Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Iron Dragon: „@Stachu widać, że niczego z mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś. Sarkazm. ” bełkot dla poprawienia własnego ego a nie sarkazm. Nawet postu Thatsa ze zrozumieniem nie przeczytałeś. @Pan S pewnie dałbym radę zawrócić ale znając Thatsa i tak by wyliczył. Żeby zrobić to porządnie trzeba by było przygotować się do zawrotki i trochę namieszać w falandze. Np zrobić zwozke z 13 planet dla tego w sumie to zostawiłem tak jak jest i jak już mogłem zerknąć to złomu nie zbierałem mimo że …
-
tak jak już pisałem. Gratulacje trafienia, tym bardziej że to pierwszy raz jak trace flote przez innego gracza Geneza starcia prosta. Poszedl fs na stacjonuj. Zalogowałem wczesniej i widzialem ze moony padły ale miałem wybór. Ratować flote czy zajac sie synem Opis starcia zasługuje na nagrodę. Przyjemnie się czyta jak sie dostało złoma Od poczatku tego uni bylo wielu dobrych graczy ale ciesze się ze akurat trafiłem na Ciebie. Jeszcze raz gratulacje
-
Top 1 acs. Kicki [Mns] (nr52) & Avada Kedavra [Mns] (nr10) & Keisper [Mns] & kosiarz86 [Mns] & PER ASPERA AD ASTRA [Mns] vs. głęboka przestrzeń yoda [tous] ~ 104428.2%
Beljal - - Starcia Indus
PostGratulacje starcia. Długo nikt nie przebije. No to teraz przyszła pora na MNS i ich hegemonię na uni
-
Gratulacje starcia. NFZ, CannaTM i oczywiście ostatni SWISTAKIKANIN. Jak nie w jedną to w drugą stronę. Dzięki wam to uni żyje. @grigor04 trzymaj się tam. Mimo że już nie gram na Galate zawsze będę trzymać kciuki.
-
Rekordy uIndus
PostCytat od KrzysDRJ: „Dziś ogarne małe urwanie głowy przed swietami ” Ty leniu!! Mi się już dawno konto skasowało A Ty dalej aktualni nie zrobiłeś.
-
Rynek - dyskusje
PostGF na to nie pozwoli. Na pewno siedzą i piszą specjalne oprogramowanie żeby wysledzic te surowce!! Pesymisci jak tak możecie?!? Jak tylko team wróci z urlopów to na pewno posypia się bany, a ci co dostali bana za darmo zostaną odbanowani i dostaną zwrot poniesionych kosztów.
-
No jasne że ban dla nich też. Kara dla każdego kto używał błędów!! Jak można karać za rynek A nie karać za inne błędy dające wymierne korzyści dla graczy! To patologia. Apokalipsa. Niech GF płonie!!! A tak serio to tylko pokazuje jaki [ciach] GF zrobiło ze wszystkim przez co gracze cierpią. Moderator kruszynka:Upominam za pseudocenzurę
-
nowy start
Beljal - - DiD Janice
Postużyj rynku. On sam pomaga graczom.