Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Skoro sztab uznał ze Kuciak musi mieć zmiennika,który może wywrzeć na nim presje to czym tu taki lament ? Real tez sprowadzał Dudka, Chelsea Schwarzera, Bayern próbował Reine. Wszyscy wiekowi. Cena ok.500k pln to 100k ojro plus minus. Nikt z Legii znaczący nie odszedł i to już 2 okienko, w którym się nie osłabiamy !! To jest klucz do sukcesu do tego wiosna nie będzie aż przeładowana spotkaniami jak jesień. Berg uznał,ze Masłowski się przyda wiec skoro maja kasę to wydali na niego. W dodatku szta…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Co do Stanowskiego i Pinokia z Bydgoszczy to wystarczy poczytać jego felietony i widać,że Osuch jest cacy i och ach. Darmowa reklama na łamach poczytalnego portalu ma Pinokio. Czy Legia nie zarobi na sprzedaży Masłowskiego pożyjemy zobaczymy patrząc na to jak u Berga do przodu poszedł Kuchy, Żyro, Broź, Jodła można mieć nadzieję,że i Masłowski będzie wchodził na wyższy level. Plotki chodzą,że jeszcze Radosław Majewski sondowany jest pod kątem gry w (L). To akurat przemyślany ruch na pozycję nr.8…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Kuchy swego czasu był bliski wylotu z klubu, a zrobił w ostatnim czasie duży progres i sadze przy HB i KS będzie się dalej rozwijał. Jak ogarną LO to Gui może wskoczyć na skrzydło. Stopera na lato koniecznie bo obecni Lewczuk/Astiz pewnego poziomu nie przeskoczą, a Kuba Rzezniczak jest zbyt ,,impulsywny" czasami. Malarz Dowhan i HB chcą, aby Kuciak miał rzeczywista konkurencje bo Jałocha i Budzilek póki co to żadna konkurencja dla Duszana. DM konieczny bo Pinto raz ze nie jest DM dwa wątpię aby …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Kucharczyk, który przez pół rundy zasuwał aż miło i dawał dużo drużynie zarówno w ataku jak i obronie dla przykładu Żyro czy Kosa gówno dają w defensywie. Co do Taiwo - zawsze znajdą się marudni, którzy napiszą,że marny/przebite blachy/ lata świetności za sobą tylko my wciąż musimy pamiętać o tym,że próbuje ściągnąć gościa do Polskiej LIGI. Nie oczekujmy nie wiadomo kogo. Co do Masłowskiego - każda kwota powyżej miliona PLN to kasa w błoto, a raczej w L4. Jeśli nie ma przekręconego licznika i 29…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Napisz ile Ty przeznaczyłeś naucz się alfo i omego czytać ze zrozumieniem tekst z LL wtedy może zrozumiesz.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Pozdrowienia dla modka,który usuwa legalny symbol( krzyż celtycki) a tu coś dla alfy i omegi plus ranking boy'a. Kibice Legii rodakom ps. farcik prawdziwe życie toczy się poza internetem

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Spokojnie o mnie się nie martw raczej typy pokroju twojego i bagin'a prędzej wyginą hamas hamas ps. jak tam życie w sieci ?

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Zadzwoń do UEFY lub nastukaj e-mail do nich może ci odpowiedzą Den Haag ma zakaz wyjazdowy do Amsterdamu. Żydy już kilka lat ich Haagi nie wpuszczają do siebie podobnie jest w drugą stronę na wniosek holenderskiego ZPN. W dodatku osoby z meldunkiem ,,Haskim" nie mogą kupić biletów,ale co tam próbowałeś być super elo czyli standard w twoim wypadku. hamas hamas

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dawać Anderlecht będzie fajny wyjazd Bramka SA nr.1 przebiła gola Włodara z karnego w meczu z Pogonią.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Po Lokeren będzie inaczej sami wszyscy będą się ogarniać i tyle dało się z piro da się i z tym, tylko u nas w kraju armageddon taki jakby conajmniej zarąbano 20 murzyn plus 15 arabów . Żyro przy takiej grze jak tej jesieni nikt nie kupi za taką cenę jak chcą Leśny&company. Dla mnie osobiście najlepszy był Broź,który musiał właśnie zasuwać za dwóch w obronie bo Michałkowi nie chciało się grać w obronie. Co do budżetu nie ma w nim hajsu z ligi europejskiej, a trochę hajsu jednak Legii wpadło. Ja n…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Nie pije od powrotu z Lokeren użytkownik Gambit stwierdził,że S. udziela się na fb czy tt jakoś tak

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Coś trzeba pisać żeby temat żył a jak jeszcze się takie kwiatki zdarzają to tym bardziej Dziś był Leśny w tvp w 4-4-2 czy jakoś tak. Dariusz Szpakowski mistrz poziom dna i mułu już dawno osiągnięty teraz jakiś nowy level wraz z tvp wyznaczają. Dobrze,że przypomniał,że Żewłak zagrał 103 mecze w reprze ;D ps. gdzie link do profilu S. ? Bo nie wiem co nowego na (L) się dzieje w światku kibolskim

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Uff Węgrzyn w studiu tylko !! Da się mecz przynajmniej obejrzeć.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Następnym razem na przeszkodzie stanie brak wniosku gambita o wyrzucenie Legii z pucharów Koniec dyskusji nie mam zdrowia. Linku dalej brak. Przecież na niego się powoływałeś to go podaj daj się innym pośmiać. dla publiki podaj czy głupio teraz ? tylko się nie popłacz za ten nick chlip chlip

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Cytat: „Obecnie władze stołecznego klubu, tak jak mówił prezes Bogusław Leśnodorski na antenie „TOK FM”, zastanawiają się nad odwołaniem do UEFA odnośnie postępowania z Lokeren. Pewne jest, że ciężko będzie wytoczyć procesy cywilne około 50 osobom, które wydawały odgłosy uznawane za rasistowskie. Zapis monitoringu z Lokeren jest słabej jakości. W przypadku nie pojawienia się dodatkowych zapisów wideo z meczu trudno będzie go przedstawić jako dowód w sprawie. Są też zdjęcia, ale nieruchome obrazk…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Dobrze od teraz w kwestiach kibicowskim będziemy pisać do ciebie mam nadzieje,że sporo się jeszcze nauczymy. cicho Chatek niech jeszcze da link do profilu S. Jutro będą zbyty w źródełku na kiermaszu. Potem można zamknąć jego opowieści na temat Lokeren.

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Co brakuje link'a wybaczam spoko będzie z czego się jutro pośmiać S.ma twittera lub fb nie musisz mi wierzyć na słowo,że to nie profil S. poprostu twoje zdanie mam tam gdzie światło nie dochodzi( pozdrawiam Toadie mam nadzieje,że może być). To ja wkleiłem formułkę,że bilety można nabyć TYLKO w Legii ? w Lokeren bilety na miejscu kupiło ok.200 osób w tym gromadka z Hagi Reszta czyli 850 sztuk sprzedał klub. Fakty, o których nie masz pojęcia,ale dalej próbujesz udowadniać swoją racje Nie trzeba mi…

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Jaką racje ? potrafisz używać głowy ? To,że klub sprzedaje bilety nie oznacza, że nie można kupić sobie samemu poza klubem ? Co wg.ciebie jest niemożliwe !! Legia sprzedaje bilety Można kupić bilet bez pośrednictwa klubu. Ale dalej się upieraj,że można kupić tylko klubie. W końcu janusz taki jak ty wie najlepiej jak funkcjonuje życie na wyjazdach Szkoda,że ZS już nie gra tej jesieni Dawaj link do tego prawdziwego co ty znalazłeś czy teraz nie potrafisz przedstawić stronki i wzywasz google ?

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Słuchaj tłumaczę: 1. Klub sprzedaje bilety na mecze wyjazdowe. Rozumiesz mam nadzieje. 2. Kibice kupują w klubie bilety na mecze wyjazdowe. Jasne ? Czy coś trzeba wyjaśnić ? 3. Brak biletów ( czytaj wszystkie bilety,które dostał klub zostały sprzedane)kibice kombinują i kupują na miejscu. Zagwozdka jakaś czy ok ? 4. Zakaz na wyjazd - kibice kombinują i kupuja bilety na sektory gospodarzy ( jeśli się dogadają z rywalem) Wyższy level myślenia,ale mam nadzieje,że coś świta chociaż jak nie jeździsz …

• Legia Warszawa

Kar(L)ik - - Piłka Nożna

Bo nie ma S. konta Klub nie kłamie,ale zawsze można jechać i kupić na miejscu jak pisałem gówno wiesz bo swoją wiedzę czerpiesz tylko z formułki z sieci, a nie z życia codziennego( wyjazdowego) Bilety załatwiamy sami jak trzeba. Czaisz to czy mam jeszcze bardziej łopatologicznie tłumaczyć ? Napisałem tryyyy wiesz, a chcesz być najmądrzejszy. Jeszcze czegoś ciekawego się dowiemy od janusza ? Dawaj może twoje rady wprowadzimy na wyjazdowy szlak.