Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 278.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Baju: „Dzień dobry ” dobranoc

• Chciałbym tylko dodać że podobny błąd występował u odkrywcy i niebotycznych zysków z ekspedycji.... Kolejna sprawa jest zbieracz. W opisie klasy jest wyraźnie napisane +2 Do ofert. Czy jest możliwe że chodziło to o oferty w których można zdobyć dodatkowe surowce? Jeśli tak to zbieracze nie powinni otrzymać bana za rynek skoro ich klasa daje bonus do rynku.

• Witam Nie wiem czy to odpowiedni dział ale chciałbym przedstawić swoją "teorie" - z góry przepraszam moderatorów. Jakiś czas temu osoby wybierające klasa generała były zadowolone z możliwości korzystania z recyklerow za bardzo niski koszt deuteru. Po pewnym czasie z tego co się orientuję zostało to wyłączone. Czy skoro możliwość lotu recyklerem po bardzo niskich kosztach paliwa została zablokowana, nie był to błąd gry? Jeśli to był błąd gry to czy osoby mające klasa generała i używające recykler…

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

Cytat od ...limfa...: „Jesteś okropnym oszustem, wezwijmy kawalerię odwetu i sprawiedliwości - pavilus, Beljala powinni tez dożywotnio zbanować, co? ” No ja bana mam do 2038 na razie. Poprosiłem o zmniejszenie kary Edit. No dałem chwilę przed banem kasacje więc jak nie zmniejsza wyroku albo nie usuną kasacji to i tak pa pa Indus

• @Mordi jeśli pobrali Ci tylko 500k tak jak wystawiła oferte/zapytanie A odbiorca dostał 1.1kk czyli nic nie naprawili.... Tak mi się wydaje Chyba że to jest auto oferta/zapytanie od odbiorcy z przed patcha

• Rynek - dyskusje

Beljal - - Porozmawiajmy o OGame

Nie bardzo rozumiem sens waszych kłótni. Przywroca wersje do 7.0 gdzie też były błędy? Czy do wersji 6.x? GF siedzi cicho. @Art też siedzi cicho bo pewnie mu kazali. Team robi co może ale jest to walka z wiatrakami. Nie są w stanie wyłapać gdzie poszły surowce. Nawet jeśli są to zajmie im to miesiące. Ekonomia uniwersow została zniszczona - sam się do tego dość mocno przyczynilem na Indus za co dostałem bana - I nie @ciap nie jestem z tego dumny. Swoim działaniem wplatalem w ta karuzele niewinne…

• Rynek - dyskusje

Beljal - - Porozmawiajmy o OGame

Witam. Właśnie odkryłem kolejna patologie rynku. Gram na Indus. Ostatnio poprzez auto zapytanie otrzymałem 500kk kryształu za uwaga 1kk dexu. Poleciał ticket. Nawet odpisali. Surowce leciały do mnie od gracza z top 1000 z jedną planeta. Zwróciłem o tym uwagę GO. Gracz dostał bana. Teraz najlepsze....... dziś dałem auto zapytanie na 20kk kryształu. Poszlo od razu. Transport leci od tego samego gracza który jest zablokowany....

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

No to wczoraj zaczęłem wystawiać auto oferty i auto zapytania. Z 2 auto ofert przyszło mi ponad 400kk kryształu za łącznie 2kk dexu. Ticket poszedł. Surowców nie odbieram. Tyle że nie to jest najdziwniejsze bo o tym że są błędy wiemy. Problemem jest to że surowce przyszły od gracza top1000 z jedną planeta. Skąd u niego taka ilość surki. Wygląda na to że wbilem się komuś w mnożenie surowców. Edit. Wiem jeszcze o 2 innych osobach które miały podobną sytuację i surke dostali od tego samego gracza -…

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

Cytat od farcik: „Wszyscy powinniście zacząć z tego zacząć korzystać. Jak zbanuja wszystkich pozostałych aktywnych graczy na uni - tym śmieszniej. Gra i tak już sensu nie ma. ” Coś w tym jest..... Cytat od ^KaMiKaZe18^: „haha chcesz to tak zrobie wysle do kazdego po 100kk krysztalu ” wyślij 400kk kryształu i 200kk dexu to sobie energetyczną wrzucę. Widzę ponad 230kk punktów od rana i jeszcze nic z tym nie zrobili. Nieźle się dzieje

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

Mnie to ciekawi co by się stało jak by tak @^KaMiKaZe18^ wysłał do wszystkich z top 100 po 100kk surki z tego przekrętu. Zbanowaliby nas wszystkich? To porobili tym rynkiem..

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

Czyli nie ma najmniejszej szansy na sprawdzenie logów na kontach kto kiedy i jak skorzystał z rynku??? Musi być jakiś sposób.... w innym wypadku to można chyba od razu kasować konto

• Przepraszam Was

Beljal - - DiD Indus

I dobrze w sumie zrobiłeś. Chociaż szkoda konta. Mam nadzieję tylko że jest jakiś sposób żeby sprawdzić kto skorzystał z błędu.....

• Rekordy uIndus

Beljal - - DiD Indus

@KrzysDRJ jakiś update? Jeśli nie masz czasu to chętnie zajmę się tematem.

• Rekordy uIndus

Beljal - - DiD Indus

Nick: Belial Punkty badań 4.017.294 Budynki planeta Kopalnia metalu 37 Magazyn Metalu 16 Magazyn kryształu 15 Elektrownia fuzyjna 21 Zbiornik deuteru 15 Laboratorium badawcze 12 Budynki sumarycznie Kopalnia metalu 435 Kopalnia kryształu 360 Ekstraktor deuteru 384 Magazyn metalu 145 Magazyn krysztalu 134 Zbiornik deuteru 116 Fabryka robotow 120 Stocznia 129 Laboratorium badawcze 84 Terraformer 54 Badania Technologia energetyczną 19 Astrofizyka 21 MSBN 6 Miłego wypełniania. Temat fajny.

• Cytat od Mefist: „Tak sobie pisaliśmy ze schronisku się pomoże Ale uni to chyba opustoszeje o połowe ” możecie wiadomość z linkiem wysłać do obrońców że to było w szczytnym celu Edit. Od razu info pójdzie po całym uni że zbieramy na zwierzaki żeby miały miłe święta.

• bardzo ładnie się Panowie rozkrecacie. Tak trzymać

• już wyslane

• Cytat od Adanio: „Ustaliłem z @Neferet że oprócz indywidualnej kwoty ode mnie, to dajemy dodatkowo po 2 zł za każdą zapisaną osobę. ” zrobię tak samo

• Ja się zgłaszam do pomocy. Podajcie tylko gdzie i jaka kwotę. Udziału w zlomowaniu brać nie mogę bo nie posiadam floty.

• Fajnie się czyta obie strony tego starcia. Gratulacje obrońcom a atakierowi szo.