiu ma urodziny i wypatruje przez okno gości. Nagle mówi do mamy: - Mamo wujek i ciocia idą! - Nie mówi się wujek i ciocia tylko wujostwo. Wygląda dalej. - Mamo kuzyn i kuzynka idą! - Jasiu nie mówi się kuzyn i kuzynka tylko kuzynostwo. Patrzy dalej i zauważył babcie i dziadka i mówi do mamy: - Mamo dziadostwo idzie.