Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 698.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja bym zaczął od tego, że X-COM jest dość drogim sklepem... ostatnio jak kupowałem sobie komputer to po złożeniu zamówienia właśnie w tym sklepie szybko je anulowałem, gdy się skapnąłem, że mogę spokojnie złożyć taki zestaw 0 10-20% taniej. Ostatecznie zamówienie złożyłem w krsystem.pl. Wyszło mi o cztery stówy taniej niż w xcomie... starczyło na lepszy procesor.

• Cytat od Ruda: „Swego czasu robiłam po 60-70 exp dziennie i szczerze jakoś bonus ten nie wpłynął na moje zakupy antymaterii. ” A bierzesz pod uwagę również anty którą dostajesz z kuponów? Ja z anty z expów zrobiłem cztery poziomy astrofizyki (skrócenie badań)... po zmianie byłoby stać mnie tylko na dwa. Spora różnica

• Tak naprawili, że zamiast raz na dwa-trzy tygodnie, surowe klonują się mi raz na dwa-trzy dni...

• Pole zniszczeń > 40 %

wampek - - DiD U68

@Art to może chociaż wytłumaczysz nam pokrótce dlaczego te wyniki to taka tajemnica, że aż zdecydowałeś się je zachować tylko dla siebie? Czy ich publikacja, a więc i zaspokojenie woli większości tutaj naprawdę niesie za sobą jakieś niebezpieczeństwo?

• Innym słowem będzie łączenie uniwersów o różnych prędkościach lotu.

• Dopalacz - Prędkości Flot

wampek - - Gra

Cytat od Starrk: „jedyna możliwość dla mnie to twarda fuzja ” Ewentualnie pozbądź się części floty Swoją drogą ciekawe, czy mechanizm będzie brał pod uwagę nie tylko surowce wydane, ale też te posiadane.

• Cytat od cokolwiek: „Mając 10 lvl magazynu mety - kupisz 5,3kk mety za 120k anty ” Cytat od cokolwiek: „jest uzależniona od dostępnej pojemności magazynów, a cena Antymaterii zostanie do niej dostosowana ” Myślę, że 120kk anty zapłacimy za kupno surowca w ilości równej dziennemu wydobyciu. W przypadku gdy magazyn jest za mały cena w anty się przeskaluje (np. w sytuacji gdy dzienne nasze wydobycie wynosi 10kk, a miejsca w magazynie mamy 5kk zapłacimy równe 60k anty.

• Wersja 7.x - dyskusja

wampek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Macmichael1: „Cytat od Maniak87: „Cytat od Qnick: „Co do zakładki handle to od wczoraj na ekspach trafiłem 3 handlarzy, żadnego z nich nie dostałem... ” Nie jesteś jedyny, handlarz znaleziony na expie nie podbija przeliczników. ” Przecież tak było od zawsze, że jeśli nie trafią się lepsze przeliczniki na znalezionym to pozostają stare... ” Ja tam zawsze odnosiłem wrażenie, że praktycznie za każdym razem się trochę poprawiały... na maxa zawsze "zużywałem" z jakiś 3 handlarzy z expa (czas…

• Rework klas

wampek - - Gra

Cytat od GitKOles: „Zbieracza nie wiem jak zrobić bardziej grywalnym ” Zwiększyć pojemność magazynów/kryjówek

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Jakie te nowe zmiany są odnośnie handlu? ” Mamy się przekonać za kilka dni... ale w skrócie chodzi chyba o jakiegoś rodzaju wymianę anty na surowce.

• Wersja 7.x - dyskusja

To niekoniecznie może dotyczyć rynku.

• Pole zniszczeń > 40 %

wampek - - DiD U68

Cytat od Akiko: „nie pisać z ludzmi spoza sojuszu i tak jest najlepiej ” I słusznie Cytat od ^BrzydaI^: „on nie gra nawet na tym uni . On sie udziela wszedzie ” No spójrz, znowu nie trafiłeś. Na uni 68 posiadam konto prawdopodobnie starsze od twojego... ale od ponad półtora roku jest na urlopie dlatego nie wziąłem czynnego udziału w ankiecie. Cytat od ^BrzydaI^: „to cie zwyzywa i naub ” [ciach] Moderator kruszynka:Upominam za flame

• Pole zniszczeń > 40 %

wampek - - DiD U68

Sfałszowanie wyników jest raczej mało prawdopodobne, bo i po co coś takiego robić... ale dla świętego spokoju ilość poszczególnych głosów mogliby podać, tak by nie było żadnych niedomówień. Jeśli w ankiecie udział wzięła większość uprawnionych, to wiadomo, że do tematu nie ma póki co wracać, ale jeśli zagłosowała garstka, to można by popracować nad motywacją pozostałych (obojętnie na co by zagłosowali). W sumie może właśnie z powodów niskiej frekwencji nie chcą podać kompletnych danych, bo wiedz…

• Dopalacz - Prędkości Flot

wampek - - Gra

Jestem ciekaw, czy będziesz miał podobne zdanie, gdy to Tobie ktoś skasuje flotę minutę po skanie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Można na serwerze testowym podejrzeć bugi z którymi będziemy się mierzyć po implementacji aktualizacji na wszystkie serwery.

• Cytat od Muniek: „dziwne ” Nie dziwi mnie, że nie rozumiesz... Czy tego chcesz czy nie, przyszłość ogame zależy od tego ile osób będzie w to klikało... a kilka się fajnie w gry, które oferują jakieś wyzwanie. Skoro takiś stary to zapewne pamiętasz czasy cs 1.6.... ogame bez klasy odkrywcy to taki cs z kumplami. Z odkrywcą natomiast to taki serwer cs'a z samymi botami. Fajnie jest tak chwile pograć i dowalić botom, ale dość szybko się to nudzi... brak wyzwania.

• Cytat od Muniek: „Cytat od Apofis: „Wystarczy zmienić zyski z piratów ” ale po co ? są wysokie ludzie korzystają, tylko kilka narzekaczy narzeka czemu zmiejszac ? ” Ponieważ taka gra szybko potrafi znudzić

• Rework klas

wampek - - Gra

Co do wypowiadania się na "wrażliwsze tematy" przez adminów itp... można podejrzewać, że obejmując daną funkcje zaakceptowali jakiś tam regulamin swojej pracy, w którym to zabrania się im udziału w tego typu zabawach.

• Tyle tu teorii na temat optymalnego planu rozwoju konta a takie Gameforge strolluje was wszystkich i za rok zamknie serwery ;p Choćby z tego powodu bardziej skłaniałbym się do darmowego wariantu, bo z płatnego mógłbym nie zdążyć skorzystać A tak z mojego przykładu... na planecie z eko 42:38:39 (wiem, że kryształ za wysoko... to taka moja fanaberia, nie gram tylko dla punktów) oraz całym standardowym zestawem potrzebnych budynków wykorzystuję 236 pól (a jeszcze mam kilka poziomów słonecznej do us…

• Pole zniszczeń > 40 %

wampek - - DiD U68

Cytat od Akiko: „Cytat od Guderian es numero uno: „W jaki sposób podniesienie % PZ z wrogich flot ma podnieść zyski z ekspedycj? ” No bardzo prosto Lecisz na ekspedycje,spotykasz piratow,obcych czy tam inny szajs i zbierasz z siebie i z nich więcej złomu...zamiast 40% to te 60% wartości statkow czy o czymś nie wiem ” Procent z piratów dla odkrywcy jest stały i wynosi 20%