Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 278.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• oj Stachu twoja reputacja legła w gruzach w tym momencie Jeszcze hat-trick na nim zrobić dziś możesz. Dajesz

• No w końcu ktoś się wstrzelił między te odswierzania. Gratulacje zawziętości

• To dziś jeszcze jedno ST musisz zrobić jak już dwa masz. Inaczej dzien stracony Gratulacje

• weź ty daj im się odbudować. Ja grzecznie juz trzy dni nie złomuje

• To żeś naklikał tych gęsi... zaraz w kurniku Ci się mieścić nie będą. Graty kolejnego

• Jak ty "od niechcenia" robisz ST na ponad 400kk zysku to ja chyba zacznę pakować walizki..... Gratki

• Jeśli to ten sam Budyn to na zmianę tu i na Indus jest złomowany

• @Stachu @Kot na Kacu @Kicki Chłopaki My Nie Śpimy Beljal the Butcher [Mns] vs. leniwy ~ 214.97% Dnia 02-02-2021 02:33:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.850 _________________________________________ Obrońca leniwy ________________________________________________ Duży transporter 500 Sonda szpiegowska 14.702 Satelita słoneczny 11.146 Wyrzutnia rakiet 762.638 Lekkie działo laserowe 7.939 Cię…

• Dzisiejszy dzień można zaliczyć do udanych. Moonkiling w ciągu dnia. Obrońca cały czas online. Parę PW wymieniliśmy. Wszystko w miłej atmosferze. Starcie miało wyglądać trochę inaczej ale jak to ja musiałem coś zlamić bo flota wracała na styk pod GS i zamiast puścić całe stado poleciała jedna. Tutaj wielkie podziękowania dla @Stachu za gotowość do ACS. Obrońcy bardzo szybkiej odbudowy!! (Procent liczony ręcznie przez Stacha na spacerze więc jak coś nie tak to do Niego) AVE MNS Dnia 01-02-2021 15…

• Dawno cię tu nie było Gratulacje kolejnego STejka do kolekcji. Tak trzymaj!

• Witam Dobitka doku z ostatniego starcia. AVE MNS Dnia 01-02-2021 11:45:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 99.998 _________________________________________ Obrońca Sylwan [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.736 Lekki myśliwiec 1.733 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 424 Okręt wojenny 4.269 Sonda szpiegowska 370 Bombowiec 457 Satelita słoneczny 1.2…

• Witam Poranny lot na rozprostowanie kości. Obrońcy szybkiej odbudowy, zachowanie zawsze na AVE MNS Dnia 01-02-2021 09:55:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Lord Kuma [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 23.864 Duży transporter 19.334 Lekki myśliwiec 6.092 Ciężki myśliwiec 4.324 Krążownik 1.181 Okręt wo…

• Witam Było parę lotów nieudanych w dniu wczorajszym i dzisiejszym ale w końcu weszło. Obrońcy SzO AVE MNS Dnia 31-01-2021 20:41:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 29.059 _________________________________________ Obrońca BUDYN ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 20.042 Lekki myśliwiec 12 Krążownik 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1…

• Gratulacje kolejnego ale wróć już do tych expów bo cele zabierasz

• FS na atakuj Beljal the Butcher [Mns] vs. Geologist Davida [Ekonomy] ~ 912.3% Dnia 30-01-2021 08:04:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Davida [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 3.300 Duży transporter 14.000 Krążownik 4 Recykler 71 Sonda szpiegowska 15 Wyrzutnia rakiet 250.000 Lekkie dzi…

• Witam Ostatnio parę razy leciałem na obrońcę to jak logował nigdy nic nie napisał że jest Tym razem też nie napisał ale mu wybaczam AVE MNS Dnia 29-01-2021 11:32:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Sylwan [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 1.937 Lekki myśliwiec 6.669 Ciężki myśliwiec 4…

• Cytat od Zbawiciel: „Cytat od Starrk: „Cytat od Zbawiciel: „Bynajmniej tam są rzetelne info. ” To skoro nawet tam nie ma rzetelnych informacji, to gdzie są? ” board.en.ogame.gameforge.com/i…8-01-reward-system-event/ ” nie zrozumiałeś sjp.pwn.pl/slowniki/bynajmniej.html

• Zeruj sobie, tylko obrona na moich wszystkich planetach i księżycach razem wzięta to mniej niż jedną twoja

• Witam po raz drugi. Nie wiem co tu się dokładnie stało ale jest ST. Recki poszły już po starciu. Złom może zbiorę a może nie dlatego nie uwzględniłem go w podsumowaniu. Co super elo pro gejmer obrońca chciał zrobić nie wiem i mnie nie obchodzi, GSy latają 24/7 po wszystkich planetach za brzydkie słownictwo na forum i PW. EDIT. Złom u obrońcy. AVE MNS Dnia 26-01-2021 21:42:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ …

• Leciałem dwa dni temu. Leciałem wczoraj. Dziś się udało. Obrońcy szczere SzO bo napisać jak zaloguje potrafi i pogratulować po starciu. Zawsze kulturka bez wyzwisk. AVE MNS Dnia 26-01-2021 16:07:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 100.010 Pathfinder 29.064 _________________________________________ Obrońca BUDYN ________________________________________________ Mały transporter 18.110 Duży transporte…