Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostGrając w 1 połowie w osłabieniu czyt.Kucharczyk i w 2 połowie ostatnie 15min w osłabieniu Żyro bardzo dobry wynik. Turban niech do okulisty idzie Dosa z Rzeźniczakiem a Dosa z Jodło to jakiś zupełnie inny poziom. teraz pokonać cyganów u siebie i gitara można melanżować
-
Zagłębie Sosnowiec
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNa trybunach piękna sprawa była Fajne oprawy bracia W tym roku tylko awans szczebel wyżej nie ma innej opcji. Artur Boruc - Smuda .... dobre B.S.N.T Legia i Zagłębie /wulg wyedytowany /fafi
-
Zagłębie Sosnowiec
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDelegacja na pewno będzie obecna Legia & Zagłębie
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLegia na tronie Legia w podwójnej koronie MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ 33pbhps.jpg
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostŻeby był prawdziwy hit to powinno być w piątek o 20;30 względnie niedziela 17;30, a nie najbardziej piknikowa pora czyli 13;30. Już chyba lepszy poniedziałek i 18;30. Swoją drogą niby C+ rządzi prawami do transmisji, ale to przez tvp mam mecz o takiej chorej porze. Mistrz Mistrz Legia Mistrz.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMyślałem, że z Lechią zagrali ,,słabo" jednak pojedynek z malinowymi nosami to chyba najgorszy mecz jaki oglądał live w wykonaniu Legii w całym moim życiu. Tak słabo zagrać to naprawdę sztuka. Brzyski koleś,który bardzo dobrze grał u dziewczyn u nas gra gorzej niż piach nie wiem czemu taki Jagiełło nie dostanie prawdziwej szansy gorszy nie będzie, a ,,trener" Legii podobno lubi stawiać na młodych. Co do wypadu Serbów. Ljuboja wiosną nic nie dawał drużynie. Może jego brak pomoże reszcie. Żewłak n…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostUrban prawie jak trener ale walić mecz; A MELANŻ TRWA SIALAALALA
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
Postz własnej autopsji wiem o szmulkach itp Urban niby na młodzież stawia Szczecin już dziś bawi się w sto(L)icy i okolicy Brakuje jeszcze Zagłębie i Olimpii w ekstraklasie wtedy człowiek by nie trzeźwiał
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostMordy ze Szczecina mają dobry ubaw dzięki Farcik Swoją drogą centrum Warszawy ma taki monitoring,że wszystko widać więc naprawdę gratulacje dla stratę fantów. Na szmulkach ( klimaty praskie ) to żadna nowość,że tak powiem, ale centrum to już dobry temat Swoją drogą ciekawe w czym Kucharczyk obecnie jest lepszy od Jagiełły chyba tylko tym, że tego pierwszego trzeba odstrzelić i szukają jelenia. A melanż trwa L&P
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od farcik: „Chodzi Ci o to, ze uzylem slowa "Skisla" ? To Cie tak zabolalo ? Jezeli tak, wspolczuje. Zajmij sie mysleniem nad wprowadzeniem czegos konstruktywnego do dyskusji, a nie czepiasz sie glupot, bo to zwyczajnie zalosne.” Widzisz swoimi wypocinami pokazujesz tylko,że wystaje Ci słoma z butów. Skoro tak lubisz zmieniać nazwy klubów pogadaj tak z kibicami tych klubów w realu Zapamiętaj jesteśmy Legia Warszawa i pewne rzeczy nie przystoją. Już w sobotę A Melanż trwa L&P Może grajki sp…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostPrzeczytaj swój post poprzedni dokładnie i następnie przeczytaj mój post skierowany do Ciebie. Mam nadzieje, że zrozumiesz.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNaucz się pisać nazwy klubów.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostLegia nie istniała na trybunach dzięki za info. Mogę napisać tak samo w drugą stronę. JESTEŚMY WASZĄ STOLICĄ :) ZŁODZIEJE I PIJACY SĄ KIBICE Z WARSZAWY
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostZdrowych i wesołych świąt. NS
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostOczywiście do poziomu alfy i omegi jeszcze mi brakuje i to sporo. Z tym trzeba się urodzić. LogicaUS: Rozpędź się przed ścianą i nie zatrzymuj się.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostCytat od LogicaUs: „Eh, że też Karlik nie jest Prezesem PZPN, Prezesem Legii i szkoda, że nie został papieżem. Zrobiłby wszystko tak, że kibice wchodziliby od razu na stadion i robili pokazy fajerwerków jak na nowy rok, a Legia wygrywałaby zawsze 10:0 i kościół miałby 200% wiernych. Teraz. Już. Natychmiast!” Gratuluje zostałeś nowym członkiem teamu alfa i omega board.ogame. Do tej pory była tylko forumowa alfa i omega Thorgoth od dziś mamy już poszerzony skład. Swoją drogą ładnie masz nasrane po…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDo alfy i omegy boardowej -10 stopni w marcu to tzw. zima. A zimą trzeba ubierać się ciepło. Byłem pod Legią już od 17:45 i żyje co więcej nie potrzebował w czasie meczu kocyka aby przykryć jaja. Brawo dla Radovicia najlepszy w tym spotkaniu. Oby jak najdłużej utrzymał formę. Jędza wypada z gry z dziewczynami. Co do Bereszyńskiego z przodu ok z tyłu wiele do poprawy. Minus dla Leśnego i ochrony za cyrk z kibicami gości. Ciekawe co na to Rudy, który za swoją świtą wprowadził obowiązek wpuszczania…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostNie trener Urban tylko ,,trener" turban. Wygrana w Bielsku Białej i tyle o tym meczu można napisać. Brawo Kuciak jeszcze.
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostBiegając w jednym tempie cały mecz ciężko jest wygrać. Nawet nie wiem czy można to nazwać bieganiem. J.Gol wchodzi po przerwie i od początku człapie się jakby właśnie kończyła się conajmniej dogrywka. Do tego Turban niech się zdecyduję co do ataku albo Sagan albo Gruzin jeden i drugi to wersje napastniko-czołgu. ,,Trener" nie gra na boisku, ale jeśli nie potrafi zareagować na to co się dzieje na boisku to jest dopiero kryminał. Szatnia to powinna w przerwie latać. Na baletach w sobotę pajace dos…
-
Legia Warszawa
Kar(L)ik - - Piłka Nożna
PostDzień dobry, poproszę, dziękuje, miłej zabawy ochrona była na szkoleniu chyba Widać, że można nauczyć kultury. Wejście sprawne jak nigdy nowy prezes coś jednak potrafi działać. No i przede wszystkim mniej psiarni, która do tej pory była w każdym zakątku w okolicach i na stadionie. Frekwencja na vipowskiej też wysoko aż się dziwiłem. Pewnie alfa i omega boarda zabrała znajomych ^^. Tylko Legia w nowej aranżacji na stadionie wychodzi miodzio zdecydowanie lepiej niż na hali. Co do gry na plus Gruzi…