Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A tutaj planeta Belial [Mns] vs. Lord Kuma [Ekonomy] ~ 535.94% Dnia 08-12-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Belial [Mns] ________________________________________________ Okręt wojenny 63.320 Pancernik 21.688 _________________________________________ Obrońca Lord Kuma [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 323 Duży transporter 6.437 Recykler 50 Sonda szpiegowska 1.409 Satelita słoneczny 2.061 Crawler 1.224 Reaper 3 Pathfinder 8 Wyrzutnia rak…
-
Wywołuję do tablicy @Kot na Kacu oraz @Kicki Nie jesteście sami Belial [Mns] vs. Lord Kuma [Ekonomy] ~ 879.69% Dnia 08-12-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Belial [Mns] ________________________________________________ Krążownik 150.000 _________________________________________ Obrońca Lord Kuma [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 13.300 Duży transporter 8.142 Lekki myśliwiec 162 Ciężki myśliwiec 1.095 Krążownik 1 Okręt wojenny 110 Sonda …
-
Cytat od nowynick: „Cytat od Beljal: „@Usagi Tak trochę nie rozumiem ” Nie przejmuj się! Już tłumaczę.Gość zaproponował aby podzielili się na drużyny i powalczyli sobie między sobą, jeżeli jest im nudno. Chociażby tak jak jest to robione w S&D. Mam nadzieję że pomogłem ” A dziękuję bardzo. Świetnie Ci poszło. Nie wiem czy taki z Ciebie doskonały nauczyciel czy ze mnie pojętny uczeń. Malutki edit Cytat od nowynick: „jeżeli jest im nudno ” Wam nudno.
-
@Usagi Tak trochę nie rozumiem o co Ci chodzi. Proponujesz żeby sojusz podzielić i zlomowac się nawzajem... Gdzie tu logika? Nie rozumiem też dlaczego piszesz o kiszeniu sie we własnych smrodach biorąc pod uwagę ze nie jesteś w MNS i nie wiesz jaka atmosfera panuje na discordzie. Jesli chodziło Ci o zwykły trolling i zablysniecie chociażby na forum to muszę przyznać że Ci się udało. Proponuje jednakże energię którą poświęcasz na pisanie tych ambitnych postów poświęcić na coś co może mieć jakiś w…
-
Zadanie "Ciekawość"
Beljal - - Błędy w grze
Postskanowanie falanga tez nie działa
-
Witam Było i nima. Pozdrawiam sojuszników. Dnia 30-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Belial [Mns] ________________________________________________ Krążownik 152.000 Pancernik 16.600 Pathfinder 29.000 Mały transporter 8.269 _________________________________________ Obrońca Lord Kuma [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 39.109 Duży transporter 18.748 Lekki myśliwiec 2.753 Ciężki myśliwiec 1.961 Krążownik 2.156 Okręt wojenny 129 Recykler …